Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ma ovaj psihopata je sigurno imao talove u policiji, narko diler, a na slobodi. Eno i Elvisu Keljmendiu neki dan presreli poziv, lik hladno prica kako ima svoje ljude u FUPu i SIPI, te da samo preko njih prenosi drogu, a ne preko kantonalih policija
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne znam za te sheme, ako je policajac bjezo, to ce mu i nadlezni reci da se skloni i ceka backup/pojacanje, osim ako je 100% siguran da ga moze roknuti/ukloniti bez posljedica. Ovo sto citam je cisti protokol, ali eto mozda si bolje upoznat sa situacijom. Za ostalo se slazem s moralne strane rokni go.vno da ne bi jos kome naudio ali po protokolu je to procedura.AshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:55Pa naravno. Niko i ne govori da se trebaju igrat CSa po gradu i pucat na sve zivo sto podsjeca na ovog mongoloida, nego da prikazu spremnost i odgovornost u ovakvim situacijama. Eto neko je gore napisao kako je policajac bjezao od njega. Tu se odmah trebala nacrtat specijalna policija s oklopnim vozilom i dugim cijevima, ali vjerovatno im je on prodavao tren ispod stola u teretani, pa su odlucili sjedit za kafom. Kod vas policajci nose kamere, ovdje kod nas ga mogu ubit kao kera i nikoga nece bit briga, nit moze dokazat je li bio cist hitac ili su istresli rafal u njega.
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesam li ja napisao da se treba uzdati u policiju ili ti?thulkazal je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:05O kakvim silovanjima, zrtvama nasilja, prijavama i svjedočenjima na sudu pričaš?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:59Pitaj bilo koju zrtvu nasilja i silovanja jeli im se isplatila prijava i svjedocenje na sudu. Ni u najboljoj zemlji, ako neznas sam izbjeci belaj nemore te ni Tito spasit.
Tip je u po bijela dana ubio ženu. Policije nema. Potom je ubio još dvije osobe. Policije ni na vidiku. Onda je tip lagano prošetao negdje u prirodu da se još koji put javi na socijalnim mrežama...
Šta treba pola sata da dođe iz centrale i to u gradu kojeg obiđeš za 15 minuta?
Policija je tu da zastiti imovinu od sirotinje. Ne sirotinju od ubica.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Dobro drug.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa normalno. Eto govori covjek koji je gledao video da je ocigledno dobio informaciju o prijavi od te iste policije koja ga je trebala doci uhapsit. Tipicni mongoloid kojem je vjerovatno povrijedjen ego, kad je saznao da mu je neko bambusao zenu, a on sigurno bio vjeran suprug. Bas mi tako izgleda, kao pravi porodicni covjek.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:06Ma ovaj psihopata je sigurno imao talove u policiji, narko diler, a na slobodi. Eno i Elvisu Keljmendiu neki dan presreli poziv, lik hladno prica kako ima svoje ljude u FUPu i SIPI, te da samo preko njih prenosi drogu, a ne preko kantonalih policija

-
- Kontakt:
Bratski savjet ako si vidio taj video naruci vrijeme kod psihologa. Taj video je kao I da si bio na licu mjesta moze te sjebati do kraja zivota. Samo od citanja mi se utroba prevrce a kamoli da gledam. Zao mi je sto si to vidio.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:03Ljudi slucajno sam nabasao na video, znaci ja jos nisam dosao sebi, kolika doza hladnokrvnosti. Prvo je isprebijao od batina, jer zena sjedi na klupi, vilica izvaljena i pita je sto je prijavio policiji, ona bi ko nesto i rekla, al ne moze da izusti, repetira olos pistolj, i bi sta bi.. djete lezi na podu, place.. Ponovo se javlja u liveu, gleda i cita ko mu prijeti, i kaze nemojte da budete vi sljedeci, jos sam na slobodi. Pozdravlja nekog svog pajdasa, dok mu drugi upada u live, i kaze vazda sam na tebe mogao racunati. Nedo Bog nikome.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svi se zgrazavaju i ne mogu da vjeruju, a svako jedva ceka da vidi snimak.
Ja sam pogledao do pola i imao sam potpuno drugačiji doživljaj. Mislio sam da je ubio dijete a ne da je beba lezala na podu (Hvala Bogu da je dijete dobro) i zenu koja sjedi na stolici krvava mislio sam da ju je vec upucao i kad joj je prisao ugasio sam. Znaci tek tad slijedi najgori dio. Sreca pa nisam gledao dalje
- ASD
- Kontakt:
Pa brat od Smaje Mandžića je narkodiler, u najjačoj grupi na TK. Ovaj dovodi Nasera na predizborni skup. I lik je ključna figura u vladi TK.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:06Ma ovaj psihopata je sigurno imao talove u policiji, narko diler, a na slobodi. Eno i Elvisu Keljmendiu neki dan presreli poziv, lik hladno prica kako ima svoje ljude u FUPu i SIPI, te da samo preko njih prenosi drogu, a ne preko kantonalih policija
Jasno i kratko - policija je tu da održava red i mir i za to su plaćeni. Ti si napisao da treba nositi pištolj i ne dovoditi se u ovakve situacije. Sad te pitam koje situacije - pola bijela dana i centar grada?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:08Jesam li ja napisao da se treba uzdati u policiju ili ti?
