NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

limvolikce1945
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la limvolikce1945 » 12 avg 2023, 09:26

Neko reče licemjerje, i tačno je tako! Samo spominjanje vjere u istom kontekstu gdje je sport je samo po sebi degutantno, ali to je refleksija društva koje gura vjeru u sve društvene pore, a to je znak nazadovanja tog društva, a svi smo se ovdje na stotinu puta složili da nam je grad yebeno nazadovao. Gdje je društvo manje obrazovano, tu religija (niz pravila i običaja za upražnjavanje vjere) jača i upravlja mnoge stvari u društvu.
Da me progrešno ne shvatite, nemam ništa protiv religije, ali to je privatna stvar svakog pojedinca koju nosi u sebi (u srcu) i mene zaboli ko si i u šta vjeruješ privatno, samo nema nametanja - to prezirem. Sama priča, treba izbaciti ovo, treba izbaciti ono (npr. reklama koja nikog ne ugrožava) je ovdje bespotrebna.

I još da dodam:
NA STADIONU JE ČELIK JEDINA RELIGIJA KOJU PRIZNAJEM!!!

Hodza95
Kontakt:

Post Postao/la Hodza95 » 12 avg 2023, 09:31

Što reče FliX, nas ovdje ljubav prema Čeliku spavaja, i svi želimo najbolje našem starcu.
Najlakse je na hodže galamiti 😁😁😁😁

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 avg 2023, 09:40

Mi smo hodzini, Hodza je nas :bih: :bih:
!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 avg 2023, 10:42

Neće unić ovdje ga neće zaklanjat.Dosta je više njihove budalešćine a i mejteb neće klanjat

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 12 avg 2023, 10:45

FliX je napisao/la:
12 avg 2023, 01:50
Ne znam sto si se upalio toliko. Nas ovdje sve povezuje Celik, a ne sponzor. Ja protiv PANa nemam nista, jedino sto rece @zamorano malo sad placaju po cepu, ali ako se ne moze naci generalni sponzor da vise daje ili ovaj da malo podeblja, onda nek ostane i ovaj ovako.
Pa ne daje ti Pan samo pare od cepove, to je dodatna akcija da klub zaradi pare…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 12 avg 2023, 10:51

Ljudi, mi smo tek nedavno postali drugoligaš. Svaka firma će vagat kod ulaganja u klub iz 2/3. lige koji nema tv prenos svaku utakmicu i koji ima posjetu kakvu ima, bez obzira na veličinu kluba.
Definitivno može i mora bolje, ali mislim da to tek dolazi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 12 avg 2023, 10:57

JonSnow je napisao/la:
12 avg 2023, 10:51
Ljudi, mi smo tek nedavno postali drugoligaš. Svaka firma će vagat kod ulaganja u klub iz 2/3. lige koji nema tv prenos svaku utakmicu i koji ima posjetu kakvu ima, bez obzira na veličinu kluba.
Ne slažem se ni s čim navedenim.

Klub je imao live streamove koji su gledaniji od 80% TV kanala (svaki stream je imao preko 10.000 pregleda). Posjetu smo u prethodne dvije sezoni imali na nivou vrha premijerligaških klubova u prosjeku (ovdje se ne gleda broj prodanih ulaznica nego broj prisutnih gledatelja uključujući i kategorije koje ne plaćaju ulaznice).

Tako da, izuzetno smo mi interesantni svima, dokaz tome je i Carslberg koji podržava samo Čelik od nogometnih kluba u BiH.

Po meni, cijena generalnog sponzorstva se treba dići u odnosu na dosadašnju cijenu, a isto tako će Carlsberg biti glup ako propusti ovu priliku za promociju jer sami sebi mogu stvoriti priču da su tu od najgorih momenta u historiji kluba.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 avg 2023, 11:23

laudrop je napisao/la:
12 avg 2023, 10:57
JonSnow je napisao/la:

Klub je imao live streamove koji su gledaniji od 80% TV kanala (svaki stream je imao preko 10.000 pregleda). Posjetu smo u prethodne dvije sezoni imali na nivou vrha premijerligaških klubova u prosjeku (ovdje se ne gleda broj prodanih ulaznica nego broj prisutnih gledatelja uključujući i kategorije koje ne plaćaju ulaznice).

