A stas brate očekivat od stoke političara
Bitno je da slika ispadne dobro
Da se ode na koktel parti pa na neki after
A za dva tri dana ćemo o nemilom događaju
I šta vas dvojica radite po pitanju da se to promjeni ? Nije ovo od jučer , ovako je odavno . Vi ste glasali da ovako bude .
Nit sam glasao nit ja mogu sta konkretno mijenjat.
Političari su u službi građana i bogami uživaju sve povlastice zbog nas KOJI IH PLAĆAMO.
Pa tako kad vec uživa 364 dana mogao se i strpit jedan dan i makar se ne smijat na crvenom tepihu za slikicu, a već sutra pisat srceparajuće statuse.
O tome šta rade privatno me libo rac.
Licemjerno da se sinoć fotkaju na crvenom tepihu danas će pričat o femicidu, ženskim pravima kao da im je stalo i ćao.
Prva rečenica dovoljno govori .
Itekako možeš konkretno da promjeniš .
I šta vas dvojica radite po pitanju da se to promjeni ? Nije ovo od jučer , ovako je odavno . Vi ste glasali da ovako bude .
Nit sam glasao nit ja mogu sta konkretno mijenjat.
Političari su u službi građana i bogami uživaju sve povlastice zbog nas KOJI IH PLAĆAMO.
Pa tako kad vec uživa 364 dana mogao se i strpit jedan dan i makar se ne smijat na crvenom tepihu za slikicu, a već sutra pisat srceparajuće statuse.
O tome šta rade privatno me libo rac.
Licemjerno da se sinoć fotkaju na crvenom tepihu danas će pričat o femicidu, ženskim pravima kao da im je stalo i ćao.
Prva rečenica dovoljno govori .
Itekako možeš konkretno da promjeniš .
Pa evo došla je promjena nakon SDA i bez mog glasa. Promjena koju su svi čekali i prizeljkivali toliko godina.
Na kraju se ispostavi da su isti.
Sarajevo prodisalo, ali ok. Interesantno je koliko ima sdfa botova, bas je to primjetno, bukvalno im je cetverogodisnja politicka strategija u opoziciji botovanje po klixu i koristenje buzz rijeci poput izdaja, dritan i sl. Evidentno prate kako to radi vucic.
Sdfa je hvala Bogu mrtva jer bolje od ovog ne mogu.
Nek slavi Republika Sarajevo sto nije kod njih bilo. To je taj mentalitet
Too hard 2 ponder about it hahah
Jedini ko treba da se srami su gradjani ovoga grada koji rade u sudu, policiji, koji su bili jarani, komsije i koji su sutili na ovakvu pojavu u njihovom komsiluku neka ba ne puca suti tisu tamo sta ve ostatak komsiluka reci, taj nas mentalitet ce nas ubiti.
A kad vec spominjes ponder dva javi se svojoj vlasti i trazite jos sigurnih kuca u svom kantonu, a ne da imate jednu na skoro milion stanovnika, jacu policiju i socijalnu službu a me da serete po Sarajevu
Evo sportske vijesti za portale, samo neka ubace vlasnik teretane u naslov, koji je spasio bebu u Gradaccu primio zastrasujuce prijetnje FOTO
Inace dobar bio s ubicom.. Suvlasnik (ili vecinski vlasnik) zajednicke teretane. Mogao se vidjeti vise puta tolikom lajvova kako mu pise "nemoj to brate molim te" i "molim te predaj se"
Ko je on? jel ima kriminalnu prošlost?
Dao je jednu glupu izjavu za medije.
Nisam upratio, gdje je uspio policajca raniti? U gradu dok je radio ta ubijanja ili dok su ga ganjali?
Iskreno, ne znam za njegovu prošlost. Koliko znam nije iskvaren lik. Prvi je došao u onaj haos i spasio bebu dok je ovaj pucao po gradu, uključivao mu se u lajvove i molio ga da prestane.. a vrijedno pomena je i da je bio jedan od najaktivnijih u potrazi za Aldinom Hasukicem u aprilu - i on je bio onaj koji je sišao u šaht i našao ga.
A policajca je ranio ispred socijalnog i ganjao ga s autom dok je ovaj bježao. Isao je na to da ga ubije. Cak je u lajvu rekao "bjezi policajac, nisam ga mogao stic s BMWom a znate svi kako vozim"
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
A policajca je ranio ispred socijalnog i ganjao ga s autom dok je ovaj bježao. Isao je na to da ga ubije. Cak je u lajvu rekao "bjezi policajac, nisam ga mogao stic s BMWom a znate svi kako vozim"
Ciljano njega htio zbog nečeg od prije ili zato što je policajac?
Gledam nesto kod nas sve glumac do glumcine na tepihu a film se nije snimio ima 10 godina hahahaa
Glume da su glumci.
Pa 5-6 nasih domacih filmova ima premijeru sad u toku fedtivala, pogledaj malo program, a ne samo crveni tepih.
Ima svake godine znj produkcija za koje nije culo cak ni 99% ljudi iz BiH.
Kud ces dalje kad je Deen batalio taj festival otkako je zapalio za Ameriku.
Pa nece holivudska produkcija biti, domaca je, u saradnji sa regionom.
99 posto ljudi nije nikad uslo u pozoriste i procitalo knjigu mimo lektire, kako onda ocekivati da prate sta se desava u kinematografiji.
