Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Fakat. Ne smijem više ni opsovat u saobraćaju, ko zna kakva dijgnoza čuči u drugom autu i čeka da me streama live.
-
- Kontakt:
U sve tri zemlje nemozes odplatiti robiju. I gradovima velicine Gradacca bi davoljno provaljen kao diler u cuzi bez motora i teretane.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:44ne znam koliko se moze kriviti politicka situacija za nesto ovakvo
pa kakva monstruozna ubistva se desavaju po Belgiji, Njemackoj, Danskoj itd.
- Shategabri
- Kontakt:
Nemoj onda pisati da je psihopata, nisi ništa bolji od njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:49Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:34A koji qrc će ti video?Sindikat12 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:29Allah ce mu presudit, koji psihopata.
Gdje mogu video da vidim? Instagram obriso.
Šta hoćeš da vidiš?
Da i tebi Allah presudi?
Sta tebe boli briga sta ce meni video, neces mi ti odlucivat sta da radim. Bavi se samim sobom.
Svakom ce sudit svakako.
Ovo je javni prostor, ako nećeš da diskutuješ, nemoj ni pisati.
Ja ti svakako neću odlučivati, ti ako hoćeš gledati, naći ćeš način da pogledaš.
Koševo Zapad
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa naravno. Niko i ne govori da se trebaju igrat CSa po gradu i pucat na sve zivo sto podsjeca na ovog mongoloida, nego da prikazu spremnost i odgovornost u ovakvim situacijama. Eto neko je gore napisao kako je policajac bjezao od njega. Tu se odmah trebala nacrtat specijalna policija s oklopnim vozilom i dugim cijevima, ali vjerovatno im je on prodavao tren ispod stola u teretani, pa su odlucili sjedit za kafom. Kod vas policajci nose kamere, ovdje kod nas ga mogu ubit kao kera i nikoga nece bit briga, nit moze dokazat je li bio cist hitac ili su istresli rafal u njega.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 11 avg 2023, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
U šta da se uzdaš? Treba pušku na rame i hvatati uglove kada izađem do marketa da me neki idiot ne bi ubio?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:44Sto je najgore. Ima puno gorih likova od ovog.
Znaci uzdaj se u se i u svoje kljuse.

Neka policija radi svoja posla inače koja je poenta poreza koji se troše na njih? Da mogu naplatiti nekome parking kaznu a i to ne rade kako treba. Ne može po trotoarima hodati jer moroni parkiraju. 90% policajaca pretili i nespremni za potrčati 100m a da ne pričam o kriznim situacijama.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 11 avg 2023, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
- RollingPaper
- Kontakt:
Hitna ostavka kantonalnog ministra unutrasnjih poslova i opstinskog komandira policije
- Shategabri
- Kontakt:
Eto ti ćeš mi odlučivati....
Hoću da vidim, šaje ba.
Svoj ti poso, neš mi ti odlučivat, arane.
Koševo Zapad
a da urade sta pametno, pa sve te koji su pruzali podrsku na liveu, lajkali onaj video ako je bilo takvih, koji mjesec preventivno iza resetaka, uz mogucnost,produzenja ako imaju kakvih krivicnih dijela iza sebe? 

