Ne kontam, zasto zbog imena?alemsa je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:05Nema dzenaze svakako, posto je "Nermin", po Islamu se ovakvim ne klanja dzenaza. Ostaviti lesinarima nek pojedu, posto kod vss nema aligatora.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hajd da vidimo ne bi bio prvi put da se klanja dzenaza ubicama zenaalemsa je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:05Nema dzenaze svakako, posto je "Nermin", po Islamu se ovakvim ne klanja dzenaza. Ostaviti lesinarima nek pojedu, posto kod vss nema aligatora.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jasta nego nemaju mozga. Misle ako ima vecu ruku da ga se svi boje. Jest al u qurcu. Svaka osoba koja zna borilacku vjestinu, taman da je mrsava ko grana, je jaca od ovakvih 100 puta. Ovakve jednom bokserom udari jace, nece ni ustati viseSurreal je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:04Za neke slučajeve stereotipi su izuzetno validni - obični steroidaši bez imalo mozga su svi isti, nema tu nikakvih razlika! Obične pič.ketine kao što je i ovaj smrad. Ako imate sestre, rodice, prijateljice obratite pažnju i dobro pripazite sa kim provode vrijeme.
Od večeras su ovakvi u izlogu u Sarajevu, moraju pokazati svoj anabolički biceps, malena muda i novu X klasu, jad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa da je umro pod normalnim okolnostima. Vjerovatno da bi se sahranio po Islamskim obicajima, zato sam rekao "Nermin" (predpostavljam).
Ma nema u ovoj državi više ništa smisla.
Patriota sam i biću dok dišem. Ponosan na svoje porijeklo. Vratio bih se da sutra (ne daj Bože) zapuca, branio svoje i svijetla obraza poginuo ako treba.. ali ne mogu dozvoliti da mi djeca odrastaju u ovako bolesnom okruženju.
Mogu oni voljeti Bosnu i izdaleka. Možda mi malo stariji i zaslužujemo ovo što se dešava (nije da nije bilo prilika da se mijenja). Djeca sigurno ne.
Ima ludosti i na Zapadu, ali istovremeno ima i milijardu mehanizama zaštite.
Ovdje ćeš još malo morati nosati pištolj ko jbni novčanik - i to bez pretjerivanja. I šta? Umjesto da uživaš u životu, trebaš odležati nekog od ovih maloumnika jer te država nije u stanju zaštiti.
Boli me qrac ko je kriv, ko koči i te izlizane floskule.. poenta je da je kvaliteta života kao u jbenoj Africi.
Patriota sam i biću dok dišem. Ponosan na svoje porijeklo. Vratio bih se da sutra (ne daj Bože) zapuca, branio svoje i svijetla obraza poginuo ako treba.. ali ne mogu dozvoliti da mi djeca odrastaju u ovako bolesnom okruženju.
Mogu oni voljeti Bosnu i izdaleka. Možda mi malo stariji i zaslužujemo ovo što se dešava (nije da nije bilo prilika da se mijenja). Djeca sigurno ne.
Ima ludosti i na Zapadu, ali istovremeno ima i milijardu mehanizama zaštite.
Ovdje ćeš još malo morati nosati pištolj ko jbni novčanik - i to bez pretjerivanja. I šta? Umjesto da uživaš u životu, trebaš odležati nekog od ovih maloumnika jer te država nije u stanju zaštiti.
Boli me qrac ko je kriv, ko koči i te izlizane floskule.. poenta je da je kvaliteta života kao u jbenoj Africi.
The saddest thing in life is wasted talent.
Otac mu je covjek iz mog grada, odavno nije u kontaktu sa sinom, jutros se pricalo da je cak i on zabrinut za svoj zivot jer je kreten snimao lajv i pricao da ima jos meta, tako da sumnjam da njega ima ko i ukopati.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- wadethegreat
- Kontakt:
Trebaju rupu iskopati dovesti 10 15 likova da se poseru i ubaciti ga tu da makar neka biljka izraste neke koristi od njega.
@damir to samo ih javno prozivati.
@damir to samo ih javno prozivati.
Ako je neko posvjedočio njegovom Islamu I ako je izmirio obaveze, nema opcije nego da mu se klanja dženaza. Morali bi ljudi svjedočiti da je riječima izišao iz Islama da mu se ne mora klanjati.
