Jedno je sigurno. Sa Boehlyem nisi nikad načisto.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
sad još za mbappea 300 mil, i eto titule, ne mora se liga ni igrati
Ma ti titulu najavljujes da je nkunku spreman.wadethegreat je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Samo bi nam poremetio mir u svlacionici![]()
Al su sada nabili pritisak Pochu bez obzira na premladu ekipu sad se mora ocekivati makar da ucestvuju u borbi za titulu.
Sa ovolikim ulaganjima top 4 mora biti minimalni cilj...
Realno je da smo neuigrani i mladi ali opet ogroman kes je ulozen...
Steta povrede Nkunkua fakat htio sam makar pocetak sezone da igramo u najjacem sastavu...
Ma nije bas tako Al eto. Znam samo da nismo ni blizu titule ali da ce to sada biti ocekivanje. Opravdano je s obzirom na ulozeni kes.soxx je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:16Ma ti titulu najavljujes da je nkunku spreman.wadethegreat je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Samo bi nam poremetio mir u svlacionici![]()
Al su sada nabili pritisak Pochu bez obzira na premladu ekipu sad se mora ocekivati makar da ucestvuju u borbi za titulu.
Sa ovolikim ulaganjima top 4 mora biti minimalni cilj...
Realno je da smo neuigrani i mladi ali opet ogroman kes je ulozen...
Steta povrede Nkunkua fakat htio sam makar pocetak sezone da igramo u najjacem sastavu...
Pa ulozeno ce biti skoro milijarda ako caicedo dodje a nemas 3 klase u ekipi. Sve future stars, a dal ce biti pitanje je.
Losija ekipa sad nego li kad je amer preuzeo a ulozio boga oca.
Bacanje para na kukua, fofanu i slicne
Ja ae jedino nadam da je poch dobar trener i nesto napravi s ovim mladicima
Ma kakvog Kloppa, kluba čitavog. Pisao sam na temi, ići u 110m transfer bez da si ispipao teren sa igračem i agentom, katastrofa i teška blamaža. Od kluba koji je ovo tako glatko odrađivao prije spali smo na cirkus obični.
Stvarno ne znam sta mu bi da iste kaze oko tog transfera, uopste ne lici na njega
Pa sta je Klopp kriv u ovome svemu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.