Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

samoposmatram
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 15:26

thulkazal je napisao/la:
11 avg 2023, 15:19
samoposmatram je napisao/la:
11 avg 2023, 15:08
Jesam li ja napisao da se treba uzdati u policiju ili ti?
Policija je tu da zastiti imovinu od sirotinje. Ne sirotinju od ubica.
Jasno i kratko - policija je tu da održava red i mir i za to su plaćeni. Ti si napisao da treba nositi pištolj i ne dovoditi se u ovakve situacije. Sad te pitam koje situacije - pola bijela dana i centar grada?
Mogao je biti i mrki mrak i na po brda. U pitanju bivsa supruga. E sad ima li i jedna osoba da bi zeljela i ovakvog junaka za zeta? Lik pao zbog 804 kg trave.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 11 avg 2023, 15:27

J1897 je napisao/la:
11 avg 2023, 15:24
A gdje ima taj snimak?
Uklonjen je citav profil. Sigurno je neko skinuo snimak, al druze vjeruj mi da ti ne treba to u zivotu
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 11 avg 2023, 15:29

Bazinga12345 je napisao/la:
https://www.instagram.com/huso_ims/

Ovaj retard podržavao u komentarima bolesnika, prijaviti i njega
Pa vidi se po njemu da je Spreman uciniti isto … svakakvi bolesnina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 11 avg 2023, 15:30

Shategabri je napisao/la:
scholsey je napisao/la:
11 avg 2023, 15:22
Onako kako su prečešljali stanicu u Kaknju trebaju prečešljati i u svakom drugom gradu.

Ovakvih napumpanih maloumnika ima koliko hoćeš i lokalni policajci ih sve odlično znaju. Mišljenja sam da se ovo moglo spriječiti.
Ovakvima obično policajci nabacuju u prolazu ili im ovakvi nešto završavaju.
Tačno. Ti lokalci su jedan od najvećih problema u našoj policiji. Ne obrađuju prijave, uzimaju keš, kriju zapisnike i šta sve ne.. oni u najvećoj mjeri omogućavaju ovakvim retardima da slobodno hodaju.
The saddest thing in life is wasted talent.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 11 avg 2023, 15:31

11 avg 2023, 15:06
Sindikat12 je napisao/la:
11 avg 2023, 15:02
11 avg 2023, 14:54

Nemoj onda pisati da je psihopata, nisi ništa bolji od njega.

Ovo je javni prostor, ako nećeš da diskutuješ, nemoj ni pisati.

Ja ti svakako neću odlučivati, ti ako hoćeš gledati, naći ćeš način da pogledaš.
Po cemu sam isti kao on? Jesi ti druze normalan? Ja sam zelio video a ne da otvaram diskusiju sa tobom.

Ne bi rekao da si dobar u glavi prijatelju.
Pa na sve strane ti piše da je video za POVRAĆANJA, a ti bi da gledaš i pri tom pišeš da je psihopata.
Valjda ti je jasno da nije normalno da imaš želju da to pogledaš iako svi pišu da je morbidno.

Sad ti meni reci ko tu nije dobar, ti koji želiš taj video ili ja koji smatram da je to bolesno?!

I opet ti kažem, nemoj učestvovati uopšte u diskusiji ako ne želiš diskutovati.
Nije tvoj forum pa da određuješ ko će s tobom diskutovati.
Nisi ti druze normalan, tebi neki šaraf fali. Svaka gadost nije za svakog na istom ”nivou”, neko ce odma povratit, neko nece, nekome nece biti dobro 10 dana itd.

Ti si se ovdje uhvatio diskutovat kao da imas menstruaciju smeta ti sto zelim pogledat video. Za tvoju informaciju dobio sam vidio i pogledao. Pravde na ovome svijetu nema, zato ga ceka potpuna pravda na onome svijetu.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 11 avg 2023, 15:33

Napoleon1921 je napisao/la:
11 avg 2023, 15:23
BarbareZeljin je napisao/la:
11 avg 2023, 15:00
Sila je udarila u glavu nasem narodu. Na svakom koraku vi danas imate tone ovakvih likova. U granapima,kaficima,ispred skola u saobracaju....Mi smo postali bahata nacija,svi su nesta nadrkani i opasni.
Nema jakog zakona ni jake policije.
Samo je pitanje dana,kada ce nesto novo i ko ce novi najebati.
Svi su nesto opasni i svi su ludi.
Pa onda kad neko koga maltretiraju kao onaj borac sto je zapalio Sulju domca,kad covjeku pukne film e onda najebes opet jer ces ti u zatvor 10 godina.
Danas ima svega i svacega,i sva ta kurcevitost i sve ...ali da ono malo pile ostavis bez majke i bez oca,jer si lud i fino si opominjao. Boze sacuvaj. Kakvi maloumni mozgovi. Sto je najgore . Ovakvih egoisticnih idiota ima na svaku 50 metara od nas.
Drzava te ne moze/nece zasititi...evo da te neko maltrieta, prijavis ga on te jos vise malttiera, prijavis opet i da ga osude to je godina maksimalno, izadje i opet si ti donji...

