Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VensanKasel
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la VensanKasel » 12 avg 2023, 11:13

Dovoljan je napisao/la:
12 avg 2023, 11:09
VensanKasel je napisao/la:
12 avg 2023, 10:58
Dovoljan je napisao/la:
12 avg 2023, 10:19

A stas brate očekivat od stoke političara
Bitno je da slika ispadne dobro
Da se ode na koktel parti pa na neki after
A za dva tri dana ćemo o nemilom događaju
I šta vas dvojica radite po pitanju da se to promjeni ? Nije ovo od jučer , ovako je odavno . Vi ste glasali da ovako bude . :thumbup:
Nit sam glasao nit ja mogu sta konkretno mijenjat.
Političari su u službi građana i bogami uživaju sve povlastice zbog nas KOJI IH PLAĆAMO.
Pa tako kad vec uživa 364 dana mogao se i strpit jedan dan i makar se ne smijat na crvenom tepihu za slikicu, a već sutra pisat srceparajuće statuse.
O tome šta rade privatno me libo rac.
Licemjerno da se sinoć fotkaju na crvenom tepihu danas će pričat o femicidu, ženskim pravima kao da im je stalo i ćao.
Prva rečenica dovoljno govori .
Itekako možeš konkretno da promjeniš .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 12 avg 2023, 11:15

12 avg 2023, 11:13
Dovoljan je napisao/la:
12 avg 2023, 10:58

I šta vas dvojica radite po pitanju da se to promjeni ? Nije ovo od jučer , ovako je odavno . Vi ste glasali da ovako bude . :thumbup:
Nit sam glasao nit ja mogu sta konkretno mijenjat.
Političari su u službi građana i bogami uživaju sve povlastice zbog nas KOJI IH PLAĆAMO.
Pa tako kad vec uživa 364 dana mogao se i strpit jedan dan i makar se ne smijat na crvenom tepihu za slikicu, a već sutra pisat srceparajuće statuse.
O tome šta rade privatno me libo rac.
Licemjerno da se sinoć fotkaju na crvenom tepihu danas će pričat o femicidu, ženskim pravima kao da im je stalo i ćao.
Prva rečenica dovoljno govori .
Itekako možeš konkretno da promjeniš .
Pa evo došla je promjena nakon SDA i bez mog glasa. Promjena koju su svi čekali i prizeljkivali toliko godina.
Na kraju se ispostavi da su isti. :lol:
Odin, I await thee
Your true son am I

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 avg 2023, 11:22

Sarajevo prodisalo, ali ok. Interesantno je koliko ima sdfa botova, bas je to primjetno, bukvalno im je cetverogodisnja politicka strategija u opoziciji botovanje po klixu i koristenje buzz rijeci poput izdaja, dritan i sl. Evidentno prate kako to radi vucic.
Sdfa je hvala Bogu mrtva jer bolje od ovog ne mogu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 12 avg 2023, 11:28

Robust je napisao/la:
12 avg 2023, 11:08
VivaLaStella je napisao/la:
12 avg 2023, 10:39
Nek slavi Republika Sarajevo sto nije kod njih bilo. To je taj mentalitet :rol:

Too hard 2 ponder about it hahah
Jedini ko treba da se srami su gradjani ovoga grada koji rade u sudu, policiji, koji su bili jarani, komsije i koji su sutili na ovakvu pojavu u njihovom komsiluku neka ba ne puca suti tisu tamo sta ve ostatak komsiluka reci, taj nas mentalitet ce nas ubiti.

A kad vec spominjes ponder dva javi se svojoj vlasti i trazite jos sigurnih kuca u svom kantonu, a ne da imate jednu na skoro milion stanovnika, jacu policiju i socijalnu službu a me da serete po Sarajevu
Prostri ba crveni tepih i smiri se.
ASD je napisao/la:
12 avg 2023, 10:53
Sheyi je napisao/la:
12 avg 2023, 10:47
Evo sportske vijesti za portale, samo neka ubace vlasnik teretane u naslov, koji je spasio bebu u Gradaccu primio zastrasujuce prijetnje FOTO :bih:

slika
Inace dobar bio s ubicom.. Suvlasnik (ili vecinski vlasnik) zajednicke teretane. Mogao se vidjeti vise puta tolikom lajvova kako mu pise "nemoj to brate molim te" i "molim te predaj se"
Ko je on? jel ima kriminalnu prošlost?
Dao je jednu glupu izjavu za medije.

Nisam upratio, gdje je uspio policajca raniti? U gradu dok je radio ta ubijanja ili dok su ga ganjali?
Iskreno, ne znam za njegovu prošlost. Koliko znam nije iskvaren lik. Prvi je došao u onaj haos i spasio bebu dok je ovaj pucao po gradu, uključivao mu se u lajvove i molio ga da prestane.. a vrijedno pomena je i da je bio jedan od najaktivnijih u potrazi za Aldinom Hasukicem u aprilu - i on je bio onaj koji je sišao u šaht i našao ga.