Koliko znam da ima iznimka kad se ne klanja dzenaza, samoubistvo je jedno od njih. Opet bolje si upucen jer si vise u vjeri. Sumnjam da se po Islamu ovakvim osobama klanja dzenaza, a i logicki ko ce mu normalan otic na istu, ali ok.
- ASD
- Kontakt:
Koji grad?
Prezime Sulejmanović mi ne ide uz Gradačac.
Ovaj em što je izvršio ubistva em još samoubistvo, kako se njemu može klanjati dženaza?
Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se dogodio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dve osobe. Nažalost, jedna od njih je podlegla povredama u bolnici.
Reč je o policajcu Huseinu Kotoriću.
Kako je za "Avaz" potvrđeno iz UKC-a Tuzla, hospitalizovana je jedna ženska osoba koja se nalazi na klinici za anesteziologiju i reumatologiju zbog prostrelne rane grudnog koša.
- Druga osoba se nalazi na ortopediji, a reč je o muškarcu N. P. zbog povreda donjih ekstremiteta. Treća osoba bila je primljena na kliniku za anesteziologiju i reumatologiju, ali je nakon reanimacije, nažalost, proglašena smrt - rekla je portparolka UKC-a Tuzla Ersija Aščerić.
Podsetimo, ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.
Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.
Kako je za "Avaz" potvrđeno iz UKC-a Tuzla, hospitalizovana je jedna ženska osoba koja se nalazi na klinici za anesteziologiju i reumatologiju zbog prostrelne rane grudnog koša.
- Druga osoba se nalazi na ortopediji, a reč je o muškarcu N. P. zbog povreda donjih ekstremiteta. Treća osoba bila je primljena na kliniku za anesteziologiju i reumatologiju, ali je nakon reanimacije, nažalost, proglašena smrt - rekla je portparolka UKC-a Tuzla Ersija Aščerić.
Podsetimo, ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.
Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ti nikako da shvatiš da si naporan sa islamizacijom svakog svog posta uz dužno poštovanje svakom plemenitom i čestitom muslimanu.
Najveci grijeh po Islamu nakon otvorenog nevjerovanja I pripisivanja Allahu dž š druga je ostavljanje namaza. Klanja li se takvim? Samoubistvo ne izvodi iz Islama po vjerovanju IZ I muslimana u BiH.
Nisam ja prvi poceo o ovom caglupane
Nisam ja prvi poceo o ovom caglupane
- ASD
- Kontakt:
Zamisli sad situacije, kada se taj policajac Husein Kotorić oporavi.DamirT je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:18Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se dogodio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dve osobe. Nažalost, jedna od njih je podlegla povredama u bolnici.
Valja mu ići na posao sa ljudima koji su počinili izdaju koja ga je mogla koštati glave.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovu malo narkomančinu će preispitat samo i pustiti. Sreća zadnji put kad je u Tuzli bio dobio je pofine batine ispred hotela

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 11 avg 2023, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Taj Kotoric je umro u bolniciASD je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:21Zamisli sad situacije, kada se taj policajac Husein Kotorić oporavi.DamirT je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:18Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se dogodio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dve osobe. Nažalost, jedna od njih je podlegla povredama u bolnici.
Valja mu ići na posao sa ljudima koji su počinili izdaju koja ga je mogla koštati glave.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobit ce ih opet od nekoga. Sad svi znaju ko je kreten. Vidis na njemu da je neki debilbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:22Ovu malo narkomančinu će preispitat samo i pustiti. Sreća zadnji put kad je u Tuzli bio dobio je pofine batine ispred hotela![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ja sam mnostvo puta cuo da se ne klanja dzenaza onome ko pocini samoubistvo, ali opet slabo se to praktikuje. I sam sam bio na dzenazi covjeka koji je pocinio samoubistvo.alemsa je napisao/la: ↑11 avg 2023, 17:16Koliko znam da ima iznimka kad se ne klanja dzenaza, samoubistvo je jedno od njih. Opet bolje si upucen jer si vise u vjeri. Sumnjam da se po Islamu ovakvim osobama klanja dzenaza, a i logicki ko ce mu normalan otic na istu, ali ok.
Pa onom masovnom ubici iz Salt Lakea Sulejmanu Talovicu je regularno klanjana dzenaza u BiH, bilo dosta ljudi, doduse on se nije ubio, ali napravio je veliki pokolj pa nikom nista.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 11 avg 2023, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.