u stanu iznad mene muz dugo zlostavljao i dijete i zenu i prijavimo sestra i ja.Dosla patrola pokucala an vrata izaso on pitali jel sve uredu, on reko ma cuju se djeca glasna.Rekli uredu i otisli samorishovski je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:27Pa curi jednoj isto tako prijetio lik.. i poruke ima i sve..ubiće i nju i oca joj.. bacit ce im bombu u stan...odnijela telefon u muriju da ga prijavi...kao ne mogu oni tu ništa...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:23Sve je ovo krivica policije, da je država kakva jest kompletna stanica bi dobila sad otkaz. Žena jutros prijavila nasilje i nijedna patrola nije došla na mjesto??? Sve se moglo sprijecit, ali ne, kad treba maltretirat ljude po cesti i pisat 20 km za parking tu su prvi
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne odlučuje policija o tome nego tužilaštvo, trebala je ići onda direktno u tužilaštvo i prijaviti jer ako ima poruke onda je to ugrožavanje sigurnosti. Dužnost policije je da zaprimi tu prijavu i onda kontaktira tužilaštvo i pod njihovim nadzorom i kontrolom provede dalje radnje da utvrdi da li ima elemenata za krivično djelo i koje.rishovski je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:27Pa curi jednoj isto tako prijetio lik.. i poruke ima i sve..ubiće i nju i oca joj.. bacit ce im bombu u stan...odnijela telefon u muriju da ga prijavi...kao ne mogu oni tu ništa...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:23Sve je ovo krivica policije, da je država kakva jest kompletna stanica bi dobila sad otkaz. Žena jutros prijavila nasilje i nijedna patrola nije došla na mjesto??? Sve se moglo sprijecit, ali ne, kad treba maltretirat ljude po cesti i pisat 20 km za parking tu su prvi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ubio se ili ubijen svejedno,ne daj Boze da ga jos moras hraniti u zatvoru.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- napoleon72
- Kontakt:
Arnela Djogic iz Olova je takodje prijavljivala, mislim da je porodica dostavila preko 30 prijava sudu onda. Znamo svi kako je zavrsilo...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Pazi cenzure jbt ko da smo u Sjevernoj Koreji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Shategabri
- Kontakt:
A koji qrc će ti video?Sindikat12 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:29Allah ce mu presudit, koji psihopata.
Gdje mogu video da vidim? Instagram obriso.
Šta hoćeš da vidiš?
Da i tebi Allah presudi?
Koševo Zapad
nema ga nigdje.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:29Allah ce mu presudit, koji psihopata.
NEMA NAZAD
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tu već je policija nemoćna, jer mora ta žena dati izjavu o tome, tek onda mogu da ga procesuiraju.MElloo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:31u stanu iznad mene muz dugo zlostavljao i dijete i zenu i prijavimo sestra i ja.Dosla patrola pokucala an vrata izaso on pitali jel sve uredu, on reko ma cuju se djeca glasna.Rekli uredu i otisli samorishovski je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:27Pa curi jednoj isto tako prijetio lik.. i poruke ima i sve..ubiće i nju i oca joj.. bacit ce im bombu u stan...odnijela telefon u muriju da ga prijavi...kao ne mogu oni tu ništa...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:23Sve je ovo krivica policije, da je država kakva jest kompletna stanica bi dobila sad otkaz. Žena jutros prijavila nasilje i nijedna patrola nije došla na mjesto??? Sve se moglo sprijecit, ali ne, kad treba maltretirat ljude po cesti i pisat 20 km za parking tu su prvi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Joj kad procitam ovo allah ce mu presuditi
yebem ti haman sto ne napisa, de me banujte

Pa vidi fazon je sto te niko neće uputiti dalje u vecini slucajeva...Nego mi tu ne mozemo nista i hajd zdravo..rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:32Ne odlučuje policija o tome nego tužilaštvo, trebala je ići onda direktno u tužilaštvo i prijaviti jer ako ima poruke onda je to ugrožavanje sigurnosti. Dužnost policije je da zaprimi tu prijavu i onda kontaktira tužilaštvo i pod njihovim nadzorom i kontrolom provede dalje radnje da utvrdi da li ima elemenata za krivično djelo i koje.rishovski je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:27Pa curi jednoj isto tako prijetio lik.. i poruke ima i sve..ubiće i nju i oca joj.. bacit ce im bombu u stan...odnijela telefon u muriju da ga prijavi...kao ne mogu oni tu ništa...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:23Sve je ovo krivica policije, da je država kakva jest kompletna stanica bi dobila sad otkaz. Žena jutros prijavila nasilje i nijedna patrola nije došla na mjesto??? Sve se moglo sprijecit, ali ne, kad treba maltretirat ljude po cesti i pisat 20 km za parking tu su prvi
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Joj i ovi sto hoce da vide video..sta vam je ljudi.. sta imate vidjet.. da vam se zgadi zivot... Nisam ga ni ja pogledao niti cu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Ko je spominjao obicne pandure? Gdje su ti specijalci sa fantomkama sad kad treba sa psihopatom nositi? Kad je racija po gradu i na "slucajevi x" dignu muda do neba kad treba obican narod peglati, a od ovog bjeze ko djavo od krsta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Daj nek neko javi ijednom politicaru sta se desilo. Mamu im **** svima redom. Radi nekih bezveze prepucavanja nesilaze sa bine a sad muk.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne znam koliko se moze kriviti politicka situacija za nesto ovakvo
pa kakva monstruozna ubistva se desavaju po Belgiji, Njemackoj, Danskoj itd.