A policajca je ranio ispred socijalnog i ganjao ga s autom dok je ovaj bježao. Isao je na to da ga ubije. Cak je u lajvu rekao "bjezi policajac, nisam ga mogao stic s BMWom a znate svi kako vozim"
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 avg 2023, 11:35

12 avg 2023, 11:28

A policajca je ranio ispred socijalnog i ganjao ga s autom dok je ovaj bježao. Isao je na to da ga ubije. Cak je u lajvu rekao "bjezi policajac, nisam ga mogao stic s BMWom a znate svi kako vozim"
Ciljano njega htio zbog nečeg od prije ili zato što je policajac?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 avg 2023, 11:43

numanumaye22 je napisao/la:
12 avg 2023, 11:05
rio_Ferdy88 je napisao/la:
12 avg 2023, 11:01
numanumaye22 je napisao/la:
12 avg 2023, 02:29
Gledam nesto kod nas sve glumac do glumcine na tepihu a film se nije snimio ima 10 godina hahahaa

Glume da su glumci.
Pa 5-6 nasih domacih filmova ima premijeru sad u toku fedtivala, pogledaj malo program, a ne samo crveni tepih.
Ima svake godine znj produkcija za koje nije culo cak ni 99% ljudi iz BiH.

Kud ces dalje kad je Deen batalio taj festival otkako je zapalio za Ameriku. :rol:
Pa nece holivudska produkcija biti, domaca je, u saradnji sa regionom.

99 posto ljudi nije nikad uslo u pozoriste i procitalo knjigu mimo lektire, kako onda ocekivati da prate sta se desava u kinematografiji.

Vaznije je pratiti instagramuse i jutubere, i citati klikbejt naslove te svadjati se po kkmentarima na fejsu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 avg 2023, 11:50

Kod nas je loše što se previše potencira rat u kinematografiji. To je problem.

Ali, daleko od toga, da evropska kinematografija pravi stotine dobrih filmova svake godine. To je daleko od istine. I Nijemci i Francuzi i Italijani gledaju uglavnom američke filmove.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 12 avg 2023, 11:51

ASD je napisao/la:
12 avg 2023, 11:35

Svakog je ciljao zbog nečeg od prije, možemo samo nagađati zbog čega je tačno.
Nakon sto je ubio zenu i objavio na instagram, dovezao se s autom u grad i onako krvav izasao u kafic Bambi (Bambi i PS Gradacac su bukvalno 20 metara udaljeni, samo jedna zgrada ih dijeli) i pitao je li tu ovaj Denis. Kada je vidio da ga nema, samo se okrenuo i izasao.. I eto sudbina valjda takva da na njih naleti samo 100m dalje, kod sata.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 12 avg 2023, 11:52

Robust je napisao/la:

Jedini ko treba da se srami su gradjani ovoga grada koji rade u sudu, policiji, koji su bili jarani, komsije i koji su sutili na ovakvu pojavu u njihovom komsiluku neka ba ne puca suti tisu tamo sta ve ostatak komsiluka reci, taj nas mentalitet ce nas ubiti.

A kad vec spominjes ponder dva javi se svojoj vlasti i trazite jos sigurnih kuca u svom kantonu, a ne da imate jednu na skoro milion stanovnika, jacu policiju i socijalnu službu a me da serete po Sarajevu
ASD je napisao/la:
12 avg 2023, 10:53

Inace dobar bio s ubicom.. Suvlasnik (ili vecinski vlasnik) zajednicke teretane. Mogao se vidjeti vise puta tolikom lajvova kako mu pise "nemoj to brate molim te" i "molim te predaj se"

Nisam upratio, gdje je uspio policajca raniti? U gradu dok je radio ta ubijanja ili dok su ga ganjali?
Iskreno, ne znam za njegovu prošlost. Koliko znam nije iskvaren lik. Prvi je došao u onaj haos i spasio bebu dok je ovaj pucao po gradu, uključivao mu se u lajvove i molio ga da prestane.. a vrijedno pomena je i da je bio jedan od najaktivnijih u potrazi za Aldinom Hasukicem u aprilu - i on je bio onaj koji je sišao u šaht i našao ga.

Ta zadnja rečenica je nažalost današnje bolesno stanje .
Lajv i znate svi kako vozim .
Putine molim te :pray:

Nešto kontam , da li bi se ovoliko prašine diglo da nije bilo prenošenja uživo ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 avg 2023, 11:53

Skinuto je na 1.5 ponder za sada uhljebima i svake godine će se smanjivati jos za 0.1 dok se uhljebi ne izjednače sa ostalima.

