Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ma ovaj psihopata je sigurno imao talove u policiji, narko diler, a na slobodi. Eno i Elvisu Keljmendiu neki dan presreli poziv, lik hladno prica kako ima svoje ljude u FUPu i SIPI, te da samo preko njih prenosi drogu, a ne preko kantonalih policija
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne znam za te sheme, ako je policajac bjezo, to ce mu i nadlezni reci da se skloni i ceka backup/pojacanje, osim ako je 100% siguran da ga moze roknuti/ukloniti bez posljedica. Ovo sto citam je cisti protokol, ali eto mozda si bolje upoznat sa situacijom. Za ostalo se slazem s moralne strane rokni go.vno da ne bi jos kome naudio ali po protokolu je to procedura.AshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:55Pa naravno. Niko i ne govori da se trebaju igrat CSa po gradu i pucat na sve zivo sto podsjeca na ovog mongoloida, nego da prikazu spremnost i odgovornost u ovakvim situacijama. Eto neko je gore napisao kako je policajac bjezao od njega. Tu se odmah trebala nacrtat specijalna policija s oklopnim vozilom i dugim cijevima, ali vjerovatno im je on prodavao tren ispod stola u teretani, pa su odlucili sjedit za kafom. Kod vas policajci nose kamere, ovdje kod nas ga mogu ubit kao kera i nikoga nece bit briga, nit moze dokazat je li bio cist hitac ili su istresli rafal u njega.
- Shategabri
- Kontakt:
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jesam li ja napisao da se treba uzdati u policiju ili ti?thulkazal je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:05O kakvim silovanjima, zrtvama nasilja, prijavama i svjedočenjima na sudu pričaš?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:59Pitaj bilo koju zrtvu nasilja i silovanja jeli im se isplatila prijava i svjedocenje na sudu. Ni u najboljoj zemlji, ako neznas sam izbjeci belaj nemore te ni Tito spasit.
Tip je u po bijela dana ubio ženu. Policije nema. Potom je ubio još dvije osobe. Policije ni na vidiku. Onda je tip lagano prošetao negdje u prirodu da se još koji put javi na socijalnim mrežama...
Šta treba pola sata da dođe iz centrale i to u gradu kojeg obiđeš za 15 minuta?
Policija je tu da zastiti imovinu od sirotinje. Ne sirotinju od ubica.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Dobro drug.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa normalno. Eto govori covjek koji je gledao video da je ocigledno dobio informaciju o prijavi od te iste policije koja ga je trebala doci uhapsit. Tipicni mongoloid kojem je vjerovatno povrijedjen ego, kad je saznao da mu je neko bambusao zenu, a on sigurno bio vjeran suprug. Bas mi tako izgleda, kao pravi porodicni covjek.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:06Ma ovaj psihopata je sigurno imao talove u policiji, narko diler, a na slobodi. Eno i Elvisu Keljmendiu neki dan presreli poziv, lik hladno prica kako ima svoje ljude u FUPu i SIPI, te da samo preko njih prenosi drogu, a ne preko kantonalih policija
-
samoposmatram
- Kontakt:
Bratski savjet ako si vidio taj video naruci vrijeme kod psihologa. Taj video je kao I da si bio na licu mjesta moze te sjebati do kraja zivota. Samo od citanja mi se utroba prevrce a kamoli da gledam. Zao mi je sto si to vidio.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:03Ljudi slucajno sam nabasao na video, znaci ja jos nisam dosao sebi, kolika doza hladnokrvnosti. Prvo je isprebijao od batina, jer zena sjedi na klupi, vilica izvaljena i pita je sto je prijavio policiji, ona bi ko nesto i rekla, al ne moze da izusti, repetira olos pistolj, i bi sta bi.. djete lezi na podu, place.. Ponovo se javlja u liveu, gleda i cita ko mu prijeti, i kaze nemojte da budete vi sljedeci, jos sam na slobodi. Pozdravlja nekog svog pajdasa, dok mu drugi upada u live, i kaze vazda sam na tebe mogao racunati. Nedo Bog nikome.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svi se zgrazavaju i ne mogu da vjeruju, a svako jedva ceka da vidi snimak.
Ja sam pogledao do pola i imao sam potpuno drugačiji doživljaj. Mislio sam da je ubio dijete a ne da je beba lezala na podu (Hvala Bogu da je dijete dobro) i zenu koja sjedi na stolici krvava mislio sam da ju je vec upucao i kad joj je prisao ugasio sam. Znaci tek tad slijedi najgori dio. Sreca pa nisam gledao dalje
- ASD
- Kontakt:
Pa brat od Smaje Mandžića je narkodiler, u najjačoj grupi na TK. Ovaj dovodi Nasera na predizborni skup. I lik je ključna figura u vladi TK.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:06Ma ovaj psihopata je sigurno imao talove u policiji, narko diler, a na slobodi. Eno i Elvisu Keljmendiu neki dan presreli poziv, lik hladno prica kako ima svoje ljude u FUPu i SIPI, te da samo preko njih prenosi drogu, a ne preko kantonalih policija
Jasno i kratko - policija je tu da održava red i mir i za to su plaćeni. Ti si napisao da treba nositi pištolj i ne dovoditi se u ovakve situacije. Sad te pitam koje situacije - pola bijela dana i centar grada?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:08Jesam li ja napisao da se treba uzdati u policiju ili ti?
