English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kane je bolji od svih napadaca lalige unazad 20 godina osim Suareza. Messi, Ronaldo duo ne racunam.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ja se to pitam, npr. da se onaj transfera Ronalda iz 2009. desava danas bio bi izmedju 250 i 300 miliona, da li ce takve igrace za 10-15 godina placati po 500-600 miliona?Winters je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:29Mene samo zanima kad će biti breaking point sa ovim transferima, hoće li igrač poput Caiceda za pet godina vrijediti blizu 200m? Lavia sa jedva 30-ak utakmica seniorskog nogometa košta 50, nekakvi Hojlundi i Caicedi idu za besmislene novce. Još ako West Ham proda Paquetu za 100m onda stvarno treba počet gledat Championship.

Don't believe the hype.
Sta se zamarate obestecenjima
Mene vise zanima gdje ce caicedova plata u rankingu kluba biti.

Mene vise zanima gdje ce caicedova plata u rankingu kluba biti.
U pravu je Levy ako cemo realno. Pa Kane vrijedi barem 170 miliona
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne kontamBundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 20:28A šta je u pitanju sa ovim vlasnikom Liverpoola, ozbiljno pitam. Zašto toliko škrtari?

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zašto bi prelazio na gledanje Championshipa? Zbog ogromnih transfera u Premier ligi? Nema potrebe da uskraćujem sebi gledanje vrhunskog fudbala zbog toga što igrače plaćaju 200 miliona i ne treba se tome čuditi u 2023. godini.Winters je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:29Mene samo zanima kad će biti breaking point sa ovim transferima, hoće li igrač poput Caiceda za pet godina vrijediti blizu 200m? Lavia sa jedva 30-ak utakmica seniorskog nogometa košta 50, nekakvi Hojlundi i Caicedi idu za besmislene novce. Još ako West Ham proda Paquetu za 100m onda stvarno treba počet gledat Championship.
Meni je nedostižno i 10 miliona a kamoli 200, a onima kojima nije nek rade sa tim parama šta hoće, a da gledam neki bezveze fudbal ne znači mi ništa, bar gledam ove koji "vrijede" po 100 miliona i uživam.
-
- Kontakt:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mozda je bolji od Ronalda ln, Ibrahimovica, Etoa, Ruda, Raula, Benzeme, Falka i ostalih u tvojim ocima ali to ne mjenja cinjenicu da je prosjecni igrac koji u svojoj karijeri nije napravio apsolutno nista.
- wadethegreat
- Kontakt:
Liverpool Se moze sada smatrati kandidatom za titulu.
Zadnji vezni ovog kalibra na njihov stil igre I presing…
Napad top sredina sada top odbrana jedino meh.
Kane osvaja Ligu prvaka ove sezone na Wembleyu u Londonu, ali u dresu njemačkog tima. Zapisano u zvijezdama.
wadethegreat je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:42Liverpool Se moze sada smatrati kandidatom za titulu.
Fali tu još dobar LCB, ako ćee nastaviti sistemom sa kraja prošle sezone, a po pripremama hoće.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kane prosječan igrač.
Bukvalno 90 minuta umjetnosti igranja nogometne igre na poziciji napadač. Pregled igre, pas, vizija + završnica.
Najbliži nečemu ovakvom u pas igri klasičnog špica u zadnjih 20 godina je naš Edin Džeko. Pri tome Edin ne može niti 50% ovoga.

Bukvalno 90 minuta umjetnosti igranja nogometne igre na poziciji napadač. Pregled igre, pas, vizija + završnica.
Najbliži nečemu ovakvom u pas igri klasičnog špica u zadnjih 20 godina je naš Edin Džeko. Pri tome Edin ne može niti 50% ovoga.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj Caicedo 130M 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma sta se Arsenal yebavao uzeo im Withea u dva dana ,Trossarda im maznuli dzabe u pola zime

Za Caiceda ponudili zimus pa ako prodje prodje uvjek je glavna meta bio Rice ,ali West Ham njega nije dao u januaru pa je Arsenal pokusao zadnjih dana roka dovesti Caiceda,kada ga Brighton nije dao za 70miliona ,ponovo smo se vratili Riceu (koji je usput bolji igrac od kepeca )i dobili ga jeftinije nego vi Caiceda.
Sa Brightonom bi i Chelsea dobro poslovo da su odma kao vi izvalili 120miliona

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vjerujem da je plan bio da se dovedu i Caicedo i Rice da nam je proslo na zimu, al posto nije doveli smo Havertza. Rice je uvijek bio glavna meta, to je jasno ko dantopnik1 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:48Ma sta se Arsenal yebavao uzeo im Withea u dva dana ,Trossarda im maznuli dzabe u pola zime![]()
Za Caiceda ponudili zimus pa ako prodje prodje uvjek je glavna meta bio Rice ,ali West Ham njega nije dao u januaru pa je Arsenal pokusao zadnjih dana roka dovesti Caiceda,kada ga Brighton nije dao za 70miliona ,ponovo smo se vratili Riceu (koji je usput bolji igrac od kepeca )i dobili ga jeftinije nego vi Caiceda.
Sa Brightonom bi i Chelsea dobro poslovo da su odma kao vi izvalili 120miliona![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa mozda bi Arsenal i krenuo po Caiceda da smo prodali Parteya(koji je stariji ,ali brate bar 3x jaci igrac od Ekvadorca).Brokula je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:50Vjerujem da je plan bio da se dovedu i Caicedo i Rice da nam je proslo na zimu, al posto nije doveli smo Havertza. Rice je uvijek bio glavna meta, to je jasno ko dantopnik1 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:48Ma sta se Arsenal yebavao uzeo im Withea u dva dana ,Trossarda im maznuli dzabe u pola zime![]()
Sa Brightonom bi i Chelsea dobro poslovo da su odma kao vi izvalili 120miliona![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Ma vi ste bili svi kolektivno poludili sa tim idejama o prodaji Parteya

Liverpul ce mozda jedino izvuci sto su obojica igrali zajedno vec pa se poznaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.