FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 08 mar 2011, 12:26

Stole iz Bora je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Eno Široki i to prva kući, ne mogu da vjerujem :?
Ja ne vidim nikakav problem sto je prva kuci. Zabi 2 gola, sacuvaj svoju mrezu i onda jaka odbrana u Sirokom.
"Ne sjećam se" kad smo zadnji put izgubili u kupu,
prema tome raja "bez brige". 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 mar 2011, 12:28

Bice guravo,ali nema sumnje da cemo ih izbaciti.Moramo osvetiti komsinice jer ih ovi "zlostavljaju" vec izvjesno vrijeme,i ostaviti kamen bez evrope nakon 10.godina.Ocekujem finale Željo-Čelik
1921-2011

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 mar 2011, 12:33

nek neko misli sta hoce, ali vise volim sto smo sirokog izvukli nego celika...jest da bi najbolje bilo da je olimpc ali sta je tu je...

btw: svim zenam,djevojkama,djevojcicama i naravno pitarima sretan 8 mart :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 mar 2011, 12:37

Neki će odma da kake i govore kako me nije stid pitati,ali eto nije.19.09.1921 je pravna registracija kluba(znam da je i prije toga postojao)da li je 19.09 tako reći uzet za rođendan :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 mar 2011, 12:41

Iskreno, bolje da smo izvukli Široki u 1/2 kad nisu u formi a čini se da nisu. I termin je dobar, 16 Mart. Faktički odmah se igra. Široki ima par povreda koliko sam primjetio, izgubili su prve dvije utakmice. Mi igramo sa njima između dvije utakmice koje igramo na Grbavici. Uz sve to, protiv Travnika će se odmoriti Bešlija i Stančeski. Maković je odmarao protiv Zvijezde. Fizički smo spremni, igrači se još nisu umorili, odbrana nam djeluje odlično. Taman prilika da ih dobijemo na Grbavici bez primljenog gola i izbacimo iz kupa.
Usput, Široki igra korektno, nisu kostolomci tako da ne bi trebalo biti povreda.

Ako hoćemo titulu u kupu moramo da izbacimo dvije ekipe. Izvukli smo prvu :mrgreen:

Zaista ne vidim gdje je problem što smo izvukli Širokog

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 mar 2011, 12:43

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 08 mar 2011, 12:45

Hamo je napisao/la:Neki će odma da kake i govore kako me nije stid pitati,ali eto nije.19.09.1921 je pravna registracija kluba(znam da je i prije toga postojao)da li je 19.09 tako reći uzet za rođendan :?:
zvanicno smo primljeni u podsavez 15.9.1921.. pod imenim Zeljeznicki sportski klub Sarajevo...
a prije toga , odnosno 1920 bila je ideja da se osnuje klub ali su morali cekat proljece i igrali su na cengic vili jer su se ostala igralista placala... dakle prije 15.9.1921 su igrane utakmice sa neregistriranim klubovima

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 mar 2011, 12:45

"Mi nismo nešto posebno bili zagrijani da dobijemo Želju. Smatrali smo da bi bilo bolje da ga izbjegnemo, jer je po trenutnoj formi Željezničar apsolutni favorit. Široki, međutim ima solidnu ekipu i bez obzira na trenutnu formu u ligi, Kup je nešto drugo iako je Željo favorit, mi ćemo pokušati da se plasiramo u finale i tako ispuniti svoje planove izlaska u Evropu", rekao je Ivo Ištuk nakon izvlačenja parova.
AMAR OSIM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 mar 2011, 12:49

Super je sto je prva kuci, dati sto je moguce vise golova a onda u Sirokom se odbraniti. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 08 mar 2011, 12:49

Stole iz Bora je napisao/la:"Mi nismo nešto posebno bili zagrijani da dobijemo Želju. Smatrali smo da bi bilo bolje da ga izbjegnemo, jer je po trenutnoj formi Željezničar apsolutni favorit. Široki, međutim ima solidnu ekipu i bez obzira na trenutnu formu u ligi, Kup je nešto drugo iako je Željo favorit, mi ćemo pokušati da se plasiramo u finale i tako ispuniti svoje planove izlaska u Evropu", rekao je Ivo Ištuk nakon izvlačenja parova.
Ivo ne seri i odlazi iz Širokog... Hvala...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 08 mar 2011, 13:03

