FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 08 mar 2011, 14:35

Protivnik je kao savrseno ogledalo.Tacno ce nam pokazati kakvi smo.Mada sam licno volio Celik.

Jer si jedan jedini, jer ne pobjedivi...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 08 mar 2011, 14:38

Seljacina je napisao/la:Žrijeb Kupa BiH je u neku ruku barem sumnjiv. Još na utakmici pod Bijelim Brijegom gdje sam (u sklopu posla) posmatrao susret između Zrinsjkog i Čelika, direktor zeničkog kluba Nermin Šabić je rekao kako je 100 % siguran da će u kupu Čelik dobiti Olimpik dok će u drugom susretu igrati Željo i Široki. Na pitanje jednog od novinara da li on to insinuira da već zna ''volju žrijeba'' on je rekao kako će Željezničar i Široki kroz prvenstvo otići u Europu, Borac iz RS- dok su se u Savezu dogovorili da 4. klub u Euro takmičenjima bude tzv. ''muslimanski tim'' jer je po rotaciji ove godine na njima red...

I danas u prostorijama Saveza baš da budu izvučeni ti parovi :cry:
A SELJACINE MAJKO MOJA

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 mar 2011, 14:42

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 08 mar 2011, 14:46

po meni je siroki blagi favorit

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 mar 2011, 14:48

Ove sezone u kupu BiH nismo nijednom poraženi, a nismo ni gola primili u dosadašnjih 5 utakmica
(450 minuta)
Treba dodati i da smo prošle sezone do finala došli i finale odigrali bez poraza, to je ukupno 14 utakmica.
(Prošla sezona: Bosna 1 utakmica, Velež 2 utakmice, Rudar P. 2 utakmice, Zrinjski 2 utakmice, Borac 2 utakmice, ova sezona: Rudar P. 1 utakmica, Borac 2 utakmice, Branitelj 2 utakmice.)

Nastavljamo dalje. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 mar 2011, 14:49

sad sa treninga...Ne mogu vjerovat kako fino odigravaju akcije i onda kada treba opucat i zabit gol nemoguce fulaju svi do jednog i tu je nas problem mozda i jedini. Jamak napustio trening jer je izvrno zglob, otiso je sepajuci :evil:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 08 mar 2011, 14:50

Igracki smo tu negdje mozda je i Siroki kompletan i kvalitetniji,ali mi imamo najmanje 7 milja na prvoj tekmi navijaca i Amara tako da su sanse podjednake.Najvise bi volio da smo izvukli Olimpic,a najmanje Celik koji mislim da nam najmanje odgovara od ovih ekipa tako da sam zadovoljan.
AMAR OSIM!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 08 mar 2011, 14:51

imaće jamak vremena da se oporavi jer zbog crvenog i tako ne bi mogao igrati...eto šanse za stančeskog da pokaže šta zna!
jamak i stančeski u kupu nemaju pravo nastupa?

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 08 mar 2011, 15:16

Ako hocemo da uzmemo kup onda moramo biti bolji od svih ovih sto su ostali.
Igrati nam je bilo sa Sirokim, ako je on vec najjaci ili sad ili u finalu. Pa ako je tako onda je ovo mozda i najbolji trenutak da se igra sa Sirokim jer su u blagoj krizi. Ja sam reklo bi se zadovoljan.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 08 mar 2011, 15:23

kalimero je napisao/la:Igracki smo tu negdje mozda je i Siroki kompletan i kvalitetniji,ali mi imamo najmanje 7 milja na prvoj tekmi navijaca i Amara tako da su sanse podjednake.Najvise bi volio da smo izvukli Olimpic,a najmanje Celik koji mislim da nam najmanje odgovara od ovih ekipa tako da sam zadovoljan.
Mozda nam Celik odgovara u finalu...jedino ako ih Olimpic izbaci,onda je ok.mada nije to to
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 15:32

Ono što mi odmah zapade za oko je činjenica da igrate 3 zaredom kući. E to će biti guravo ponajprije jer ne bi smjeli kiksati nijednu. Vidjećemo, jaki ste na domaćem, ali realno moj favorit u kupu je ipak Široki. Ne zbog nacionalnih kalkulacija jer to pada u vodu Široki će biti 4-ti tako i da Željo osvoji kup oni bi išli u Evropu nego odlični su bili protiv Sarajeva i igraju revanš kući, prvenstvo su pustili niz vodu...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 mar 2011, 16:05

Bio sam i ja na treningu posljednjih 10-tak minuta...Uspio sam vidjeti kako Jamak ide šepajući ka svlačionici, dok na treningu nisam primjetio Šehu, Pericu i Popa. Ili su možda ranije izašli?

