Sad samo skontat kako gledati MY TV na mobu ili racunaru ko je nema na tvu, ako zna neko kako ide to sve pisite
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Kako im dobro stoji nova oprema 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Imas aplikaciju za mob i ako imas smart tv isto tak app ima. Kupis online 30 dana 10KM i gledas rahat.
Vjerovatno ce biti i pay per view, pa ces moci kupiti samo utakmicu jednu da gledas.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
U Olovo bez Karica, Salcinovica, Isakovica, Hrelje, Bronje i Brkica
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ako sam dobro cuo Cerima, jos 160 000 KM prema povjeriocima i jos 260 000 KM sa kamatama prema upravi za indirektno oporezivanje.
U prvih 7 mjeseci prihod milion KM
od toga 600 000 KM otislo na otplatu dugovanja. Jbt koja ce likCe masinerija biti kada se isplati ovih preostalih ~ 400k 
U prvih 7 mjeseci prihod milion KM

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cerim rece jos nekoliko dobri vjesti ovo par dana ide 

Pa neznam bas. Troskovi premijer lige su oko miliona,milion i po garant. Ali treba jos ovu baru od prve lige preplivat. Ko misli da ce bit lako taj je zaluto.
Drugo mi samim odsustvom pustili smo drugima prednost jer prvi tim ko de plasira u grupne faze jednom,dvaput zaredom taj ce se finansijski odvojiti od ostalih timova i neces ga moci deset godins sa trona skinuti je ce zaradivati pozamasne cifre
Ali to je cijena koju smo morali platiti . Sad je milina bez lopovluka.
Drugo mi samim odsustvom pustili smo drugima prednost jer prvi tim ko de plasira u grupne faze jednom,dvaput zaredom taj ce se finansijski odvojiti od ostalih timova i neces ga moci deset godins sa trona skinuti je ce zaradivati pozamasne cifre
Ali to je cijena koju smo morali platiti . Sad je milina bez lopovluka.
PAN ZNA KAKO NAGRADITI NAJVJERNIJE NAVIJAČE @fk.čelik! 

Zaprati @pan.bih IG profil i u komentaru označi osobu s kojom ideš na iduću utakmicu, a mi ćemo 21.8. obradovati 10 sretnih pratilaca sa poklon paketom!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Šta ba zaprati?? Mani te se više te seljačke i mazanja očiju!!! Kakvi paketi i klinac,nije vise rat ebo vas paket! Nego vi dajte 20kf po čepu pive,malo je 10 kf kao što si davao u kantonu i centru!!! Nije isto Federalna i Kanton i zato poduplajte sumu sponzorstva ebo vam 10 paketiča sve!!! Nije više niko ovdje šporet,blatobran i lancobran!!!
::::SAMO ČELIK::::
Obavještavamo navijače i simpatizere da smo dobili informaciju od predstavnika NK Stupčanica u vezi live prenosa nedjeljne utakmice.
Utakmicu će uživo prenositi NK Stupčanica na Youtube kanalu IN FOCUS MP.
Utakmicu će uživo prenositi NK Stupčanica na Youtube kanalu IN FOCUS MP.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
A gdje ćemo nas 300 Convictsa bez karata 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
60 na tribinu i 240 na most i livadu

-
- Kontakt:
Seljački plastični klub, seoskih manira.
Tužne vijesti za nas forumaše, sve ulaznice su rasprodate u rekordnom vremenu. Sad dobio info od jarana (tražio da mi zbavi 3 ulaznice) kaže ona salterusa da nemaju više karti a ne mogu ni printat jer će bit neki đavo iz saveza i sve posmatrati
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
-
- Kontakt:
A Lešinarima i Borcu su se sageli i popushili kad su im dolazili

bAlije!
Citirajte me 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Nije mi jasno kako misle u Premijer ligu a 2000 kapaciteta im fali. Treba im 3 miliona KM minimalno da ispune uslov od 3000 kapaciteta i potpuno novu tribinu...
A čuo sam jučer na onom intervju predsjednika Stupčanice za sportske da će odvojiti pristojan sektor za gostujuće navijače, znaci barem 150-200, umjesto šugavih 60 ulaznica.
A čuo sam jučer na onom intervju predsjednika Stupčanice za sportske da će odvojiti pristojan sektor za gostujuće navijače, znaci barem 150-200, umjesto šugavih 60 ulaznica.
Ma tebra ne mogu oni odvojiti koliko ce nas docavenija je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:00Nije mi jasno kako misle u Premijer ligu a 2000 kapaciteta im fali. Treba im 3 miliona KM minimalno da ispune uslov od 3000 kapaciteta i potpuno novu tribinu...

Eto i da daju 20% stadiona, to je 120 ulaznica, a garantujem da ce brojka biti duplo ako ne i tri puta veca.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 8 gostiju.