A rokni ga, taman da imas sve dokaze za samoodbranu i razloge zasto si uradio to, ne gine ti bar pet godina

Kod nas raja se bavi visokim kriminalom i prica o njemu...ljudi nisu svjesni koliki je problem klosarluk po ulicama i slicna sr.anja...ustvari to je ono to te najvise i dotice...kao sto rekoh njemu odlezat godinu dvije ko tebi otic na more..i opet ti donji.

Jaranu nedavno obili auto drot nam govori ime i prezime lika...mi stali u fazonu "pa sta sad da ga mi ganjamo
yebo te otac neradnicki"
Taj problem je zastupljen godinama, jos od kraja 90ih i to na cijelom Balkanu a ne samo u BiH. Pa nije dzaba da kod nas najpopularnije pjesme budu gdje im je tekst govori o drogi, alkoholu, seksu, prevari i starletama. Biti kriminalac kod nas je IN i to je tesko iskorijeniti, treba restart cjelokupnog drustva a za to su potrebne godine kao i pomoc institucija, policije i organa vlasti. A upravo najveca korupcija je kod nas u sudovima, tuzilastvu i policiji jer da nije malo bi zatvora bio po drzavi, pocevsi od tih na vlasti pa do sitnih riba.

Srbija ima isti problem, nesto manje Hrvatska. Imas scene gdje osudjeni kriminalc dolazi u osnovnu skolu u Srbiji, prica o drzanju pistolja i slicnom a djeca pomno slusaju. Jel to normalno i ima li to igdje vise na svijetu? Ja mislim da nema.
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 11 avg 2023, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 11 avg 2023, 15:33

Debili ili im šaljite preko PP snimak ili nikako. Nema potrebe da postavljate linkove ili snimak javno.
Odin, I await thee
Your true son am I

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 avg 2023, 15:34

11 avg 2023, 15:07
BijeliBordo1946 je napisao/la:
11 avg 2023, 15:05
Eto dio livea.
..
Daj briši ovo živ bio!
Nije tvoj forum da govoris nekome sta ce brisat.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 avg 2023, 15:35

scholsey je napisao/la:
11 avg 2023, 15:30
scholsey je napisao/la:
Onako kako su prečešljali stanicu u Kaknju trebaju prečešljati i u svakom drugom gradu.

Ovakvih napumpanih maloumnika ima koliko hoćeš i lokalni policajci ih sve odlično znaju. Mišljenja sam da se ovo moglo spriječiti.
Tačno. Ti lokalci su jedan od najvećih problema u našoj policiji. Ne obrađuju prijave, uzimaju keš, kriju zapisnike i šta sve ne.. oni u najvećoj mjeri omogućavaju ovakvim retardima da slobodno hodaju.
Što je najžalosnije. Dosta ih to radi jer im je komšija, prodaju se za džabe. Ni svjesni nisu šta rade.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 avg 2023, 15:35

11 avg 2023, 15:31
11 avg 2023, 15:02

Po cemu sam isti kao on? Jesi ti druze normalan? Ja sam zelio video a ne da otvaram diskusiju sa tobom.

Ne bi rekao da si dobar u glavi prijatelju.
Pa na sve strane ti piše da je video za POVRAĆANJA, a ti bi da gledaš i pri tom pišeš da je psihopata.
Valjda ti je jasno da nije normalno da imaš želju da to pogledaš iako svi pišu da je morbidno.

Sad ti meni reci ko tu nije dobar, ti koji želiš taj video ili ja koji smatram da je to bolesno?!

I opet ti kažem, nemoj učestvovati uopšte u diskusiji ako ne želiš diskutovati.
Nisi ti druze normalan, tebi neki šaraf fali. Svaka gadost nije za svakog na istom ”nivou”, neko ce odma povratit, neko nece, nekome nece biti dobro 10 dana itd.