-
- Kontakt:
Pitaj bilo koju zrtvu nasilja i silovanja jeli im se isplatila prijava i svjedocenje na sudu. Ni u najboljoj zemlji, ako neznas sam izbjeci belaj nemore te ni Tito spasit.thulkazal je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:55U šta da se uzdaš? Treba pušku na rame i hvatati uglove kada izađem do marketa da me neki idiot ne bi ubio?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:44Sto je najgore. Ima puno gorih likova od ovog.
Znaci uzdaj se u se i u svoje kljuse.![]()
Neka policija radi svoja posla inače koja je poenta poreza koji se troše na njih? Da mogu naplatiti nekome parking kaznu a i to ne rade kako treba. Ne može po trotoarima hodati jer moroni parkiraju.
- ASD
- Kontakt:
Ako je ovo tačno da je žena prijavila nasilje, a da ovi nisu došli. Tu ima materijala za hapšenje u stanici, a ne samo ostavke.
-
- Kontakt:
Sila je udarila u glavu nasem narodu. Na svakom koraku vi danas imate tone ovakvih likova. U granapima,kaficima,ispred skola u saobracaju....Mi smo postali bahata nacija,svi su nesta nadrkani i opasni.
Nema jakog zakona ni jake policije.
Samo je pitanje dana,kada ce nesto novo i ko ce novi najebati.
Svi su nesto opasni i svi su ludi.
Pa onda kad neko koga maltretiraju kao onaj borac sto je zapalio Sulju domca,kad covjeku pukne film e onda najebes opet jer ces ti u zatvor 10 godina.
Danas ima svega i svacega,i sva ta kurcevitost i sve ...ali da ono malo pile ostavis bez majke i bez oca,jer si lud i fino si opominjao. Boze sacuvaj. Kakvi maloumni mozgovi. Sto je najgore . Ovakvih egoisticnih idiota ima na svaku 50 metara od nas.
Pa onda kad neko koga maltretiraju kao onaj borac sto je zapalio Sulju domca,kad covjeku pukne film e onda najebes opet jer ces ti u zatvor 10 godina.
Danas ima svega i svacega,i sva ta kurcevitost i sve ...ali da ono malo pile ostavis bez majke i bez oca,jer si lud i fino si opominjao. Boze sacuvaj. Kakvi maloumni mozgovi. Sto je najgore . Ovakvih egoisticnih idiota ima na svaku 50 metara od nas.
-
- Kontakt:
Po cemu sam isti kao on? Jesi ti druze normalan? Ja sam zelio video a ne da otvaram diskusiju sa tobom.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:54Nemoj onda pisati da je psihopata, nisi ništa bolji od njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:49Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:34
A koji qrc će ti video?
Šta hoćeš da vidiš?
Da i tebi Allah presudi?
Sta tebe boli briga sta ce meni video, neces mi ti odlucivat sta da radim. Bavi se samim sobom.
Svakom ce sudit svakako.
Ja ti svakako neću odlučivati, ti ako hoćeš gledati, naći ćeš način da pogledaš.
Ne bi rekao da si dobar u glavi prijatelju.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:

Zadnja izmjena: BijeliBordo1946, dana/u 11 avg 2023, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Bruda je puna BiH.
Brude su se ubile za tucanje kamena.
Za društveno koristan rad.
Besposleni šljam.
Kancer društva.
Koševo Zapad
- ASD
- Kontakt:
Dajte ljudi spustite malo loptu.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:00Sila je udarila u glavu nasem narodu. Na svakom koraku vi danas imate tone ovakvih likova. U granapima,kaficima,ispred skola u saobracaju....Mi smo postali bahata nacija,svi su nesta nadrkani i opasni.
Kod nas je društvo sigurnije nego zapadna društva. Tamo imaš 10 puta gore kriminalce.
-
- Kontakt:
Da li se zna ko su ovi ostali ljudi koje je ubio? Jesu li obični civili, nasumično ili je nešto drugo?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Eto dio livea.
Zadnja izmjena: BijeliBordo1946, dana/u 11 avg 2023, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
O kakvim silovanjima, zrtvama nasilja, prijavama i svjedočenjima na sudu pričaš?samoposmatram je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:59Pitaj bilo koju zrtvu nasilja i silovanja jeli im se isplatila prijava i svjedocenje na sudu. Ni u najboljoj zemlji, ako neznas sam izbjeci belaj nemore te ni Tito spasit.
Tip je u po bijela dana ubio ženu. Policije nema. Potom je ubio još dvije osobe. Policije ni na vidiku. Onda je tip lagano prošetao negdje u prirodu da se još koji put javi na socijalnim mrežama...
Šta treba pola sata da dođe iz centrale i to u gradu kojeg obiđeš za 15 minuta?
- Shategabri
- Kontakt:
Pa na sve strane ti piše da je video za POVRAĆANJA, a ti bi da gledaš i pri tom pišeš da je psihopata.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:02Po cemu sam isti kao on? Jesi ti druze normalan? Ja sam zelio video a ne da otvaram diskusiju sa tobom.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:54Nemoj onda pisati da je psihopata, nisi ništa bolji od njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:49
Svakom ce sudit svakako.
Ne bi rekao da si dobar u glavi prijatelju.
Valjda ti je jasno da nije normalno da imaš želju da to pogledaš iako svi pišu da je morbidno.
Sad ti meni reci ko tu nije dobar, ti koji želiš taj video ili ja koji smatram da je to bolesno?!
I opet ti kažem, nemoj učestvovati uopšte u diskusiji ako ne želiš diskutovati.
Nije tvoj forum pa da određuješ ko će s tobom diskutovati.
Koševo Zapad