English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

qaa18

Re: English Premier League

Post Postao/la qaa18 » 12 avg 2023, 21:37

Mozete li pojasniti kako je njuka favoriziran??
CPOJ

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 avg 2023, 21:37

Pa nece valjda kane ostat i bez ovog kupa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 avg 2023, 21:40

qaa18 je napisao/la:
12 avg 2023, 21:37
Nema ti se sta objasnjavati, pogledaj njihove tekme, ljudi imaju protekciju kod sudija u vecini tekmi, vlasnike koji su kupili pola engleske vlade i premijera da bi lobirali za njih, procitaj malo clanak u athleticu koji sam ja postavljao ovdje, kakve su to zakulisne igre bile i koliko su daleko isli.

To sto ljudi zmire na to, i sto im je svejedno zbog takvih stvari, govori o danasnjem drustvu, koliko je otislo u neku stvar. I onda nije cudo sto se desava na da na lajvu gdje covjek ubija zenu komentarisu sa neka i bacaju lajkove.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 avg 2023, 21:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:
12 avg 2023, 21:40
qaa18 je napisao/la:
12 avg 2023, 21:37
Nema ti se sta objasnjavati, pogledaj njihove tekme, ljudi imaju protekciju kod sudija u vecini tekmi, vlasnike koji su kupili pola engleske vlade i premijera da bi lobirali za njih, procitaj malo clanak u athleticu koji sam ja postavljao ovdje, kakve su to zakulisne igre bile i koliko su daleko isli.

To sto ljudi zmire na to, i sto im je svejedno zbog takvih stvari, govori o danasnjem drustvu, koliko je otislo u neku stvar. I onda nije cudo sto se desava na da na lajvu gdje covjek ubija zenu komentarisu sa neka i bacaju lajkove.
:thumbup:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 12 avg 2023, 22:06

Jaro, u velikom svijetu svi su prljavi, prljav je bio i abramovic, sad je i boeli, ni henry nije cist, glejzeri isto, svaki vlasnik je nesto podmazo, nesto sredio itd itd, ako bismo tako gledali fudbal onda imamo mi i precih stvari gledati bar u nasem drustvu.
Njuka danas a u dosta meceva sto sam gledao nije ni manje ni vise faavoriziran u odnosu na druge, bude gresaka sudaca, al sad da je to s namjerom, jok.
Danas je martinez mirno mogo dobit crveni, pa nije.
CPOJ

emir_

Post Postao/la emir_ » 12 avg 2023, 22:11

Mitomanija :yawn:
4-IN-A-ROW

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 12 avg 2023, 22:31

Najbolji napadac svemira, napadac kakvog La liga nikad nije vidjela nastavlja zetvu trofeja i po njemackoj. Igrac predodredjen za velike stvari. Joj jes se Bayern usrecio sa engleskom letvom

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 avg 2023, 22:31

qaa18 je napisao/la:
12 avg 2023, 22:06
Jaro, u velikom svijetu svi su prljavi, prljav je bio i abramovic, sad je i boeli, ni henry nije cist, glejzeri isto, svaki vlasnik je nesto podmazo, nesto sredio itd itd, ako bismo tako gledali fudbal onda imamo mi i precih stvari gledati bar u nasem drustvu.
Njuka danas a u dosta meceva sto sam gledao nije ni manje ni vise faavoriziran u odnosu na druge, bude gresaka sudaca, al sad da je to s namjerom, jok.
Sta je to Henry uradio, hajd mi nadji, sta su to glazeri uradili, osim sto im se posrecilo da im je babo ostavio milijarde i poslovno carstvo. To sto nemaju pojma o fudbalu je druga stvar. Al neces naci jer nisu ljudi zlocinci i ubice kao vlasnici Njukasa, ljudi bukvalno ubijaju ljude koji kazu i napisu nesto protiv njih, to je cinjenica. Informisi se malo (slucaj Kashoggi) , umjesto da relativiziras i izjednacavas ono sto se ne moze izjednaciti.

Definicija sportswashinga ili ti ga drzavnog projekta je ovo sto PIF radi sa Njukasem i saudijskom ligom. Ili sto radi Abu Dhabi sa Cityem, Katar sa Parizom, samo sto oni nisu tako brutalni u svojim metodama obracuna sa neistomisljenicima.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 avg 2023, 22:33

Što bi rekao Arvid,

Ima pravo mišljenje iznijeti.
Bio je @rio dokumentarac mislim o njima.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 12 avg 2023, 22:52

slika

Joj al me lajpcigira
41:34

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 12 avg 2023, 22:54

BenWhite je napisao/la:
12 avg 2023, 22:52
slika

Joj al me lajpcigira
Dje kaze ja dodjo ljudi nam gace istresose usred Minhena :rol: :rol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 12 avg 2023, 22:55

BenWhite je napisao/la:
12 avg 2023, 22:52
slika

Joj al me lajpcigira
:rol: :rol: :rol:

Ide kae prvi trofej poslije samo 24 h
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 12 avg 2023, 22:56

12 avg 2023, 22:31
qaa18 je napisao/la:
Sta je to Henry uradio, hajd mi nadji, sta su to glazeri uradili, osim sto im se posrecilo da im je babo ostavio milijarde i poslovno carstvo. To sto nemaju pojma o fudbalu je druga stvar. Al neces naci jer nisu ljudi zlocinci i ubice kao vlasnici Njukasa, ljudi bukvalno ubijaju ljude koji kazu i napisu nesto protiv njih, to je cinjenica. Informisi se malo (slucaj Kashoggi) , umjesto da relativiziras i izjednacavas ono sto se ne moze izjednaciti.