Vaznije je pratiti instagramuse i jutubere, i citati klikbejt naslove te svadjati se po kkmentarima na fejsu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kod nas je loše što se previše potencira rat u kinematografiji. To je problem.
Ali, daleko od toga, da evropska kinematografija pravi stotine dobrih filmova svake godine. To je daleko od istine. I Nijemci i Francuzi i Italijani gledaju uglavnom američke filmove.
Svakog je ciljao zbog nečeg od prije, možemo samo nagađati zbog čega je tačno.
Nakon sto je ubio zenu i objavio na instagram, dovezao se s autom u grad i onako krvav izasao u kafic Bambi (Bambi i PS Gradacac su bukvalno 20 metara udaljeni, samo jedna zgrada ih dijeli) i pitao je li tu ovaj Denis. Kada je vidio da ga nema, samo se okrenuo i izasao.. I eto sudbina valjda takva da na njih naleti samo 100m dalje, kod sata.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Nek slavi Republika Sarajevo sto nije kod njih bilo. To je taj mentalitet
Too hard 2 ponder about it hahah
Jedini ko treba da se srami su gradjani ovoga grada koji rade u sudu, policiji, koji su bili jarani, komsije i koji su sutili na ovakvu pojavu u njihovom komsiluku neka ba ne puca suti tisu tamo sta ve ostatak komsiluka reci, taj nas mentalitet ce nas ubiti.
A kad vec spominjes ponder dva javi se svojoj vlasti i trazite jos sigurnih kuca u svom kantonu, a ne da imate jednu na skoro milion stanovnika, jacu policiju i socijalnu službu a me da serete po Sarajevu
Inace dobar bio s ubicom.. Suvlasnik (ili vecinski vlasnik) zajednicke teretane. Mogao se vidjeti vise puta tolikom lajvova kako mu pise "nemoj to brate molim te" i "molim te predaj se"
Nisam upratio, gdje je uspio policajca raniti? U gradu dok je radio ta ubijanja ili dok su ga ganjali?
Iskreno, ne znam za njegovu prošlost. Koliko znam nije iskvaren lik. Prvi je došao u onaj haos i spasio bebu dok je ovaj pucao po gradu, uključivao mu se u lajvove i molio ga da prestane.. a vrijedno pomena je i da je bio jedan od najaktivnijih u potrazi za Aldinom Hasukicem u aprilu - i on je bio onaj koji je sišao u šaht i našao ga.
Ta zadnja rečenica je nažalost današnje bolesno stanje .
Lajv i znate svi kako vozim .
Putine molim te
Nešto kontam , da li bi se ovoliko prašine diglo da nije bilo prenošenja uživo ?
Po mogućnosti raketama i dronovima na čevlja ovaj sarajevo film festival. Svi koji su večeras tamo na crvenom tepihu su danima oplakivali žrtve masakra iz Beograda. Izgleda nisu sve žrtve iste. Udri Vladimire
Ma čitav ex-Yu prostor sravniti sa zemljom da nikakav oblik života se ne rodi , izliti beton i napraviti parking za old timere
Je li barem bio minut šutnje na ovoj promenadi kvazielite, dubokih dekoltea i plitkih mozgova?
Svakog je ciljao zbog nečeg od prije, možemo samo nagađati zbog čega je tačno.
Nakon sto je ubio zenu i objavio na instagram, dovezao se s autom u grad i onako krvav izasao u kafic Bambi (Bambi i PS Gradacac su bukvalno 20 metara udaljeni, samo jedna zgrada ih dijeli) i pitao je li tu ovaj Denis. Kada je vidio da ga nema, samo se okrenuo i izasao.. I eto sudbina valjda takva da na njih naleti samo 100m dalje, kod sata.
Ta zadnja rečenica je nažalost današnje bolesno stanje .
Lajv i znate svi kako vozim .
Putine molim te
Nešto kontam , da li bi se ovoliko prašine diglo da nije bilo prenošenja uživo ?
Kakvo ti je to nidje veze pitanje, majke ti? Normalno da ce bit reakcija mnogo veca, kad je preko 10 hiljada ljudi bilo svjedok svirepog ubistva? Da li bi ti vise reagirao na nesto o cemu nemas pojma ili kad gledas ubistvo ispred sopstvenih ociju?
Koliko se to ubistava snima iz POV perspektive?
Tek sam danas uzeo da vidim ovaj slučaj. Pogledao sam i video. Iako sam već navikao na gore videa.
Ovaj video je posebno brutalan, krvnički i potreslo me. On je ovu ženu udarao i mučio vjerovatno satima, komplet usta polomljena. Dječiji plač u pozadini, i na kraju životinjska egzekucija.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Tek sam danas uzeo da vidim ovaj slučaj. Pogledao sam i video. Iako sam već navikao na gore videa.
Ovaj video je posebno brutalan, krvnički i potreslo me. On je ovu ženu udarao i mučio vjerovatno satima, komplet usta polomljena. Dječiji plač u pozadini, i na kraju životinjska egzekucija.
Meni je najjezivije bilo to sto su pricali na nasem jeziku. Gledao sam dosta slicnih videa, ali pricali ljudi engleskom ili nekom drugom stranom jeziku, pa te i ne potrese toliko. Ali ovo mi je nekako dosta gore izgledalo, jer znam da se to desilo u nasoj drzavi, a ne na drugom kraju svijeta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