Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hoće li kod nas biti dan žalosti ili ovi jadnici nisu u stanju ni to izglasati?
41:34
- ASD
- Kontakt:
Nisam nigdje naišao na infomaciju i kako je ubio oca i sina. Da li nasumično ili ih je poznavao.Bundesliga je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:58Podlegao je, zato pitam kako ubi covjeka. Je li naisao na njega ili planski.
Poznavao. Valjda su nekad imali zajednicki biznis koji je propao.ASD je napisao/la: ↑11 avg 2023, 19:12Nisam nigdje naišao na infomaciju i kako je ubio oca i sina. Da li nasumično ili ih je poznavao.Bundesliga je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:58Podlegao je, zato pitam kako ubi covjeka. Je li naisao na njega ili planski.
naprijed rejal
Šta reći, poelgao snimak i ostao u šoku, kakav mentalni bolesnik moraš biti da ovo uradiš, još je dijete bilo tu.
Policija mu javila da ga je prijavila, ranije osuđivan za pokušaj ubistva i kao takav se slobodno kreće i na prijavu o nasilju u porodici osobi sa takvom prošlošću se ne smije ništa.
Mada nikad mi neće biti jasne ni žene, šta vide u ovakvim osobama, sasvim je očekivano da nećeš dobro završiti, misle da će lagodan život živiti ako ovaki kao ovaj izrod ima para..
Policija mu javila da ga je prijavila, ranije osuđivan za pokušaj ubistva i kao takav se slobodno kreće i na prijavu o nasilju u porodici osobi sa takvom prošlošću se ne smije ništa.
Mada nikad mi neće biti jasne ni žene, šta vide u ovakvim osobama, sasvim je očekivano da nećeš dobro završiti, misle da će lagodan život živiti ako ovaki kao ovaj izrod ima para..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ubijen je, baš su ga fino isrešetali kako i zaslužuje
Poznavajući kako naša policija radi iz nekih boljih izvora odma sam očekivao da će objaviti da je riječ o samoubistvu iako se ovakve osobe nikada ne ubijaju jer ne mogu uživati u slavi i onome što su napravili.
Ovdje će se pokušati pokazati kao samoubistvo iz čistog razloga što će policajci koji su to učinili imati problema sa nekim njegovim ortacima ali i onima u policiji koji su povezani sa njima.
Isto tako postoje neslužbene liste ljudi koji se ne diraju,barem na području gdje ja živim
Jedan momak koji je postao policajac,jedno večer pijan kroz suze nama govori o tome kako je tražio vozačku od nekog za kog mu je nadređeni rekao da se njega pušta i kako je ovaj reagirao pa je dobio neku kaznu u vidu dežurstava,prijetnji da će ga skinuti sa posla i više vrsta mobinga kroz kratak period
Ovdje će se pokušati pokazati kao samoubistvo iz čistog razloga što će policajci koji su to učinili imati problema sa nekim njegovim ortacima ali i onima u policiji koji su povezani sa njima.
Isto tako postoje neslužbene liste ljudi koji se ne diraju,barem na području gdje ja živim

Jedan momak koji je postao policajac,jedno večer pijan kroz suze nama govori o tome kako je tražio vozačku od nekog za kog mu je nadređeni rekao da se njega pušta i kako je ovaj reagirao pa je dobio neku kaznu u vidu dežurstava,prijetnji da će ga skinuti sa posla i više vrsta mobinga kroz kratak period

Ili u prevodu, svi koji voze zatamnjeni BMWRosicky je napisao/la: ↑11 avg 2023, 19:35Poznavajući kako naša policija radi iz nekih boljih izvora odma sam očekivao da će objaviti da je riječ o samoubistvu iako se ovakve osobe nikada ne ubijaju jer ne mogu uživati u slavi i onome što su napravili.
Jedan momak koji je postao policajac,jedno večer pijan kroz suze nama govori o tome kako je tražio vozačku od nekog za kog mu je nadređeni rekao da se njega pušta i kako je ovaj reagirao pa je dobio neku kaznu u vidu dežurstava itd![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Preko 200 lajkova na videu a medju njima pofino i zena koja je ovo vukojebina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma narod je podivljao...
