Ma ja lagano on toTheWeekndXO je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:11Maloprije snimao live na instagramu kako se vozi u autu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne kradem burazeru ali sam isfrustriran zbog onog slučaja sjećaš se i ti sigurno kad su onog čovjeka uhapsili. Uvijek ću to koristit kao poređenje jer je najbolji dokaz koliko je društvo sjebano.gaston je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:12FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:03Ko da ih smijeni majku im svima yebem svi su uvezani s mafijom i čuvaju ove kockaste glave. Hapse običnog čovjeka koji jedva preživljava mora šumu sjeć da preživi a ovu gamad puštajuBrate jel ti drva kradeš možda?FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:49Majku vam drotovsku ****. Nije jedina kockasta glava napuhana kojoj drotovi ništa ne smiju a peglate čovjeka koji ide u šumu po drva da prehrani porodicu sve vam yebem.![]()
Čuj pravio belaje redovno a pič.ke mu ne smiju ništa ma nabijem vas na ku.rac i onog ko vas zaposli sve kolektivno
- VivaLaStella
- Kontakt:
Sad je upravo policija uhapsila (citaj: sklonila) jednog koji je bio moguca meta ovom manijaku. Isto bilder, vlasnik trgovine i nocnog kluba.. Kako cujem navodno je preljuba u pitanju, a ni ono dijete sto se vidi na snimku izgleda nije njegovo
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Bukvalno Mengele tip medicinske ekspreimente treba vrsit nad njim. Majku vam poganu je.bem policijsku. Obicne ljude zbog sitnica zlostavljaju, izivljavaju se nad omladinom zbog jednog dzointa i slicno, a ovakvim bolesnicima ne smiju nista.
- Shategabri
- Kontakt:
Imaš tih primjera koliko hoćeš.FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:14Ne kradem burazeru ali sam isfrustriran zbog onog slučaja sjećaš se i ti sigurno kad su onog čovjeka uhapsili. Uvijek ću to koristit kao poređenje jer je najbolji dokaz koliko je društvo sjebano.gaston je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:12FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:03Ko da ih smijeni majku im svima yebem svi su uvezani s mafijom i čuvaju ove kockaste glave. Hapse običnog čovjeka koji jedva preživljava mora šumu sjeć da preživi a ovu gamad puštajuBrate jel ti drva kradeš možda?FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:49Majku vam drotovsku ****. Nije jedina kockasta glava napuhana kojoj drotovi ništa ne smiju a peglate čovjeka koji ide u šumu po drva da prehrani porodicu sve vam yebem.![]()
Poštenog čovjeka gone da plati recimo saobraćajnu kaznu, a imaš ove sa dugovima i po 200 000.
Koševo Zapad
Moguce da je do steroida (previse), sjecam se kad je Chris Benoit ubio zenu, dijete pa sebe, da su nasli glavni razlog u prekomjernom koriscenju steroida
- Shategabri
- Kontakt:
Ni te žene mi nisu jasne, udaš se za budalu sa tnt-om umjesto mozga i okolo šverašVivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:14Sad je upravo policija uhapsila (citaj: sklonila) jednog koji je bio moguca meta ovom manijaku. Isto bilder, vlasnik trgovine i nocnog kluba.. Kako cujem navodno je preljuba u pitanju, a ni ono dijete sto se vidi na snimku izgleda nije njegovo

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma ja, sklanjaju kriminalce, a običnu buraniju nek ubija. Stoka.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:14Sad je upravo policija uhapsila (citaj: sklonila) jednog koji je bio moguca meta ovom manijaku. Isto bilder, vlasnik trgovine i nocnog kluba.. Kako cujem navodno je preljuba u pitanju, a ni ono dijete sto se vidi na snimku izgleda nije njegovo
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- numanumaye22
- Kontakt:
Koliko ovakvih prijava imas, pogotovo u Sarajevu, dodju popisu i odu, nista ne bude. X primjera. Moj aljo sta si nam ostavio u amanet.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ima ih takvih, gledao nedavno jedan slucaj, lik zatvorio trudnu djevojku u stanu i kasapio je cijelu noc, probadao je nozem kao da je lutka ali nekako se spasila i 'ladno u intervjuu govori kako jos gaji osjecaje prema njemu i da se nada da ce biti zajedno kad izadje iz zatvoraShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:17Ni te žene mi nisu jasne, udaš se za budalu sa tnt-om umjesto mozga i okolo šverašVivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:14Sad je upravo policija uhapsila (citaj: sklonila) jednog koji je bio moguca meta ovom manijaku. Isto bilder, vlasnik trgovine i nocnog kluba.. Kako cujem navodno je preljuba u pitanju, a ni ono dijete sto se vidi na snimku izgleda nije njegovo![]()
razlog zasto je pokusao ubiti je to jer je imao epizodu psihoze pod utjecajem narkotika, mislio da ga je probala otrovati
Don't believe the hype.