Definicija sportswashinga ili ti ga drzavnog projekta je ovo sto PIF radi sa Njukasem i saudijskom ligom. Ili sto radi Abu Dhabi sa Cityem, Katar sa Parizom, samo sto oni nisu tako brutalni u svojim metodama obracuna sa neistomisljenicima.
Previse idealizirate. Moc i vladanje je glavno u svemu, pa tako i u fudbalu.
Osim toga, ko je kriv za to sto su ljudi potkupljivi.
Koliko znam njuka nije doveo 10 igraca po 100 miliona u ove dvije sezone pa je eto to kriminogeno, cak i da je doveo, ako im niko ne brani nek i dovede, sve dok svi mogu dovoditi koga zele nek dovodi i njuka.

Kane je koma, umjesto prvog trofeja opet nista, jos igro po sata lik.
CPOJ

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 12 avg 2023, 23:00

Sutra

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 avg 2023, 23:01

Onom levatu Tuhelu odgovara sto se prica o Kaneu jer je lik bukvalno unazadio Bayern
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 12 avg 2023, 23:17

Finn je napisao/la:
12 avg 2023, 23:00
Sutra

Koliko se svega izdesavalo imam osjecaj da je ovo bilo prije 10 godina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 12 avg 2023, 23:24

I da se jos nadovezem na ovo o njuki, evo pokazalo se sad da je Liverpul imao ili ima i preko 150 miliona i sta sad , ko je kriv sto balavaci poput Belingema, lavije i kaiseda nece da igraju kod nas, ko je kriv sto nemas kvalizetnih igraca a imas pare al si skrt, eto kriv neki arap, jer je eto arap platio tonalija i neke solidne igrace 80 milki, svi su krivi samo nismo mi, evo sad je i bohelji kriv, a stvarni krivci smo mi.
Tacno bi volio da nas sutra celzi demolira 5 - 0 kad su qovna i direktori i vlasnici.
CPOJ

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 avg 2023, 23:42

Ogradjujemo se, nije ovaj naš Bgm.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 avg 2023, 23:43

qaa18 je napisao/la:
12 avg 2023, 22:56
12 avg 2023, 22:31
qaa18 je napisao/la:

Previse idealizirate. Moc i vladanje je glavno u svemu, pa tako i u fudbalu.
Osim toga, ko je kriv za to sto su ljudi potkupljivi.
Koliko znam njuka nije doveo 10 igraca po 100 miliona u ove dvije sezone pa je eto to kriminogeno, cak i da je doveo, ako im niko ne brani nek i dovede, sve dok svi mogu dovoditi koga zele nek dovodi i njuka.

Kane je koma, umjesto prvog trofeja opet nista, jos igro po sata lik.
Ne pricam o skautingu i transfer politici kod Njukasa, tu su pametno radili, al to ti je kad se vlasnik ne mijesa u posao ljudi koje je postavio da rade, a kod njih je za to zaduzen Dan Ashworth, kojega su doveli iz Brightona, a u Brightonu je radio isto dobar posao.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 13 avg 2023, 00:04

E pa o tome i ja pricam, fudbalski su ljudi sve uradili po P.S. , izborili na terenu lp, pametno ulazu, grade ekipu, to je to.
Navijaci zadovoljni. Za sad je sve ok.

Vasi malo malo zapomazu : glejzer aut, i nasi evo bili poceli za fsg, zasto? Zato sto je sve dobro, jel?
(Amere prvo interesuje profit, ma kao i arape, al amer je skrt, arap ce nesto i halalit)
A za gastona:
I ova patetika nasih pojedinih navijaca mi ne ide u glavu nikako (ljudi neku karmu pominju ko da nam je lik pobio pola stadiona) pa ljudi doslovno placu sto kaisedo nece doci, pa nece nece, kp ga yebe, od milion igraca danas ne moze se jel izabrat dovoljno dobar za nas???? Ne moze se dovest jos jedan u odbranu i sredinu, jer nema para, jer nisu dobri, jer nas nece??? A svi smo pricali poslije titulaa da sad svako ce htjeti kod nas, a mi nismo htjeli kupovat? Ko nam je kriv sto nas sad nece? Ovo za 5 - 0 je samo zbog skrtica i zayebavanja s klubom, svakako cemo ih i ovako sakati satrati 3-0.
Brisem nalog ako ih ne ubijemo 3- 0.
CPOJ

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.