English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Strašnih 15 minuta. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Taj huddersfield je bio nakrcan evropskim igračima s iskustvom ala mooy, lowe, mounie, depoitre, lossl, jorgensen i još nekakvim nijemcima preko wagnerove šeme. I nisu imali fudbalere koji su do prije par godina igrali league 2.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 18:42
i Huddersfield je one prve sezone lagano ostao u ligi iskljucivo sa championship igracima
Nije garancija da ćeš ostati ako imaš igrače s premijerligaškim iskustvom, ali mora biti tu bar nekakvog kvaliteta.
Ovi lutonovci nemaju ništa. Jedino na foru neku i da imaju nenormalnu odbranu mogu ostati.
(Volio bih da me demantuju pa da pojedem ova g.ovna na kraju sezone

Zadnja izmjena: Finn, dana/u 12 avg 2023, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Zasad odlicna utakmica. Odmah se vidi razlika u odnosu na danasnje
Najjaca veza lige.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
normalno je da će biti miljama kad su ulozili milijardu , sam Rice vrijedi više od čitavog tima Forresta , poražavajuće bi bilo da nisu pobjedilirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 14:45Dovoljno pogledati ove dvije tekme zasad, da znas da se nece nista mijenjati u Premu, City i Arsenal miljama ispred ostalih, jedino pozitivno sto sad 5 timova ide u LP pa nece biti toliko zanimljivo za ta 3 mjesta, Njukas, Liverpul i United, redoslijed nebitan. Mozda jedino Aston Villa zaprijeti jos.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
RollMan je napisao/la: ↑12 avg 2023, 19:21normalno je da će biti miljama kad su ulozili milijardu , sam Rice vrijedi više od čitavog tima Forresta , poražavajuće bi bilo da nisu pobjedilirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 14:45Dovoljno pogledati ove dvije tekme zasad, da znas da se nece nista mijenjati u Premu, City i Arsenal miljama ispred ostalih, jedino pozitivno sto sad 5 timova ide u LP pa nece biti toliko zanimljivo za ta 3 mjesta, Njukas, Liverpul i United, redoslijed nebitan. Mozda jedino Aston Villa zaprijeti jos.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Je li Njukas najbjelja ekipa u ligi? 

Nisam salty, majke mi***

Ali ne razumijem jednu stvar, treći 100+m transfer u ovoj kalendarskoj godini i čitava vreća ovih "ostalih", kako je to moguće?
Edit
Zapravo ne znam jel Mudryk bio 100+?
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 12 avg 2023, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I opet su losiji nego prosle godine
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Previse je 115, 110 i nekako, ali 115 je previse
Ma ja bih do 114 išao čak, al' 115 je tragedija fakat.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Tamam je falio cirkus sudaca, kojom yebenom logikom ovo nije crveni karton
CPOJ
Chelsea have agreed a deal to sign Moises Caicedo for £115M on a deal until 𝟮𝟬𝟯𝟭.
Looool
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ne znam sta im znaci ovo kad je amortizacija ogranicena na 5 godina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mudrik 70. Ma uefa je olabavila ffp pravila zbog korone na neki period, plus rastegnuta amortizacija zahvaljujući osmogodišnjim ugovorima, plus rasprodaja svega i svačega (tako i u platama, ova djeca što stižu su na manjim platama od bivših), plus neki transferi ulaze za jednu kalendarsku godinu, neki za drugu, mislim da su imali i onu jednu godinu prije bohlyja kad su završili u debelom plusu. A sve se to gleda na nekakav trogodišnji period. Milion je tu računica i kalkulacija, ne možemo mi smrtnici ni znati sve brojke. Sve u svemu, ja ne sumnjam da imaju najjače matematičare na svijetu.

A moguće je i da svjesno idu da dobiju novčanu zabranu i zabranu transfera na dva prijelazna roka.UEFA's new rules allow clubs to incur losses of €60m over three years, compared to the previous allowance of €30m.
Samo da ostane zdrav Isak, otresce ligu sta je ovo
Njukas je brutalan, bolji od Arsenala
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.