NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Pa nigdje ti ovde ne piše gdje ti je laudrop napisao da ne možeš prodavati hranu,piće i grickalice.Izričito ne smiješ prodavati alkoholna pića.dinodino2019 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 14:52Kakvo sranje od zakona ovo treba mijenjati pa kakav ugodjaj dajes ljudima na stadionu svugdjr na svijetu imas hranu,pice grickalice samo kod nas ne
Da li je javna priredba koncert? Ako jeste, onda cijeli Summer Fest je u velikom problemu.
Zenica dzamahirija. Sve lazni mumini zavladali. Sve popljackase od naroda,sve gladno i pokvareno od gazda koje dizu cijene i preko radnikovih leda se bogate,do budetasa zetonskih koji lizu sistemu supak za platu i topli, a onda na narod udare represiju pa placaj kazne za pivu,parking isl . Mup firma no1 u gradu. Al dobro je nepuca. Zato daj streem da gledamo Čelik iz dijaspore.
Samo SOKAĆA 

Benjamin Ahmetspahić 4 gola danas na utakmici. Ovo mu je izgleda postala svakodnevnica. 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Šta ovo delegati ne daju klubovima da prenose utakmicu..
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Prije 2 sata sam se cuo s momkom sto ce stream radit, sve je uredu, bit ce stream.
Odakle ti ta informacija?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Gostima zabranjeno snimanje utakmice na vlastitoj facebook stranici, odluka je to delegata meča. Neželjene scene već na startu sezone.
Mnogi klubovi nisu ni upoznati sa pravilima, svako radi šta želi, pa dolazi do nesporazuma.
Jedinstvo - Sim Bau
Ma delegat nije dao da Simm Bau prenosi utakmicu na svojoj fb stranici
Klub gost mora najkasnije 3 dana prije utakmice zatražiti dozvolu od kluba domaćina i nadležnog saveza.
Tako je bilo i u DLC, a i u Kantonu.
Simm bau to sigurni nije uradio jer se informacija o live streamu saznala tek jučer.
Klub domaćin je dužan samo obavijestiti savez o live streamu, te najaviti delegatu na brifingu.
- sagitarius
- Kontakt:
Steta nece Zrinjski igrati grupnu fazu na Bilinom…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- BatistutA19
- Kontakt:
Konferenciju ce igrat u Mostaru to odmah receno ali oni imaju sanse u play offu za Ligu Europe protiv Slaska austrijskog a sto ga ne bi prosli e onda bi u Zenici igrali a mislim navijaci bi radije Konferenciju igrali nego da putuju u Zenicu.
Nece igrati u Zenici Evropsku liguBatistutA19 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:53Konferenciju ce igrat u Mostaru to odmah receno ali oni imaju sanse u play offu za Ligu Europe protiv Slaska austrijskog a sto ga ne bi prosli e onda bi u Zenici igrali a mislim navijaci bi radije Konferenciju igrali nego da putuju u Zenicu.
- BatistutA19
- Kontakt:
Convicts je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:56Ne znam neki dan sam cito Konferencija u Mostaru a Liga Europe u Zenici.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:53Konferenciju ce igrat u Mostaru to odmah receno ali oni imaju sanse u play offu za Ligu Europe protiv Slaska austrijskog a sto ga ne bi prosli e onda bi u Zenici igrali a mislim navijaci bi radije Konferenciju igrali nego da putuju u Zenicu.
Nece igrati u Zenici Evropsku ligu
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-u ... tar/456348BatistutA19 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 19:01Convicts je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:56Ne znam neki dan sam cito Konferencija u Mostaru a Liga Europe u Zenici.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:53
Konferenciju ce igrat u Mostaru to odmah receno ali oni imaju sanse u play offu za Ligu Europe protiv Slaska austrijskog a sto ga ne bi prosli e onda bi u Zenici igrali a mislim navijaci bi radije Konferenciju igrali nego da putuju u Zenicu.
Nece igrati u Zenici Evropsku ligu
- BatistutA19
- Kontakt:
Jesil ti procito ovoi jesil procito sta ja pisem , pa bas ti pise kako sam ti ja reko Konferencija u Mostaru a Liga Europe ne mogu Mostaru nego u Zenici.Convicts je napisao/la: ↑12 avg 2023, 19:31https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-u ... tar/456348
Konferencija im dovoljna samo sad prolaz i u grupi si ali imaju oni prvo play of za Ligu Europe protiv Slaska i njih kad bi prosli onda je Zenica i liga Europe a poraz konferencija ...Je li kontas sad ???
Bati nisi ti pročitoBatistutA19 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 20:41Jesil ti procito ovoi jesil procito sta ja pisem , pa bas ti pise kako sam ti ja reko Konferencija u Mostaru a Liga Europe ne mogu Mostaru nego u Zenici.
Konferencija im dovoljna samo sad prolaz i u grupi si ali imaju oni prvo play of za Ligu Europe protiv Slaska i njih kad bi prosli onda je Zenica i liga Europe a poraz konferencija ...Je li kontas sad ???

UEFA je Zrinjskom prema neslužbenim inforkacijama dala zeleno svjetlo za nastup u Mostaru i u okviru Konferencijske lige, ali i u okviru Evropske lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.