FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kakvo je sran.nje Nojer uradio sa svojim ponašanjem u zadnje vrijeme, to nisu istine. Neshvatljivo devijantno ponašanje za takvog profesionalca i najvećeg medju stativama ikad. Sad se mora dat' dobra lova za jedinicu, a vremena sve manje.
Da nema tih belaja šestica se itekako mogla završit'.
Verati je završio sa ozbiljnim fudbalom momci. Da u njemu ima imalo kuveta završio bi to Juve. Ionako pate za njim godinama.
Da nema tih belaja šestica se itekako mogla završit'.
Verati je završio sa ozbiljnim fudbalom momci. Da u njemu ima imalo kuveta završio bi to Juve. Ionako pate za njim godinama.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Hvala Bogu, Kepa ce u Real.
Ne moze se tupavim Englezima nista objasniti, ne pomaze tu
ni bivsi profesionalni fudbaler.
Previse kompleksa su im Nijemci nabili, oni i dalje zive u svom nekom svijetu gdje je vrhunac zivota otici na neku utakmicu njihove naftaske lige ili na sahranu one 130-godisnje raspale mumije zbog koje su odgodili kompletno kolo.
-
- Kontakt:
- farinelli123
- Kontakt:
Lep klip. Da razgali i najtvrđa srca.
Hari skroz gotivan čova.
Znači Kim i Kejn. Još jedno jako ime u vezi i golman, pa nek bude i Štefan Vesels (kad smo već kod opskurnih Bajernovih golmana).
Hari skroz gotivan čova.
Znači Kim i Kejn. Još jedno jako ime u vezi i golman, pa nek bude i Štefan Vesels (kad smo već kod opskurnih Bajernovih golmana).
•
- Centre forward
- Kontakt:
Gledam malo ove Kejnove majstorije i začuđujuće koliko mu je Son pomog'o u masu golova. Strašno inteligentan igrač. Baš su imali tu hemiju. Mislim da bi Musiala mog'o biti taj sa kojim će uspostaviti glavnu konekciju.
Vječno pitanje, šta ćemo sa našim legendarnim Tomicom? Po svemu sudeći mog'o bi odigrat' posljednju sezonu za Bayern. Do kad on uopšte ima ugovor?
Vječno pitanje, šta ćemo sa našim legendarnim Tomicom? Po svemu sudeći mog'o bi odigrat' posljednju sezonu za Bayern. Do kad on uopšte ima ugovor?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- farinelli123
- Kontakt:
Juče smo jedan iskusni forumaš i ja ćaskali kako iskoristiti Kejnovu skok igru i ko će da ga hrani visokim loptama..
Kad smo kod desnih bekova, naravno, idealan bi bi Cancelo da se uzme, ako već ide Pavard. Neka trampa Pavard = Cancelo je realna, jer to je taj kalibar.
Ili jak veznjak pa da probamo i sa 3 vezna, tako da Kimmich može da se izvlači desno da centrira, kao nekad. Ali ne i da bude desni bek.
Verratti jeste nizak i sklon povredama, ali ne bi bio loš na 1-2 sezone. Prekaljen je i zna ga TT.
Mogao bi da nam valja, ako već ne možemo Tchouamenija na zajam. Ili nekog drugog zanimljivog igrača.
Sa Veratijem u ekipi ja bih onda zadržao Leona, a Gravena posudio, dok sa nekim drugim veznjakom nikad ne bih pustio Gravena.
Treba probati 4-3-3, sa Laimerom Kimmichom i Gravenom (to je dobar vezni red)
Kad smo kod desnih bekova, naravno, idealan bi bi Cancelo da se uzme, ako već ide Pavard. Neka trampa Pavard = Cancelo je realna, jer to je taj kalibar.
Ili jak veznjak pa da probamo i sa 3 vezna, tako da Kimmich može da se izvlači desno da centrira, kao nekad. Ali ne i da bude desni bek.
Verratti jeste nizak i sklon povredama, ali ne bi bio loš na 1-2 sezone. Prekaljen je i zna ga TT.
Mogao bi da nam valja, ako već ne možemo Tchouamenija na zajam. Ili nekog drugog zanimljivog igrača.
Sa Veratijem u ekipi ja bih onda zadržao Leona, a Gravena posudio, dok sa nekim drugim veznjakom nikad ne bih pustio Gravena.
Treba probati 4-3-3, sa Laimerom Kimmichom i Gravenom (to je dobar vezni red)
•
Treba uzeti nekog dobrog njemačkog golmana, tipa Trapp.
-
- Kontakt:
Muller ima ugovor do kraja ove sezone. A kad već pitaš ko bi ga mogao hraniti loptama, e pa Muller ako bude igrao. Čova je pri vrhu tih lista najboljih asistenata svih vremena, i prije je uvijek prvo tražio Lewata, pa tek onda ostale. Tako bi bilo i sada sa Kaneom.Centre forward je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:03Gledam malo ove Kejnove majstorije i začuđujuće koliko mu je Son pomog'o u masu golova. Strašno inteligentan igrač. Baš su imali tu hemiju. Mislim da bi Musiala mog'o biti taj sa kojim će uspostaviti glavnu konekciju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
Ma naložiće se i Miler sad. Mora on jedan last dance da odradi. Verovatno do 2025. Svi će da se razmrdaju uz Kejna, dodatnih 3-4%
•
- Centre forward
- Kontakt:
Pazi, Milera gledamo kako je stas'o u prvom timu Bayerna. Bar mi što smo otp njegova generacija.Bundesliga je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:14Muller ima ugovor do kraja ove sezone. A kad već pitaš ko bi ga mogao hraniti loptama, e pa Muller ako bude igrao. Čova je pri vrhu tih lista najboljih asistenata svih vremena, i prije je uvijek prvo tražio Lewata, pa tek onda ostale. Tako bi bilo i sada sa Kaneom.Centre forward je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:03Gledam malo ove Kejnove majstorije i začuđujuće koliko mu je Son pomog'o u masu golova. Strašno inteligentan igrač. Baš su imali tu hemiju. Mislim da bi Musiala mog'o biti taj sa kojim će uspostaviti glavnu konekciju.