Policija je tu da zastiti imovinu od sirotinje. Ne sirotinju od ubica.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, citav dan mi ne izlaze te scene iz glave. Kud pogleda u pm
A taj sto ga podrzava i na kojeg je "uvijek mogao racunati" je jos veci narkoman, kojeg je celavi steroidaš vjerovatno i opremao i kljukao drogama. Vjerujte mi on je prvi sljedeci kandidat za ovakav cin.
A taj sto ga podrzava i na kojeg je "uvijek mogao racunati" je jos veci narkoman, kojeg je celavi steroidaš vjerovatno i opremao i kljukao drogama. Vjerujte mi on je prvi sljedeci kandidat za ovakav cin.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Sta da ti kazem, to je sve u ljudskoj prirodi. Znatizelja je izbacila Adema i Havu iz dzeneta, a kamoli obican narod da ne natjera da pogleda videotuzlak1987 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:15Svi se zgrazavaju i ne mogu da vjeruju, a svako jedva ceka da vidi snimak.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Onako kako su prečešljali stanicu u Kaknju trebaju prečešljati i u svakom drugom gradu.
Ovakvih napumpanih maloumnika ima koliko hoćeš i lokalni policajci ih sve odlično znaju. Mišljenja sam da se ovo moglo spriječiti.
Ovakvih napumpanih maloumnika ima koliko hoćeš i lokalni policajci ih sve odlično znaju. Mišljenja sam da se ovo moglo spriječiti.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Shategabri
- Kontakt:
Znači svi skaču s litice idem i ja?!19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:21Sta da ti kazem, to je sve u ljudskoj prirodi. Znatizelja je izbacila Adema i Havu iz dzeneta, a kamoli obican narod da ne natjera da pogleda videotuzlak1987 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:15Svi se zgrazavaju i ne mogu da vjeruju, a svako jedva ceka da vidi snimak.
Pa valjda smo zato inteligentna bića, da donosimo odluke i koristimo mozak, a ne da se ponašamo kao stado ovaca.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Drzava te ne moze/nece zasititi...evo da te neko maltrieta, prijavis ga on te jos vise malttiera, prijavis opet i da ga osude to je godina maksimalno, izadje i opet si ti donji...BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:00Sila je udarila u glavu nasem narodu. Na svakom koraku vi danas imate tone ovakvih likova. U granapima,kaficima,ispred skola u saobracaju....Mi smo postali bahata nacija,svi su nesta nadrkani i opasni.
Nema jakog zakona ni jake policije.
Samo je pitanje dana,kada ce nesto novo i ko ce novi najebati.
Svi su nesto opasni i svi su ludi.
Pa onda kad neko koga maltretiraju kao onaj borac sto je zapalio Sulju domca,kad covjeku pukne film e onda najebes opet jer ces ti u zatvor 10 godina.
Danas ima svega i svacega,i sva ta kurcevitost i sve ...ali da ono malo pile ostavis bez majke i bez oca,jer si lud i fino si opominjao. Boze sacuvaj. Kakvi maloumni mozgovi. Sto je najgore . Ovakvih egoisticnih idiota ima na svaku 50 metara od nas.
A rokni ga, taman da imas sve dokaze za samoodbranu i razloge zasto si uradio to, ne gine ti bar pet godina
Kod nas raja se bavi visokim kriminalom i prica o njemu...ljudi nisu svjesni koliki je problem klosarluk po ulicama i slicna sr.anja...ustvari to je ono to te najvise i dotice...kao sto rekoh njemu odlezat godinu dvije ko tebi otic na more..i opet ti donji.
Jaranu nedavno obili auto drot nam govori ime i prezime lika...mi stali u fazonu "pa sta sad da ga mi ganjamo
yebo te otac neradnicki"
- Shategabri
- Kontakt:
Ovakvima obično policajci nabacuju u prolazu ili im ovakvi nešto završavaju.
Koševo Zapad
- Bazinga12345
- Kontakt:
https://www.instagram.com/huso_ims/
Ovaj retard podržavao u komentarima bolesnika, prijaviti i njega
Ovaj retard podržavao u komentarima bolesnika, prijaviti i njega
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Sjecam se one emisije 60 minuta ima i 10 godina o mafiji u TK, al ociglendo nista se nije promjenilo osim glavnih likovaASD je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:18Pa brat od Smaje Mandžića je narkodiler, u najjačoj grupi na TK. Ovaj dovodi Nasera na predizborni skup. I lik je ključna figura u vladi TK.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:06Ma ovaj psihopata je sigurno imao talove u policiji, narko diler, a na slobodi. Eno i Elvisu Keljmendiu neki dan presreli poziv, lik hladno prica kako ima svoje ljude u FUPu i SIPI, te da samo preko njih prenosi drogu, a ne preko kantonalih policija
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Barcod, bhfanatic14, kraljttbvb i 5 gostiju.