Ti bas neki debil zeljan paznje?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sta kazu ne vrijedi Tonali ni pola tih para? Filips baterije iz Citya igracina za njega 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nema potrebe za vrijedjanje, samo se divim sposobnosti vlasnika tot. da za njeg uzme 100+ mil. A ovi Bavarci se nisu zapitali sto te pare ne zeli niko od top timova iz EPL izdvojiti, a pucaju se 100+ transferi za raznorazne igrace.
Harvey bi im mog'o bit jos bolji. Taj je u raspadajucem Lesteru imao zadnje 2 fantasticne sezone
City-NUFC ce bit prava poslastica
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Felixians4
- Kontakt:
Tonali i Rice mogu postati crem se la creme. Gustavo Hamer u Sheffield Utd za 17, i on bio na my shortlist prije 3-4 godine iz Nizozemske
- Chapman1886
- Kontakt:
Ovo danas utakmica i na, i van teeena ce da bude
Ma ima da ga Henry sažvače
Eto šta se desi kad se Američki glupani koji ne znaju ni pravila sporta petljaju u posao koji ne znaju. Napraviše od balavca iz Ekvadora superstara 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma vi ste malo salty.
Ganjamo lika 3 mjeseca hoce kod nas vi ulijecete u zadnji momenat I sve sto ste postigli je nama dici cijenu. I nesto Se fol ko ljutite. Treba vam Boehly sad i Laviju oteti kad ste bezobrazni
Ganjamo lika 3 mjeseca hoce kod nas vi ulijecete u zadnji momenat I sve sto ste postigli je nama dici cijenu. I nesto Se fol ko ljutite. Treba vam Boehly sad i Laviju oteti kad ste bezobrazni

- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne kontam na kraju zasto se nadati igracu koji svakako ne zeli da dode u klub pored drugog kluba... Nema smisla gubiti vrijeme i uopste sada napadati transfer za igraca koji nema interes za neki projekat nego je jasno dao do znanja da zeli sto bolji i jaci ugovor. Dobar igrac, unaprijedio bi svaki tim na svijetu vjerovatno ali je placenik i ****. To je vec rjeseno da ide u Chelsea samo se sad peglaju stvari iza.
Misliš stvarno da bi Liverpool i dalje bio u igri da je igrač jasno poručio da neće preći? Meni je u to teško povjerovati, al eto.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa tu je nekako sva poenta, ako vi ne posaljete svoju on će preći kod nas. Sad je pitanje koliko ce se cekati.wadethegreat je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:00Pa vec bi ga vi predstavili da je tako...
Brighton prihvatio ponudu lik bukvalno ceka da mi matchamo.
Ne čeka on nego čekaju njegovi agenti koji su naglo onu noć stopirali sve kada je Boehly preuzeo sa vaše strane pregovore, meni to govori da je odlučio agents fee roknuti do nebawadethegreat je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:00Pa vec bi ga vi predstavili da je tako...
Brighton prihvatio ponudu lik bukvalno ceka da mi matchamo.

Mislim Ornstein je pisao da je ljekarski spreman, ugovor formalnost, i onda odjednom stop. Previše zamršeno, a valjalo bi da se odmrsi pa kako god, previše gube oba kluba vremena.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ja to sto govore tri mjeseca da hoce kod nas to nista
.
I Fab i vise izvora je prenijelo da je lik skoro citavu sedmicu bio u Londonu cekao da sve zavrsimo.
Kad su s vama dogovorili fee lik se nije pomjerio iz Londona.
Stalo se jer je Boehly odlucio ocito da matcha ponudu sto nije bio slucaj dok je Paul vodio pregovore.

I Fab i vise izvora je prenijelo da je lik skoro citavu sedmicu bio u Londonu cekao da sve zavrsimo.
Kad su s vama dogovorili fee lik se nije pomjerio iz Londona.
Stalo se jer je Boehly odlucio ocito da matcha ponudu sto nije bio slucaj dok je Paul vodio pregovore.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 18 gostiju.