Policija je tu da zastiti imovinu od sirotinje. Ne sirotinju od ubica.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, citav dan mi ne izlaze te scene iz glave. Kud pogleda u pm
A taj sto ga podrzava i na kojeg je "uvijek mogao racunati" je jos veci narkoman, kojeg je celavi steroidaš vjerovatno i opremao i kljukao drogama. Vjerujte mi on je prvi sljedeci kandidat za ovakav cin.
A taj sto ga podrzava i na kojeg je "uvijek mogao racunati" je jos veci narkoman, kojeg je celavi steroidaš vjerovatno i opremao i kljukao drogama. Vjerujte mi on je prvi sljedeci kandidat za ovakav cin.
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sta da ti kazem, to je sve u ljudskoj prirodi. Znatizelja je izbacila Adema i Havu iz dzeneta, a kamoli obican narod da ne natjera da pogleda videotuzlak1987 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:15Svi se zgrazavaju i ne mogu da vjeruju, a svako jedva ceka da vidi snimak.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Onako kako su prečešljali stanicu u Kaknju trebaju prečešljati i u svakom drugom gradu.
Ovakvih napumpanih maloumnika ima koliko hoćeš i lokalni policajci ih sve odlično znaju. Mišljenja sam da se ovo moglo spriječiti.
Ovakvih napumpanih maloumnika ima koliko hoćeš i lokalni policajci ih sve odlično znaju. Mišljenja sam da se ovo moglo spriječiti.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Shategabri
- Kontakt:
Znači svi skaču s litice idem i ja?!19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:21Sta da ti kazem, to je sve u ljudskoj prirodi. Znatizelja je izbacila Adema i Havu iz dzeneta, a kamoli obican narod da ne natjera da pogleda videotuzlak1987 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:15Svi se zgrazavaju i ne mogu da vjeruju, a svako jedva ceka da vidi snimak.
Pa valjda smo zato inteligentna bića, da donosimo odluke i koristimo mozak, a ne da se ponašamo kao stado ovaca.
Koševo Zapad
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Drzava te ne moze/nece zasititi...evo da te neko maltrieta, prijavis ga on te jos vise malttiera, prijavis opet i da ga osude to je godina maksimalno, izadje i opet si ti donji...BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:00Sila je udarila u glavu nasem narodu. Na svakom koraku vi danas imate tone ovakvih likova. U granapima,kaficima,ispred skola u saobracaju....Mi smo postali bahata nacija,svi su nesta nadrkani i opasni.
Nema jakog zakona ni jake policije.
Samo je pitanje dana,kada ce nesto novo i ko ce novi najebati.
Svi su nesto opasni i svi su ludi.
Pa onda kad neko koga maltretiraju kao onaj borac sto je zapalio Sulju domca,kad covjeku pukne film e onda najebes opet jer ces ti u zatvor 10 godina.
Danas ima svega i svacega,i sva ta kurcevitost i sve ...ali da ono malo pile ostavis bez majke i bez oca,jer si lud i fino si opominjao. Boze sacuvaj. Kakvi maloumni mozgovi. Sto je najgore . Ovakvih egoisticnih idiota ima na svaku 50 metara od nas.
A rokni ga, taman da imas sve dokaze za samoodbranu i razloge zasto si uradio to, ne gine ti bar pet godina
Kod nas raja se bavi visokim kriminalom i prica o njemu...ljudi nisu svjesni koliki je problem klosarluk po ulicama i slicna sr.anja...ustvari to je ono to te najvise i dotice...kao sto rekoh njemu odlezat godinu dvije ko tebi otic na more..i opet ti donji.
Jaranu nedavno obili auto drot nam govori ime i prezime lika...mi stali u fazonu "pa sta sad da ga mi ganjamo
yebo te otac neradnicki"
- Shategabri
- Kontakt:
Ovakvima obično policajci nabacuju u prolazu ili im ovakvi nešto završavaju.
Koševo Zapad
- Bazinga12345
- Kontakt:
https://www.instagram.com/huso_ims/
Ovaj retard podržavao u komentarima bolesnika, prijaviti i njega
Ovaj retard podržavao u komentarima bolesnika, prijaviti i njega
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Sjecam se one emisije 60 minuta ima i 10 godina o mafiji u TK, al ociglendo nista se nije promjenilo osim glavnih likovaASD je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:18Pa brat od Smaje Mandžića je narkodiler, u najjačoj grupi na TK. Ovaj dovodi Nasera na predizborni skup. I lik je ključna figura u vladi TK.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:06Ma ovaj psihopata je sigurno imao talove u policiji, narko diler, a na slobodi. Eno i Elvisu Keljmendiu neki dan presreli poziv, lik hladno prica kako ima svoje ljude u FUPu i SIPI, te da samo preko njih prenosi drogu, a ne preko kantonalih policija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.