Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Po svemu sudeći ce i Rovellu zrtvovati da namaknu novac, vrti se oko posudbe i obaveze otkupa. Zanimljivo, vjerujem da su shvatili da ce prije prodati njega nego Amera i sl.
Moguće je da će dovesti veznog. Samo neka nije Partey mada i Amrabat koji se spominje sumnjam da je bolji igrač.
Moguće je da će dovesti veznog. Samo neka nije Partey mada i Amrabat koji se spominje sumnjam da je bolji igrač.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ja bi radije da prodaju Locatellia a da ostave Rovellu..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Allegri ima jos minimalno 2 sezone ugovor. Tako da je svejedno je li rovella, locatelli ili xavi iz prajma.
Ja sam potpuno spremio na stil fudbala koji nas ceka.
Svaki bod slavimo kao dodik secesiju a od igre ne ocekujem nista (ko zeli zabavu neka ide u cirkus).
Ocekivanja sam podesio na borbu za top 4.
Jednom rjecju: Allegrised!
Ja sam potpuno spremio na stil fudbala koji nas ceka.
Svaki bod slavimo kao dodik secesiju a od igre ne ocekujem nista (ko zeli zabavu neka ide u cirkus).
Ocekivanja sam podesio na borbu za top 4.
Jednom rjecju: Allegrised!
nama rovella i pellegrini (kog se zelite rjesiti), vama €20-25 mil, svi sretni i zadovoljni
JUST IN: Leonardo Bonucci removes 'Juventus' from his Instagram bio and stopped liking all the Juventus posts on the platform. #Juventus
Bonucci's contract could be terminated with the player receiving compensation of more than €2M.
[@Gazzetta_it
Ovo mi nekako ne ide u glavi. Koliko god ne gotovio Bonuccia ipak nezasluzuje ovo.
Jedan A Sandro koji je bio najgori zadnje 2-3 sezone nagrade ga s kapitenskom trakom
[@Gazzetta_it
Ovo mi nekako ne ide u glavi. Koliko god ne gotovio Bonuccia ipak nezasluzuje ovo.
Jedan A Sandro koji je bio najgori zadnje 2-3 sezone nagrade ga s kapitenskom trakom

- tuzlak1987
- Kontakt:
Allegri veliki obozavatelj Kheprem Thurama, a nije ga vidio u zivotu 
Kao Zakaria kada je dolazio isto.

Kao Zakaria kada je dolazio isto.
Odlaze Rovela i Pelegrini, uz Zakariu total profit od neka 42M€.
Sad to pametno uložiti i da već vidimo zašto je Guntoli došao.
Sad to pametno uložiti i da već vidimo zašto je Guntoli došao.
Generalna proba i ovo on izvodi na teren:
JUVENTUS (3-5-2)
Perin
Gatti Bremer Danilo
Weah Nicolussi C. Locatelli Miretti Cambiaso
Vlahovic Chiesa
Lik naprosto nije normalan i mora biti nogama izbačen iz kluba.
Cambiaso mu sad ispred Illinga i Kostica, Chiesa evidentno postaje Dybala bez pozicije, sad odjednom nema Amera iako ga je forsirao. Apsolutno lik izgubljen u vremenu i prostoru.
JUVENTUS (3-5-2)
Perin
Gatti Bremer Danilo
Vlahovic Chiesa
Cambiaso mu sad ispred Illinga i Kostica, Chiesa evidentno postaje Dybala bez pozicije, sad odjednom nema Amera iako ga je forsirao. Apsolutno lik izgubljen u vremenu i prostoru.
#MaxOUT
#MaxOUT
Juventus expected XI against Atalanta (3-5-2)Pogba je napisao/la: ↑12 avg 2023, 09:25Generalna proba i ovo on izvodi na teren:
JUVENTUS (3-5-2)
Perin
Gatti Bremer Danilo
Vlahovic Chiesa
Szczesny
Bremer, Gatti, Danilo
Weah, Miretti, Locatelli, McKennie, Kostic
Chiesa, Vlahovic
[@tuttosport] #Juventus
Juventus will raise €51.5m in cash, crudely counting the price of the price tag of Zakaria (€20m), De Winter (€10m loan) Pellegrini (loan with obligation to buy for €4.m), and Nicolò Rovella (loan with obligation to buy for €17m.
[@Gazzetta_it] #Juventus
Juventus are now looking to sell Filip Kostic instead of Chiesa.
[@Gazzetta_it] #Juventus
[@Gazzetta_it] #Juventus
Juventus are now looking to sell Filip Kostic instead of Chiesa.
[@Gazzetta_it] #Juventus
To sam najavio prošle sedmice. Ljudi su sad skontali da je dobra ideja prodati ubjedljivo najboljeg asistenta u ekipi.
#MaxOUT
#MaxOUT
Pretpostavljam da mu traze kupca. Ima Illing, vjerujem da ce jednog od njih prodati jer im ne trebaju 3 igrača praktično za istu poziciju. Illinga svakako ne mirise jer 'ne zna braniti'.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Done Deal : Barrenechea joins Frosinone until the end of the season (Romeo Agresti)
Guintoli stize na sve strane
Guintoli stize na sve strane

1946
Posudba što i nije idealno.
Mercato Juventusa je jedan od najgorih ikad osim ako ne ostanu svi bitni i ne dodju bar 3 igrača.
Mercato Juventusa je jedan od najgorih ikad osim ako ne ostanu svi bitni i ne dodju bar 3 igrača.
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.