Može vala 1 dan bez muzike ikakve, koncerta i slično čisto iz poštovanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 12 avg 2023, 12:39

12 avg 2023, 10:52
BenWhite je napisao/la:
12 avg 2023, 00:23
11 avg 2023, 23:48

Sad Putine , sad :kafa:
Po mogućnosti raketama i dronovima na čevlja ovaj sarajevo film festival. Svi koji su večeras tamo na crvenom tepihu su danima oplakivali žrtve masakra iz Beograda. Izgleda nisu sve žrtve iste. Udri Vladimire :salut:
Ma čitav ex-Yu prostor sravniti sa zemljom da nikakav oblik života se ne rodi , izliti beton i napraviti parking za old timere :kafa:
Je li barem bio minut šutnje na ovoj promenadi kvazielite, dubokih dekoltea i plitkih mozgova?
41:34

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 avg 2023, 12:46

slika
Neko je objavio sliku one djevojke i napisao nesto protiv nasilja u porodici. I onda se javio bradati vjernik sa doktrinom iz prahistorije
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 avg 2023, 12:48

Sveti je napisao/la:
12 avg 2023, 12:46
slika
Neko je objavio sliku one djevojke i napisao nesto protiv nasilja u porodici. I onda se javio bradati vjernik sa doktrinom iz prahistorije
Poslije ovog takoDZe sam prestao citati
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 avg 2023, 12:48

Sveti je napisao/la:
slika
Yebem mu sve zaostalo, ovakve treba protjerati na goli otok.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2023, 12:50

12 avg 2023, 11:51
ASD je napisao/la:
12 avg 2023, 11:35

Svakog je ciljao zbog nečeg od prije, možemo samo nagađati zbog čega je tačno.
Nakon sto je ubio zenu i objavio na instagram, dovezao se s autom u grad i onako krvav izasao u kafic Bambi (Bambi i PS Gradacac su bukvalno 20 metara udaljeni, samo jedna zgrada ih dijeli) i pitao je li tu ovaj Denis. Kada je vidio da ga nema, samo se okrenuo i izasao.. I eto sudbina valjda takva da na njih naleti samo 100m dalje, kod sata.
Nije nikog random ubio nego sve selektivno?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 avg 2023, 12:56

enobarca je napisao/la:
12 avg 2023, 12:48
Sveti je napisao/la:
slika
Yebem mu sve zaostalo, ovakve treba protjerati na goli otok.
Ko ce onda bosnjake voditi? Osta trojka, Schmidt i Sattler.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 12 avg 2023, 13:02

12 avg 2023, 11:52
Robust je napisao/la:

ASD je napisao/la:

Ta zadnja rečenica je nažalost današnje bolesno stanje .
Lajv i znate svi kako vozim .
Putine molim te :pray:

Nešto kontam , da li bi se ovoliko prašine diglo da nije bilo prenošenja uživo ?
Kakvo ti je to nidje veze pitanje, majke ti? Normalno da ce bit reakcija mnogo veca, kad je preko 10 hiljada ljudi bilo svjedok svirepog ubistva? Da li bi ti vise reagirao na nesto o cemu nemas pojma ili kad gledas ubistvo ispred sopstvenih ociju? :crazy:
Koliko se to ubistava snima iz POV perspektive?

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 avg 2023, 13:14

Tek sam danas uzeo da vidim ovaj slučaj. Pogledao sam i video. Iako sam već navikao na gore videa.

Ovaj video je posebno brutalan, krvnički i potreslo me. On je ovu ženu udarao i mučio vjerovatno satima, komplet usta polomljena. Dječiji plač u pozadini, i na kraju životinjska egzekucija.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 avg 2023, 13:24

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
12 avg 2023, 13:14
Tek sam danas uzeo da vidim ovaj slučaj. Pogledao sam i video. Iako sam već navikao na gore videa.

Ovaj video je posebno brutalan, krvnički i potreslo me. On je ovu ženu udarao i mučio vjerovatno satima, komplet usta polomljena. Dječiji plač u pozadini, i na kraju životinjska egzekucija.
Meni je najjezivije bilo to sto su pricali na nasem jeziku. Gledao sam dosta slicnih videa, ali pricali ljudi engleskom ili nekom drugom stranom jeziku, pa te i ne potrese toliko. Ali ovo mi je nekako dosta gore izgledalo, jer znam da se to desilo u nasoj drzavi, a ne na drugom kraju svijeta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 avg 2023, 13:29

A što gledate te bolesti, neće vam to ništa dobro donijeti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, JackW, napoleon72, Semrush [Bot] i 16 gostiju.