Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Otac mu je iz Srebrenika.ASD je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:16Koji grad?
Prezime Sulejmanović mi ne ide uz Gradačac.

Ovog treba večeras polomiti od udaraca.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Skupiti se, uhvatiti negdje u mraku i namarati dok se ne usere. I opet kad se oporavi.
Mrš šugo više u pčku materinu.. pa nije ovo Divlji zapad.
Mrš šugo više u pčku materinu.. pa nije ovo Divlji zapad.
The saddest thing in life is wasted talent.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovog malog debilcica odmah treba nakon policijskog ispitivanja i kastrirat. Nema od retrospektivnog rjesavanja problema nista, treba preventivno djelovat. Obavezno pri tome odstranit i polni organ, pa da mu ima samo gdje uci.
Izaso je iz Islama kad je pobio nevine ljude,"ako ubijes jednog covjeka kao da si pobio citav svijet". Otiso je s dunjaluka kao gov.no i tako se treba i ophoditi prema njemu, ostavit da smrdi.
Brate razumijem ja tebe, emocije su visoke I sve se prema tome ocjenjiva, ali nije to tako. Ako te zanima sta opsirnije javi se u pm, necu da zasipam temu više.
- ASD
- Kontakt:
Onaj vlasnik teretane je isto debil?
-
- Kontakt:
O kojoj jakoj industriji je rijec u Gradaccu , kad 23 godisnjak vozi onakav Volvo? Da nema mozda posla i za mene?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zar je bitno to u pm kad je momku od 23 godine život oduzet zbog ove debilcine?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:42O kojoj jakoj industriji je rijec u Gradaccu , kad 23 godisnjak vozi onakav Volvo? Da nema mozda posla i za mene?
Ako treba radnika tu samsamoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:42O kojoj jakoj industriji je rijec u Gradaccu , kad 23 godisnjak vozi onakav Volvo? Da nema mozda posla i za mene?
-
- Kontakt:
Kako je ubio ovog policajca?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Mozda tebi nije bitno. Koje ti auto vozis?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:44Zar je bitno to u pm kad je momku od 23 godine život oduzet zbog ove debilcine?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:42O kojoj jakoj industriji je rijec u Gradaccu , kad 23 godisnjak vozi onakav Volvo? Da nema mozda posla i za mene?
I ja se pitam , nije mi jasno kako ga je ubio ako je vec krenula frtutma i raširila se vijest pa krenuli u potjeru za njim. Ili je dok sve nije buknulo slucajno naisao na njega
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Koliko sam informisan, prema islamskom ucenju ubistvo neduznog izvodi iz islama, al' naravno ako se ta osoba pokaje, iz temelja promjeni zivot, e onda moze cinit dobro te nadat se da ce bit oprosteno. Takvom se moze klanjati dzenaza.
Medjutim ovdje je specifican slucaj jer je ubica pocinio samoubistvo, jedan drugi veliki grijeh, koji se nastavlja na gore pomenuti. Znaci izasao je iz vjere, nema vremena za pokajanje i postavlja se pitanje da li bi se trebao ukopat kao nevjernik bez prisustva ljudi.
Inace zdrav razum nalaze da se pokopa ko zivina daleko od naseljenog mjesta, samo eto da divljac ne bi razbucala lesinu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 11 avg 2023, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jeste bitno, treba ispitati i sta su svi radili.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:44Zar je bitno to u pm kad je momku od 23 godine život oduzet zbog ove debilcine?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:42O kojoj jakoj industriji je rijec u Gradaccu , kad 23 godisnjak vozi onakav Volvo? Da nema mozda posla i za mene?
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vi mene stvarno zabrinjavate, momku od 23 godine je ugašen život, njegovom ocu također, majci se bore za život. Znači čitava jedna porodica zavijena u crno, a vi se brinete o tome kako dijete od 23 godine vozi Volvo džip, isto ko da živimo u Somalijituzlak1987 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:51Jeste bitno, treba ispitati i sta su svi radili.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:44Zar je bitno to u pm kad je momku od 23 godine život oduzet zbog ove debilcine?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:42O kojoj jakoj industriji je rijec u Gradaccu , kad 23 godisnjak vozi onakav Volvo? Da nema mozda posla i za mene?
-
- Kontakt:
Podlegao je, zato pitam kako ubi covjeka. Je li naisao na njega ili planski.samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:52Nikako, policajac ranjen valjda.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.