Upravo suprotno ne znam ko normalan može podcijeniti Arsenal..Barca je favorit ali se mora spomenuti ne igranje štoperskog para Pique Puyol tu Wenger mora tražiti svoju šansu..Bosco je napisao/la:Ne igra Walcott, ali su zato Cesc i Wilshere spremni, Robin s klupe vjerovatno.
Nego ljudi pazite se, bparena nas posmatra.
bparena je napisao/la:U svakom slucaju pratim forum i slabici a ko fol navijaci topnika se usutili pred tekmu hinjski ocekujuci prolaz da nam nasaraju 70 i nesto stranica pakosti. No nisu sami. I oni kojoti i hijene frankovci isto sanjaju da prodzu i oni i Arsenal pa da nocas stignemo na 2000 straniicu na forumu. Ali ima tih 90 minKome Barselona zavlaci 4, 5, 6 - pa nizerazrednim klubovima i nek svak nadze svoje mjesto. Zar ko sumnja u prolaz Barse. Daj ba ljudi jedan gol je dosta a tek kako ce se provest to ce vidjeti....
![]()
Što se tiče utakmice svi su nas debelo podcijenili večeras i ne očekuju ništa od nas, a mi po pravilu najbolje odigramo kad svi dignu ruke od nas.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jesu nas podcjenili što jest jest.Mislim kvota 8,50 je ipak malo nerealna,jer prošle godine kad smo igrali na kamp nou kvota je bila negdje 5,89 ili 6.
Previse Katalonci podjenjuju ovaj tim Arsenala. Moglo bi im se to veceras osvetiti. Ipak nekako ocekujem prolaz Barcelone ali nebih se previse ni iznenadio ako ih izbacite. Posebno zbog njihove odbrane veceras.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Izgleda da se veceras vraca i RvP 

Jao koeficijenta na Arsenalu, taman da su k'o Leotar isplati se koju kekicu staviti na njih. Nekako više vjerujem u Arsenal mada je Barca najbolja na svijetu.
Who dares, wins !
Večeras lagana turneja jednog NBA tima po sunčanoj španiji.
Nemojte kojim slučajem zaboraviti uručiti igračima barcelone ruže.
Nemojte kojim slučajem zaboraviti uručiti igračima barcelone ruže.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ova samouvjerenost Barceloninog golmana bi ih mogla koštati prolaska. Svi znamo šta je Maradona rek'o za Mullera kada se Argentina susrela sa Njemačkom, dakle ne bih preporučio Valdesu da se ovako bahato ponaša i daje nepromišljene izjave. Moglo bi se desiti da Chamakh(
) nakon ove večeri postane njegova najgora noćna mora. Dakako, sumnjam u to, al' ipak su ovakve izjave glupost nad glupostima, čovjek bi rek'o da se radi o boks meču te o press konferencijama za iste, a ne o osmini finala CL.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Upravo gledam kvotu na Arsenal na Premieru 10.0
da li ovi iz kladionica znaju nešto više nego mi 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
A jarane vidio bi ti da branis u Barceloni, recimo, dali bi pratio kao sada sve ostale lige. Ja znam da nebih sigurno, odmah bih u prvu javnu kucu uletio !Monolog je napisao/la:Ova samouvjerenost Barceloninog golmana bi ih mogla koštati prolaska. Svi znamo šta je Maradona rek'o za Mullera kada se Argentina susrela sa Njemačkom, dakle ne bih preporučio Valdesu da se ovako bahato ponaša i daje nepromišljene izjave. Moglo bi se desiti da Chamakh() nakon ove večeri postane njegova najgora noćna mora. Dakako, sumnjam u to, al' ipak su ovakve izjave glupost nad glupostima, čovjek bi rek'o da se radi o boks meču te o press konferencijama za iste, a ne o osmini finala CL.

Salu nastranu ali izjava nije toliko ostra koliko su je mediji izostrili. Nastavak glasi "ali ako igra u Arsenalu sigurno je odlican, morat cu na njega obratiti paznju" (oprostite ako nije tacan citat).
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam ali ovo je podcjenjivanje ,sjetiće se ovi kladioničari da je ovako prošle godine bio podcijenjen Lyon protiv Reala ,pa šta bi ,ne kažem da Barsa nije favorit ali kvota ne bi trebala ići preko 4.50Saurman je napisao/la:Upravo gledam kvotu na Arsenal na Premieru 10.0![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jarane to je onda podjenjivanje Barce. Lagano nekih 5.50 staviti na Arsenal i to je to. 10.00 je bas pretjerivanje.Ipak svi ovdje ocekuju prolaz Barce ali nismo bas 100% ubijedjeni.legenda reala je napisao/la:Ne znam ali ovo je podcjenjivanje ,sjetiće se ovi kladioničari da je ovako prošle godine bio podcijenjen Lyon protiv Reala ,pa šta bi ,ne kažem da Barsa nije favorit ali kvota ne bi trebala ići preko 4.50Saurman je napisao/la:Upravo gledam kvotu na Arsenal na Premieru 10.0![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Vjerovatni sastavi:
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... a/bar_ars/
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
stvarno koeficijent na pobjedu barce je nerealan, da je bar 1,70, da mogu onda uzet neke pare na kladionici, sta cu ovako ulagat na 1,30 kvotu, nema smisla 

Veceras dominacija Jacka Wilshire-a
Ocekujem 1:3
Strijelci
Topnici:Nicklas ,Jack i Cesc
I ovi nebitni:Alves

Ocekujem 1:3
Strijelci
Topnici:Nicklas ,Jack i Cesc
I ovi nebitni:Alves

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Arsenalisation
- Kontakt:
Nema Nasrija...!!! ili ja nisam nesh u toku ili je ovo tesko sranje...Portillo je napisao/la:Vjerovatni sastavi:

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta je s Nasrijem, je li neka povreda ili takticka zamisao?Portillo je napisao/la:Vjerovatni sastavi:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ovo je "niđe veze",gdje nasri,možda se izgubio u barsaloniPortillo je napisao/la:Vjerovatni sastavi:

Marca nikad nije pogodila sastav bar sto se tice Barcinih utakmicaArsenalisation je napisao/la:Nema Nasrija...!!! ili ja nisam nesh u toku ili je ovo tesko sranje...Portillo je napisao/la:Vjerovatni sastavi:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo ti je buraz teško sranje,jer nece biti ni sanje,a ne vjerujem ni da ce samak početimiky_hz je napisao/la:Marca nikad nije pogodila sastav bar sto se tice Barcinih utakmicaArsenalisation je napisao/la:Nema Nasrija...!!! ili ja nisam nesh u toku ili je ovo tesko sranje...Portillo je napisao/la:Vjerovatni sastavi:
Eurosport:
-------------------Szczesney-----------------------
Sagna-------Djuro--------Koscielny---------Clichy
----------------------Diaby--------------------------
-------------Cesc-------------Wilshire-------------
Eboue------------------------------------------Nasri
---------------------Nicklas--------------------------
Eto vam sastav
Edit:zaboravio sam cijeli vezni red
-------------------Szczesney-----------------------
Sagna-------Djuro--------Koscielny---------Clichy
----------------------Diaby--------------------------
-------------Cesc-------------Wilshire-------------
Eboue------------------------------------------Nasri
---------------------Nicklas--------------------------
Eto vam sastav

Edit:zaboravio sam cijeli vezni red

Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 08 mar 2011, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.