I možda se meni učinilio, izgleda da je danas trenirao i Samir Bekrić za bivšim saigračima :D

A u 8 dana, 3 tekme u Dolini, pa ima da grmi... :lol:

I zanima me još nešto, ali nisam siguran u ovo, da li Jamak i Stančeski imaju pravo nastupa u Kupu za nas, jer su već nosili dres Čelika odnosno Borca u ovom takmičenju!? :?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 08 mar 2011, 16:10

i ja sam postavio to pitanje,mada sam skoro siguran da nemaju pravo nastupa...tako je svagdje na svijetu.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 mar 2011, 16:11

Dejan, BL je napisao/la:Ono što mi odmah zapade za oko je činjenica da igrate 3 zaredom kući. E to će biti guravo ponajprije jer ne bi smjeli kiksati nijednu. Vidjećemo, jaki ste na domaćem, ali realno moj favorit u kupu je ipak Široki. Ne zbog nacionalnih kalkulacija jer to pada u vodu Široki će biti 4-ti tako i da Željo osvoji kup oni bi išli u Evropu nego odlični su bili protiv Sarajeva i igraju revanš kući, prvenstvo su pustili niz vodu...
Ma ne moras ti nista ni napisati odmah se zna da ce to sto ti je u glavi biti protiv Zelje. Da igramo sa podgrmecom ti bi rekao da je podgrmec kvalitetnija ekipa i da dajes njim vece sanse. Komplex je jedno a objektivnost drugo. Siroki ima dobrih pojedinaca ali su ko ekipa ****. Vidjet cemo ko ce se na kraju radovati, ja se iskreno nadam da cemo to biti MI, a ne vi i skripari. Razligu sa ove teme, dosadan si sa tim podmuklim provokacijama.

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 08 mar 2011, 16:11

AKO SU NOSILI A JAMAK JE IGRAO PROTIV ZRINSKOG NEMA PRAVO NASTUPA DEFINITIVNO TO JE jedino sigurno
samo celik ale samo celik ale

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 mar 2011, 16:18

Svejedno je bilo koga cemo dobiti u polufinalu kupa, a ovo govorim iz razloga da bi se kad tad morali sresti sa istom tom ekipom koju smo mozda mogli dobiti i u polufinalu kupa. Siroki se nije bas pokazao ni na pripremama a ni u ovom proljetnom dijelu sezone, bar ne uova dva kola. Redovno su bili nasa musterija kako kuci tako i na strani, tako da ne vidim problem u tome. Celik je ekipa koja igra klasicni bunker na gostujcem terenu i ceka svoju priliku iz kontra-napada sto nama nikako ne odgovara jer se pokazalo bezbroj puta da za bunker ekipe tesko nalazimo rjesenje. Siroki igra slicno kao mi, napadacki od prve do posljednje minute, pa sta bude bude. Igrali smo sa Sirokim na pripremama, bili bolji rival fakticki na njihovom terenu u Medjugorju, zasto to nebi ponovili i sada kada je potrebnije. pozdrav

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 mar 2011, 16:19

bilino polje je napisao/la:AKO SU NOSILI A JAMAK JE IGRAO PROTIV ZRINSKOG NEMA PRAVO NASTUPA DEFINITIVNO TO JE jedino sigurno
Sta se deres