Ja skoro bio u BiH, idem iz Banovica prema Zivinicama i vidim da mi se neki Golf nabio u mjenjac skoro. Pustim ga da prodje, vidim neki momci unutra (dvojica), nemaju preko 20 godina. Normalno one trenerkice furacke, nema u njima 100kg zajedno s cetvorkom. Nastavljam za njima i vidim da ljudi pokusavaju proci na nemogucim mjestima i ostale ispred. Doslo je do toga da covjeka zaobidjose s desne strane pored puta, eto o kakvim se hajvanima radi. I sad na "Krizaljci" vidim zaustavlja se auto na pola puta i momak neki stoji sa strane i na silu pokusava otvorit vrata suvozaca. Suvozac se toliko uspanicio da je pokusavao preko vozaca izaci kroz prozor, a vidim da mu vozac ne dopusta. Ja ih zaobidjem i sad moram cekat jer skrecem lijevo i trebam se ukljucit na magistralu prema Tuzli. Vidim u retrovizoru da suvozaca vozac i ovaj treci lik ubise od batina, udaraju ga nogama, rukama i vadi lik pistolj i cilja ovog, koji se nekako docepao volana i proleti 5cm od mene i zamalo ne pogide ukljucujuci se na istu magistralu samo prema Olovu/Sarajevu. A tu pored ljudi redovno stanu da kupe voce ili cekaju bus s jedne strane, a s druge strane isto vazda prometno jer se benzinska nalazi direktno na krizaljci...
Ja skoro bio u BiH, idem iz Banovica prema Zivinicama i vidim da mi se neki Golf nabio u mjenjac skoro. Pustim ga da prodje, vidim neki momci unutra (dvojica), nemaju preko 20 godina. Normalno one trenerkice furacke, nema u njima 100kg zajedno s cetvorkom. Nastavljam za njima i vidim da ljudi pokusavaju proci na nemogucim mjestima i ostale ispred. Doslo je do toga da covjeka zaobidjose s desne strane pored puta, eto o kakvim se hajvanima radi. I sad na "Krizaljci" vidim zaustavlja se auto na pola puta i momak neki stoji sa strane i na silu pokusava otvorit vrata suvozaca. Suvozac se toliko uspanicio da je pokusavao preko vozaca izaci kroz prozor, a vidim da mu vozac ne dopusta. Ja ih zaobidjem i sad moram cekat jer skrecem lijevo i trebam se ukljucit na magistralu prema Tuzli. Vidim u retrovizoru da suvozaca vozac i ovaj treci lik ubise od batina, udaraju ga nogama, rukama i vadi lik pistolj i cilja ovog, koji se nekako docepao volana i proleti 5cm od mene i zamalo ne pogide ukljucujuci se na istu magistralu samo prema Olovu/Sarajevu. A tu pored ljudi redovno stanu da kupe voce ili cekaju bus s jedne strane, a s druge strane isto vazda prometno jer se benzinska nalazi direktno na krizaljci...
Ma glumi ta djecurlija tzv gasere. Iako nikad nisam uspio skontati sta to uopste znaci. Pola moje raje to govori, ja blage veze nemam sta je to. Ma ovo postaje divlji zapad majke mi....AshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 19:53Ma narod je podivljao...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dan žalosti? Ne smiju zbog elite Sarajeva, moraju se pokazati haljinice večeras, mrš.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Majku im bolesnu. Važniji im SFF od dana žalosti.
Al zato je bio za Srbiju dan žalosti.
Otac vas yebo Nermine i Elmedine.
Al zato je bio za Srbiju dan žalosti.
Otac vas yebo Nermine i Elmedine.
Jad Allaha mi na šta smo spali, j a d.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma gdje ce se staviti dan zalosti, jeste li ludi? Valja pokazati odjevne kombinacije. Da li je za Srbiju sta, stavili bi u roku sat vremena i sve zivo otkazali. Ne treba nama ni Dodik niti iko drugi. Nasi politicari ne postuju svoje gradjane. O cemu dalje da se prica?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Marsal
- Kontakt:
A grom vas ne ubio pa ne može isti dan bit dan žalosti, vjerovatno će bit na dan ukopa žrtava kao što uvijek i bude i što je uglavnom i praksa.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa i jeste
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
beli neka pi.cka
takve po supermarketima i pekarama rade
takve po supermarketima i pekarama rade
Don't believe the hype.
Šteta je privatno ozbiljan dasa, ne mora značiti da je samo funkcija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Kaunas, TheTruth34 i 12 gostiju.