Tako da, izuzetno smo mi interesantni svima, dokaz tome je i Carslberg koji podržava samo Čelik od nogometnih kluba u BiH.

Po meni, cijena generalnog sponzorstva se treba dići u odnosu na dosadašnju cijenu, a isto tako će Carlsberg biti glup ako propusti ovu priliku za promociju jer sami sebi mogu stvoriti priču da su tu od najgorih momenta u historiji kluba.
Tako je, još da dodam da na LED panelima nebi trebalo da imaju pravo pravna lica 12. igrač, sad ne znam kako je to u klubu regulisano, vjerovatno ima posebna stavka oko reklamiranja, ali svakako nebi bilo uredu da pravna lica koja su 12. igrač budu reklamirana za 1200 KM, a fizička lica isto toliko uplate i nas par na forumu sakupimo pa ne tražimo reklamu.Smiješno tražit bilo kakvu reklamu za 1200 KM i to godišnje, gdje se hajmo reći garantuje veća posjeta, veću gledanost, plus na TV širom svijeta.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 avg 2023, 12:39

Celicni je napisao/la:
12 avg 2023, 11:23
laudrop je napisao/la:
12 avg 2023, 10:57
JonSnow je napisao/la:

Tako je, još da dodam da na LED panelima nebi trebalo da imaju pravo pravna lica 12. igrač, sad ne znam kako je to u klubu regulisano, vjerovatno ima posebna stavka oko reklamiranja, ali svakako nebi bilo uredu da pravna lica koja su 12. igrač budu reklamirana za 1200 KM, a fizička lica isto toliko uplate i nas par na forumu sakupimo pa ne tražimo reklamu.Smiješno tražit bilo kakvu reklamu za 1200 KM i to godišnje, gdje se hajmo reći garantuje veća posjeta, veću gledanost, plus na TV širom svijeta.
Ma hajd 12.igrac i nekako, ali vjerni navijac za 600 maraka, apsurd. Ima onaj frizeraj iza sjeverne tribine u onoj garazi, reklamira se za 600maraka godisnje.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 12 avg 2023, 13:10

Pišete dezinformacije.

“Vjerni navijač” se do sada nikada nije reklamirao ni putem banera uz istočnu tribinu, a nit’ će putem LED panela.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 12 avg 2023, 13:11

Celicni je napisao/la:
12 avg 2023, 10:42
Neće unić ovdje ga neće zaklanjat.Dosta je više njihove budalešćine a i mejteb neće klanjat
Hahahahahaahahahahahah Semso nas dragi
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 avg 2023, 14:15

Kad smo već na toj temi da li je Čelik u mogućnosti kao Zrinjski npr prodavati alkoholna pića tj točena piva na utakmici i tokom utakmice..ili ima neki kantonalni zakon različit pa je kod nas nemoguce jer kod njih se toči bio Kup, bila PLBiH ili kvalifikacije Lige Prvaka ili bili domaćini u Čitluku. Ide piva ko djeca u školu. Naravno dodati tu asortiman cijeli i bezalkoholnih pa ko voli neka izvoli, biraj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 avg 2023, 14:38

avenija je napisao/la:
12 avg 2023, 14:15
Kad smo već na toj temi da li je Čelik u mogućnosti kao Zrinjski npr prodavati alkoholna pića tj točena piva na utakmici i tokom utakmice..ili ima neki kantonalni zakon različit pa je kod nas nemoguce jer kod njih se toči bio Kup, bila PLBiH ili kvalifikacije Lige Prvaka ili bili domaćini u Čitluku. Ide piva ko djeca u školu. Naravno dodati tu asortiman cijeli i bezalkoholnih pa ko voli neka izvoli, biraj.
Zeljo prodaje, Borac prodaje, Zrinjski prodaje, Sloboda prodaje samo u ovoj dzamahiriji nista ne moze
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 12 avg 2023, 14:42