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 16:25

Pirke_TM87 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Ono što mi odmah zapade za oko je činjenica da igrate 3 zaredom kući. E to će biti guravo ponajprije jer ne bi smjeli kiksati nijednu. Vidjećemo, jaki ste na domaćem, ali realno moj favorit u kupu je ipak Široki. Ne zbog nacionalnih kalkulacija jer to pada u vodu Široki će biti 4-ti tako i da Željo osvoji kup oni bi išli u Evropu nego odlični su bili protiv Sarajeva i igraju revanš kući, prvenstvo su pustili niz vodu...
Ma ne moras ti nista ni napisati odmah se zna da ce to sto ti je u glavi biti protiv Zelje. Da igramo sa podgrmecom ti bi rekao da je podgrmec kvalitetnija ekipa i da dajes njim vece sanse. Komplex je jedno a objektivnost drugo. Siroki ima dobrih pojedinaca ali su ko ekipa ****. Vidjet cemo ko ce se na kraju radovati, ja se iskreno nadam da cemo to biti MI, a ne vi i skripari. Razligu sa ove teme, dosadan si sa tim podmuklim provokacijama.
Ma veze nema sa realnošću to što si rekao za mene o nepristrasnosti, jer da ste dobili Olimpik dobili bi obje, ako prođete u finale kojim slučajem i dobijete Čelik opet ste veliki favoriti i uzećete kup ali u ovoj utakmici mislim da je Široki favorit jer vi trčite da izborite trijumfe na oba fronta a da li imate ekipu za to i da li je realno ne znam opet kažem vidjećemo a prema mojim stavovima odavno koje iznosim rekao sam da ćete teško uzeti ijedan trofej. Ne igraju navijači nego igrači na terenu a oni za ove trke činimi se da gube dah polako.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 08 mar 2011, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 08 mar 2011, 16:26

Pirke_TM87 je napisao/la:Svejedno je bilo koga cemo dobiti u polufinalu kupa, a ovo govorim iz razloga da bi se kad tad morali sresti sa istom tom ekipom koju smo mozda mogli dobiti i u polufinalu kupa. Siroki se nije bas pokazao ni na pripremama a ni u ovom proljetnom dijelu sezone, bar ne uova dva kola. Redovno su bili nasa musterija kako kuci tako i na strani, tako da ne vidim problem u tome. Celik je ekipa koja igra klasicni bunker na gostujcem terenu i ceka svoju priliku iz kontra-napada sto nama nikako ne odgovara jer se pokazalo bezbroj puta da za bunker ekipe tesko nalazimo rjesenje. Siroki igra slicno kao mi, napadacki od prve do posljednje minute, pa sta bude bude. Igrali smo sa Sirokim na pripremama, bili bolji rival fakticki na njihovom terenu u Medjugorju, zasto to nebi ponovili i sada kada je potrebnije. pozdrav
pravo si me nasmijao sad. Zeljo igra napadacki fudbal sa dva zadnja vezna defanzivne orijentacije , i jednim napadacem, pa to ni po teoriji ne moze biti ofanzivna formacija. Zeljo igra cvrsto u odbrani i zadnjoj liniji veznog reda, sa krljanjem protivncikih napada pri cemu se oslanja na osovinu zeba(lay) popovic(sidras) koji guraju loptu u prostor besliji ili visci , to ima oblik neke permanentne polukontre cak i kad je zeljo u fazi napada.

Inace mislim da su u kupu sanse zeljeznicara i sirokog bas podjednake jer su i ekipe skoro identicne snage , tako da ce odluciti bolji dan i sportska sreca

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 08 mar 2011, 16:29

Dejan, BL je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Ma veze nema sa realnošću to što si rekao za mene o nepristrasnosti, jer da ste dobili Olimpik dobili bi obje, ako prođete u finale kojim slučajem i dobijete Čelik opet ste veliki favoriti i uzećete kup ali u ovoj utakmici mislim da je Široki favorit jer vi trčite da izborite trijumfe na oba fronta a da li imate ekipu za to i da li je realno ne znam opet kažem vidjećemo a prema mojim stavovima odavno koje iznosim rekao sam da ćete teško uzeti ijedan trofej. Ne igraju navijači nego igrači na terenu a oni za ove trke činimi se da gube dah polako.
ma sta se pravdas covjeku koji neki dan pise da i dalje misli da je siroki najveci konkurent zelji za titulu u situaciji kad borac ima 11 bodova vise od sirokog i sedam od zekjeznicara. Upravo to sto je tebi prebacio za zeljeznicar on je ociti primjer kad je u pitanju svaki njegov post u kojem tretira borac

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”