Boga mi treba se uvesti smrtna kazna. Ne znam sta se vise ceka. Svaki dan sve vise budala po cesti...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Boli drotove qrac, dođe, vidi, sačini zapisnikni ode u stanicu nastavit drkati qrac i ništa ne raditi. Šetkat se malo po gradu, odgovarari trebama na storije i et.
Znaju koga smiju a koga ne zaustavljati i ispitivati. Ma laganica posao
Znaju koga smiju a koga ne zaustavljati i ispitivati. Ma laganica posao
Ne mora znsciti jebga, imas mirnih ljudi bez prekrsaja a na preljubu ovako reaguje. Jebga ovo sad mjenja stvari, jer se cinilo da je ono rokno zenu dzaba, a zbog preljube od pamtiviheks se to desava, "Kreco Hakija". Budala svakakoShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:17Ni te žene mi nisu jasne, udaš se za budalu sa tnt-om umjesto mozga i okolo šverašVivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:14Sad je upravo policija uhapsila (citaj: sklonila) jednog koji je bio moguca meta ovom manijaku. Isto bilder, vlasnik trgovine i nocnog kluba.. Kako cujem navodno je preljuba u pitanju, a ni ono dijete sto se vidi na snimku izgleda nije njegovo![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Snima lik live već određen period, iza se vidi gdje je šta je, priznaje da je imao više ubistava prije ovoga, da neće stati na ovome i da planira još i niko ništa od institucija još uvijek
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Lik upravo na lajvu priznaje ostala ubistva. Policija pravo sposobna
- bavariapivo
- Kontakt:
ovo je strasno, sto se desava... a problem najveci je to, da je tek pocetak, kuda ide ovaj svijet, Boze dragi....
- VivaLaStella
- Kontakt:
Dje su trava inspektori.. yebeno kad imas slucaj, a nije dijete sa 2g trave u dzepu jelde?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- akisarajevo92
- Kontakt:
lik mi tacno ogadi zivot, trebace par dana da se u vratim u normalu
Don't believe the hype.
- Shategabri
- Kontakt:
Vidim ovaj je baš bio miran. Duša od čovjeka.alemsa je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:25Ne mora znsciti jebga, imas mirnih ljudi bez prekrsaja a na preljubu ovako reaguje. Jebga ovo sad mjenja stvari, jer se cinilo da je ono rokno zenu dzaba, a zbog preljube od pamtiviheks se to desava, "Kreco Hakija". Budala svakakoShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:17Ni te žene mi nisu jasne, udaš se za budalu sa tnt-om umjesto mozga i okolo šverašVivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:14Sad je upravo policija uhapsila (citaj: sklonila) jednog koji je bio moguca meta ovom manijaku. Isto bilder, vlasnik trgovine i nocnog kluba.. Kako cujem navodno je preljuba u pitanju, a ni ono dijete sto se vidi na snimku izgleda nije njegovo![]()
Koševo Zapad
- bavariapivo
- Kontakt:
usr.ali se pi.cke drotovskeVivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:30Dje su trava inspektori.. yebeno kad imas slucaj, a nije dijete sa 2g trave u dzepu jelde?
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 31 gost.