Ti si se ovdje uhvatio diskutovat kao da imas menstruaciju smeta ti sto zelim pogledat video. Za tvoju informaciju dobio sam vidio i pogledao. Pravde na ovome svijetu nema, zato ga ceka potpuna pravda na onome svijetu.
Gledaj, boli me qrc.

Jesi zadovoljan što si pogledao?

Jah eto, hajmo svi leći ko ovce i čekati pravdu na onom svijetu.
Koševo Zapad

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 avg 2023, 15:35

Steta sto se ubio, ovakve osobe treba vjesati na javnim mjestima ili neku sporu bolnu smrt.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 avg 2023, 15:36

gaston je napisao/la:
11 avg 2023, 15:34
BijeliBordo1946 je napisao/la:
11 avg 2023, 15:05
Eto dio livea.
..
Daj briši ovo živ bio!
Govorim iz drugih razloga ne što nekom zabranjujem ili nešto.
Postavi eto ti ako misliš da je ok s pravilima foruma.

A vidim i ti jedva dočekao da se javiš :D
Koševo Zapad

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 avg 2023, 15:37

11 avg 2023, 15:36
gaston je napisao/la:

Daj briši ovo živ bio!

Pa kad kenjaš. :urnebes:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 avg 2023, 15:37

Mene cudi kako nema vise ovakvih sranja, bolesno drustvo u globalu, ljudi maksuz dodju na temu da traze video da ubistva da pogledaju, i onda poslije pisu kako je to za povracanja
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 11 avg 2023, 15:38

Ne bih usao da pogledam da mi neko plati.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 15:38

Kaunas je napisao/la:
11 avg 2023, 15:35
Steta sto se ubio, ovakve osobe treba vjesati na javnim mjestima ili neku sporu bolnu smrt.
Nije steta. Ostala je jos citava njegova mreza. Prije ce neko preuzeti njegovo mjesto u mrezi, nego sto cemo se rijesiti mreze.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 avg 2023, 15:39

scholsey je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

Pazi ovo
Rođen je 10. februara 1988. godine u Gračanici, a bio je jedan od uhapšenih 2014. godine zbog pokušaja krijumčarenja velike količine marihuane u Hrvatskoj.

Te godine je uhapšen u akciji "Nikita" zbog krijumčarenja 806 kilograma marihuane.

Naime, policija u Hrvatskoj je prisluškivala razgovore 11 dilera, među kojima je bio i Sulejmanović, te ih je uhapsila prilikom dogovorene primopredaje.

Droga je dopremljena iz Albanije u Hrvatsku, odakle je bio predviđen transport u kontinentalni dio.

Dvije godine kasnije, Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu potjernicu za njim 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.
Postavlja se pitanje kako je on na slobodi uopšte?
Ko je odgovoran za to?
Ko je zapravo onaj što nosi na duši današnje žrtve ovog ludaka?
Koševo Zapad

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 15:40

11 avg 2023, 15:39
scholsey je napisao/la:

Pazi ovo
Rođen je 10. februara 1988. godine u Gračanici, a bio je jedan od uhapšenih 2014. godine zbog pokušaja krijumčarenja velike količine marihuane u Hrvatskoj.

Te godine je uhapšen u akciji "Nikita" zbog krijumčarenja 806 kilograma marihuane.

Naime, policija u Hrvatskoj je prisluškivala razgovore 11 dilera, među kojima je bio i Sulejmanović, te ih je uhapsila prilikom dogovorene primopredaje.

Droga je dopremljena iz Albanije u Hrvatsku, odakle je bio predviđen transport u kontinentalni dio.

Dvije godine kasnije, Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu potjernicu za njim 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.
Ko je odgovoran za to?
Lik kesirao zatvorske kazne. Imas pravo na to.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 avg 2023, 15:40

gaston je napisao/la:
11 avg 2023, 15:37
11 avg 2023, 15:36
gaston je napisao/la:

Pa kad kenjaš. :urnebes:
Nije vrijeme da se praviš pametan.

No dobro, kad već hoćeš, ja nisam nikom branio diskusiju, skrenuo sam pažnju da skine video koji prikazuje debila koji je snimio iživljavanje i ubistvo.
Ako ti misliš da to remeti diskusiju, bujrum vrati video.
Koševo Zapad

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 11 avg 2023, 15:41

11 avg 2023, 15:39
scholsey je napisao/la:

Pazi ovo

Ko je odgovoran za to?
Al zato kad tebe petog desetog zaustave sa dva grama trave prave senzacije po portalima i slucajevima x

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, chelsea358, enobarca, JackW, TheTruth34 i 48 gostiju.