Pa citate li vi ljudi izvještaje koje klub šalje
Pa 12 igrac i vjerni igrac se ne reklamiraju na stadionu nego samo sto dobiju reklamu na društvenim mrežama i to je jedina reklama koju dobiju kad uplate za 12 igraca i objave se na FB i IG
Drugo oko Pana oni su generalni sponzori kluba i imaju msm do kraja godine sponzorstvo koje moraš poštovati
I normalno da ce klub za sljedeću godinu ganjati bolji ugovor jer ipak nismo 3 liga nego 2 liga sad a ovo oko čepova je posebna akcija između kluba i Pana to je dodatni prihodi kluba

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 avg 2023, 14:43

dinodino2019 je napisao/la:
12 avg 2023, 14:38
avenija je napisao/la:
Zeljo prodaje, Borac prodaje, Zrinjski prodaje, Sloboda prodaje samo u ovoj dzamahiriji nista ne moze
Ok.

Nadam se već protiv Radnika štandu barem na zapadu sa prodajom točenih piva, sokova itd.

Točeno pola litre 3 KM( neka optimalna cijena) i lagano uzivanje.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 12 avg 2023, 14:46

avenija je napisao/la:
12 avg 2023, 14:43
dinodino2019 je napisao/la:
12 avg 2023, 14:38
avenija je napisao/la:
Ok.

Nadam se već protiv Radnika štandu barem na zapadu sa prodajom točenih piva, sokova itd.

Točeno pola litre 3 KM( neka optimalna cijena) i lagano uzivanje.
Pusti snovi.

U našem kantonu nije dozvoljeno prodavanje alkoholnih pića na odigravanju utakmica bilo kojeg tipa. Kazne su preko 5000 KM :bih:

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 12 avg 2023, 14:48

Ili evo ako hoćete tačnije.

Zakon o javnom okupljanju ustava Zeničko-dobojskog kantona.

Član 33.
(Zabrana prodaje, točenja i ponude alkoholnih pića na javnoj priredbi)
(1) Na javnoj priredbi, prije početka i po završetku, kao i za vrijeme njenog održavanja, nije
dozvoljena prodaja, točenje i ponuda alkoholnih pića.
(2) Organizator priredbe dužan je preduzeti sve potrebne mjere na realizaciji zabrane iz
stava (1) ovog člana.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 avg 2023, 14:52

Kakvo sranje od zakona ovo treba mijenjati pa kakav ugodjaj dajes ljudima na stadionu svugdjr na svijetu imas hranu,pice grickalice samo kod nas ne
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 avg 2023, 14:55

avenija je napisao/la:
Mislim da je bila tema oko toga i da je rečeno dok se račun odblokira.Ipak tamo na zapadu mora se to malo i srediti, da liči na nešto, kao kiosk.Onaj dio za prodavanje je ruglo, mene bi bilo strah onde ući, jer mogao bi na rikverc izaći.Da ne bude samo kao na pijaci samo natoči, prodaj, uzmi pare i to je to.Ipak mi smo ozbiljan klub, podižemo ljestvicu iz dana u dan.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 avg 2023, 14:57

laudrop je napisao/la:
12 avg 2023, 14:48
Ili evo ako hoćete tačnije.

Zakon o javnom okupljanju ustava Zeničko-dobojskog kantona.

Član 33.
(Zabrana prodaje, točenja i ponude alkoholnih pića na javnoj priredbi)
(1) Na javnoj priredbi, prije početka i po završetku, kao i za vrijeme njenog održavanja, nije
dozvoljena prodaja, točenje i ponuda alkoholnih pića.
(2) Organizator priredbe dužan je preduzeti sve potrebne mjere na realizaciji zabrane iz
stava (1) ovog člana.
Zato sam odmah i pitao jel se to naš kanton razlikuje po zakonu pa je to nemoguće izvesti kao kod Zrinjskog Borca itd.

Sinoc je bila naprimjer javna priredba ovi koncerti u okviru summer festa i ima taj VIP veliki dio gdje je omogućena prodaja alkohola, kako je njima dozvoljeno?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.