Barney Stinson je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:"Mi nismo nešto posebno bili zagrijani da dobijemo Želju. Smatrali smo da bi bilo bolje da ga izbjegnemo, jer je po trenutnoj formi Željezničar apsolutni favorit. Široki, međutim ima solidnu ekipu i bez obzira na trenutnu formu u ligi, Kup je nešto drugo iako je Željo favorit, mi ćemo pokušati da se plasiramo u finale i tako ispuniti svoje planove izlaska u Evropu", rekao je Ivo Ištuk nakon izvlačenja parova.
Ivo ne seri i odlazi iz Širokog... Hvala...
da smo na facebook dao bi ti lajk :lol: :lol:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 mar 2011, 13:08

Kako je Amar rekao u prvoj izjavi nakon izvlacenja bice dvije prave tekme.Mislim da je Siroki protivnik po mjeri,i najatraktivniji i najkvalitetniji protivnik.Bice tekme bez posebnog pritiska(seljacka igra,klizeci za Haga i sl.) i ne sumnjam da ce kvalitetnija ekipa proci dalje.Ja se iskreno nadam da ce to biti ZELJO,jer pravo je tesko nas proci u dvije tekme,a ako Siroki uspije svaka im cast onda.
Po meni nije bitno gdje prvu igramo,prosle godine smo igrali revans sa Borcem u DOLINI,imali odlican rezultat i nismo uzeli kup na kraju.Najbitnije je ne primiti ga u prvoj tekmi,a nadam se da ce i nasi spicevi proraditi,imaju test protiv Travnika.Uglavnom u narednih 10 dana 3 tekme u DOLINI....

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 mar 2011, 13:16

zna li ko imal danas trening i u kolko ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 mar 2011, 13:44

19TM87 je napisao/la:zna li ko imal danas trening i u kolko ?
Upravo sada na umjetnoj ;)
svoj ti pos'o !

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 08 mar 2011, 13:57

Nekako je i meni sad drago što smo izvukli Široki. Odma bi mogli u prvoj utakmici riješiti puno toga što se kupa tiče. Široki nije baš u sjajnoj formi a dočekaćemo ih između dvije naše domaće utakmice. Revanš je nakon prvenstvene utakmice sa Širokim.

A finale se Čelikom bi bio pravi spektakl. Obje utakmice bi bile rasprodate i konačno jedno dostojno finale kupa. Čelik odavno čeka trofej a mi naravno uvijek moramo jurišati na trofeje. Obje utakmice bi bile pred minimalno 15.000 gledalaca plus velika gledanost na TVu. Mislim da bi jedino finale sa Sarajevom moglo to nadmašiti. I Željo i Čelik igraju napadački, Ibrakov pristup mi se sviđa i mislim da bi u tom slučaju gledaoci konačno uživali u dobrim domaćim utakmicama.

Uglavnom i polufinale i eventualno finale će biti spektakl, što je dobro za naš klub. Neka jakih utakmica, kako ćemo u evropu ako se pribojavamo lokalnih ekipa? Samo naprijed, jedva čekam ove naredne tri domaće tekme.

Seljacina
Kontakt:

Post Postao/la Seljacina » 08 mar 2011, 14:07

Žrijeb Kupa BiH je u neku ruku barem sumnjiv. Još na utakmici pod Bijelim Brijegom gdje sam (u sklopu posla) posmatrao susret između Zrinsjkog i Čelika, direktor zeničkog kluba Nermin Šabić je rekao kako je 100 % siguran da će u kupu Čelik dobiti Olimpik dok će u drugom susretu igrati Željo i Široki. Na pitanje jednog od novinara da li on to insinuira da već zna ''volju žrijeba'' on je rekao kako će Željezničar i Široki kroz prvenstvo otići u Europu, Borac iz RS- dok su se u Savezu dogovorili da 4. klub u Euro takmičenjima bude tzv. ''muslimanski tim'' jer je po rotaciji ove godine na njima red...