pa kakva monstruozna ubistva se desavaju po Belgiji, Njemackoj, Danskoj itd.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Sto je najgore. Ima puno gorih likova od ovog.
Znaci uzdaj se u se i u svoje kljuse.
Znaci uzdaj se u se i u svoje kljuse.
- AshburtonG
- Kontakt:
Naravno da mogu, jer je covjek ocito u pokretu. Specijalna policija je zaduzena za akcije visokog rizika, pa zbog toga uzivaju u svim povoljnostima za razliku od prasinara. Pa covjek postavlja u bjekstvu objave, to ti kod mene jaran moze locirat, a da ga ne moze policija pratit. Covjek je retard, koji predstavlja ogromnu opasnost. Ako treba poginut neko, onda su to sluzbe koje se bave sigurnoscu gradjana, a ne da civili cekaju kad ce ovog prenijet i da uleti u kakav trzni centar i pobije sve zene.alemsa je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:04Pa ne mogu jebga, ako je na jednoj lokaciji onda postavljaju perimeter, sklone stanovnistvo/civile. Ako je u bjekstvu onda je drugo.AshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:54I ti predlazes da policija ceka dok ovaj ne poubija sve planirane, pa ce onda otic i pokupit tijelo kad se i sam ubije?![]()
Dan te ne yebo, pa za sta specijalne jedinice sluze? Hoce li oni na njega ici pistoljima na vodu?
Ovaj majmun kojeg sam citirao se konstantno pravi pametan, a ima mozga ko pileci file, jos jado nije ni citanje savladao.
-
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:34A koji qrc će ti video?Sindikat12 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:29Allah ce mu presudit, koji psihopata.
Šta hoćeš da vidiš?
Da i tebi Allah presudi?
Sta tebe boli briga sta ce meni video, neces mi ti odlucivat sta da radim. Bavi se samim sobom.
Svakom ce sudit svakako.
Nismo mi ni svjesni koliko ima ovakvih likova medju nama..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jeste ali onda i murija po protokolu ne smije na svoju ruku pojedinacno djelovati. Osim ako ima cist hitac. Vjerovatno da je slican protokol kad je u pitanju "active shooter", kod vas se to rijetko desava pa razumijem. Ne mogu oni grlom u jagode evo nas 20 idemo ga naprasiti. Posebno ako je u pokretu.AshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:45Naravno da mogu, jer je covjek ocito u pokretu. Specijalna policija je zaduzena za akcije visokog rizika, pa zbog toga uzivaju u svim povoljnostima za razliku od prasinara. Pa covjek postavlja u bjekstvu objave, to ti kod mene jaran moze locirat, a da ga ne moze policija pratit. Covjek je retard, koji predstavlja ogromnu opasnost. Ako treba poginut neko, onda su to sluzbe koje se bave sigurnoscu gradjana, a ne da civili cekaju kad ce ovog prenijet i da uleti u kakav trzni centar i pobije sve zene.alemsa je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:04Pa ne mogu jebga, ako je na jednoj lokaciji onda postavljaju perimeter, sklone stanovnistvo/civile. Ako je u bjekstvu onda je drugo.AshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:54
I ti predlazes da policija ceka dok ovaj ne poubija sve planirane, pa ce onda otic i pokupit tijelo kad se i sam ubije?![]()
Dan te ne yebo, pa za sta specijalne jedinice sluze? Hoce li oni na njega ici pistoljima na vodu?
Ovaj majmun kojeg sam citirao se konstantno pravi pametan, a ima mozga ko pileci file, jos jado nije ni citanje savladao.