Nikom normalnom ne treba objašnjavati kakav je to igrač. Medjutim, Miler je u godinama, mislim da je, a i prirodno, izgubio tu svoju lucidnu brzinu razmišljanja i sve one karakteristike koje su samo njemu svojstvene.
Zbog toga kažem, da li će se uspjeti uklopiti sa svom tom omladinom koja ga okružuje i koliko uopšte ima volje za ozbiljan fudbal ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Ma Muller je to, rođeni pobjednik. Nije to neki random lik već jedan od najvećih igrača Bayerna i Njemačke reprezentacije ikada. Ne brinem se ja za njega. A ne treba se brinuti ni za ostale jer imamo dosta igrača koji znaju asistirati kao Musiala, Sane, Gnabry, Kimmich, Guerreiro, Mazraoui itd.Centre forward je napisao/la: ↑12 avg 2023, 15:24Pazi, Milera gledamo kako je stas'o u prvom timu Bayerna. Bar mi što smo otp njegova generacija.![]()
Nikom normalnom ne treba objašnjavati kakav je to igrač. Medjutim, Miler je u godinama, mislim da je, a i prirodno, izgubio tu svoju lucidnu brzinu razmišljanja i sve one karakteristike koje su samo njemu svojstvene.
Zbog toga kažem, da li će se uspjeti uklopiti sa svom tom omladinom koja ga okružuje i koliko uopšte ima volje za ozbiljan fudbal ??
I am not yet born; O hear me.
Koliko znam ni Walker nije definitivno otpao, niti je jos produzio sa Citijem. Tko zna, mozda ga dolazak reprezentativnog kolege jos jednom natjera da preispita odluku.
Hvala Realu do neba što je uzeo Kepu. 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 avg 2023, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako je otpao Kepa naši se koncentrišu na Rullia, golmana Ajaxa. A s druge strane unutar kluba zastupljeno i mišljenje da se da povjerenje Ulreichu do povratka Neuera.
Ma mi se moramo nekako korektno riješiti Neuera i tu ganjati novi broj 1. Jednostavno on postaje teret klubu, teško da će on i na svojih 70-80 % biti kada se vrati. A očigledno je tvrdoglav da sam neke stvari uvidi.
Ja bi za sad prije uzeo De Geau, čovjek slobodan, nema obeštećenja, dobar golman, iskusan (i pored toga što je u zadnje vrijeme ofalio i skloniji postao kiksevima). Za neki prelazni period to bi bilo odlično.
A ovo što spominjete desnog beka, pa ok Walker je bio Tuchelova želja, ali ovako i nema potrebe za novim. Naši neće pustiti Pavarda ako ne nađu zamjenu, a opet tu desno imamo Stanišića i Mazraouija.
A kod Walkera nije oficijelno da nas je odbio i produžio, ali sve ide ka tome. City ako mu je poboljšao uslove, veća plata i slično, plus branioci su titule u LP, tu imamo malo argumenata. Da opet nisu uzeli LP, onda bi ovaj možda prešao zbog da pobjegne od baksuzluka...
Ma mi se moramo nekako korektno riješiti Neuera i tu ganjati novi broj 1. Jednostavno on postaje teret klubu, teško da će on i na svojih 70-80 % biti kada se vrati. A očigledno je tvrdoglav da sam neke stvari uvidi.
Ja bi za sad prije uzeo De Geau, čovjek slobodan, nema obeštećenja, dobar golman, iskusan (i pored toga što je u zadnje vrijeme ofalio i skloniji postao kiksevima). Za neki prelazni period to bi bilo odlično.
A ovo što spominjete desnog beka, pa ok Walker je bio Tuchelova želja, ali ovako i nema potrebe za novim. Naši neće pustiti Pavarda ako ne nađu zamjenu, a opet tu desno imamo Stanišića i Mazraouija.
A kod Walkera nije oficijelno da nas je odbio i produžio, ali sve ide ka tome. City ako mu je poboljšao uslove, veća plata i slično, plus branioci su titule u LP, tu imamo malo argumenata. Da opet nisu uzeli LP, onda bi ovaj možda prešao zbog da pobjegne od baksuzluka...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kepa informisao da želi kući u Španiju.Bayern will intensify talks with Yassine Bounou and Geronimo Rulli this weekend.
The club was in talks with both at the same time as Kepa. In the case of Rulli, it would be about a loan move. But with Bono, Bayern would likely have to offer a permanent deal
[@BILD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nešto Inter kuha sa Čupom, Tel kao džoker Hariju.
Izvrsno.
Iako mi je teško zamisliti i povjerovati, možda će upravo Sane podići te procente dolaskom velike zvijezde u napadu.
Posljednja mu je prilika svakako.
Izvrsno.
Iako mi je teško zamisliti i povjerovati, možda će upravo Sane podići te procente dolaskom velike zvijezde u napadu.
Posljednja mu je prilika svakako.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:

Ovog momka pratiti, licno ocekujem da ce ove sezone biti ubitacan.
Povratna klauzula naravno postoji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nastampani dresovi u fan shopu rasprodani za manje od 24 sata. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.