I danas u prostorijama Saveza baš da budu izvučeni ti parovi :cry:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 mar 2011, 14:13

Seljacina je napisao/la:Žrijeb Kupa BiH je u neku ruku barem sumnjiv. Još na utakmici pod Bijelim Brijegom gdje sam (u sklopu posla) posmatrao susret između Zrinsjkog i Čelika, direktor zeničkog kluba Nermin Šabić je rekao kako je 100 % siguran da će u kupu Čelik dobiti Olimpik dok će u drugom susretu igrati Željo i Široki. Na pitanje jednog od novinara da li on to insinuira da već zna ''volju žrijeba'' on je rekao kako će Željezničar i Široki kroz prvenstvo otići u Europu, Borac iz RS- dok su se u Savezu dogovorili da 4. klub u Euro takmičenjima bude tzv. ''muslimanski tim'' jer je po rotaciji ove godine na njima red...

Pa sto nam ne rece ranije koga cemo izvuci a ne da cekamo haber do danas u 12 .. 8-)
AMAR OSIM

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 08 mar 2011, 14:14

Seljacina je napisao/la:
Žrijeb Kupa BiH je u neku ruku barem sumnjiv. Još na utakmici pod Bijelim Brijegom gdje sam (u sklopu posla) posmatrao susret između Zrinsjkog i Čelika, direktor zeničkog kluba Nermin Šabić je rekao kako je 100 % siguran da će u kupu Čelik dobiti Olimpik dok će u drugom susretu igrati Željo i Široki. Na pitanje jednog od novinara da li on to insinuira da već zna ''volju žrijeba'' on je rekao kako će Željezničar i Široki kroz prvenstvo otići u Europu, Borac iz RS- dok su se u Savezu dogovorili da 4. klub u Euro takmičenjima bude tzv. ''muslimanski tim'' jer je po rotaciji ove godine na njima red...

I danas u prostorijama Saveza baš da budu izvučeni ti parovi
meni često kažu da postovima opravdavam svoj nick,ali ni ti nisi daleko :D :D

da bi bio vjerodostojan,ovo si trebao napisati-juče!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 mar 2011, 14:26

Stole iz Bora je napisao/la:
Seljacina je napisao/la:Žrijeb Kupa BiH je u neku ruku barem sumnjiv. Još na utakmici pod Bijelim Brijegom gdje sam (u sklopu posla) posmatrao susret između Zrinsjkog i Čelika, direktor zeničkog kluba Nermin Šabić je rekao kako je 100 % siguran da će u kupu Čelik dobiti Olimpik dok će u drugom susretu igrati Željo i Široki. Na pitanje jednog od novinara da li on to insinuira da već zna ''volju žrijeba'' on je rekao kako će Željezničar i Široki kroz prvenstvo otići u Europu, Borac iz RS- dok su se u Savezu dogovorili da 4. klub u Euro takmičenjima bude tzv. ''muslimanski tim'' jer je po rotaciji ove godine na njima red...

Pa sto nam ne rece ranije koga cemo izvuci a ne da cekamo haber do danas u 12 .. 8-)
Ako ce zeljo i listica kroz prvenstvo to znaci da ce zeljo biti 1 ili 2 na tabel a listica 3. sto znaci da je Sarajevo taj cetvrti muslimanski klub koji ce ici u Europu sa tog mjesta. Ja se iskreno nadam da to nije istina i da cemo mi zavrsit treci (ili bolje plasirani) na tabeli a siroki ako vec "mora" u europu onda nek to bude pomocu kupa...Znaci Borac,zeljo,listica i Sarajevo u Europu :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2011, 14:33

Neprilagodjen je napisao/la:
Seljacina je napisao/la:

I danas u prostorijama Saveza baš da budu izvučeni ti parovi
meni često kažu da postovima opravdavam svoj nick,ali ni ti nisi daleko :D :D

da bi bio vjerodostojan,ovo si trebao napisati-juče!

teoreticar zar se ti nisi javljo sa nekim teorijama zavjere kad smo pobjedili olimpk
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 55 gostiju.