a Tottenham ubjedljivo najsiromasniji dio Londona
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: English Premier League
Don't believe the hype.
Mislio sam da će bar prema njemu ispasti insan, bar je makar to Kane zaslužio od Tottenhama. Ovo je sramota i ponižavanje šta mu radi. Da sam Kane vratio bi se kući i otišao za godinu free u United ne bil ovaj umro.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:48Vjerujem da se mnogi u svijetu fudbala raspituju i u vezi fizicke eliminacije Daniela Levya.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
S tobom i ne počinje.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:42Od danas uvodimo novu sintagmu za opravdavanje velikog novca bacenog na jednog igraca:
"ON NAMA VRIJEDI TE PARE."![]()
Tu svaka diskusija zavrsava.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nema argumenta protiv takvog. U stilu moj je da je od govanaAlanSmith14 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:42Od danas uvodimo novu sintagmu za opravdavanje velikog novca bacenog na jednog igraca:
"ON NAMA VRIJEDI TE PARE."![]()
Tu svaka diskusija zavrsava.

4-IN-A-ROW
Zamisli pokupi ga Brighton za 50m.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kad se Alan I Emir slože, šta ko može?
Levy je smeće od čovjeka a Tottenham osim što je luzerski klub još su i cigani.Ovo raditi prema najboljem igraču u istoriji kluba je za svaku osudu.To mu je hvala što je ostao vjeran sve ove godine fuj.
Još putem medija se takmiče ko će plasirati više dezinformacija o fantomskoj ponudi trećeg kluba itd kakvi jadovi.
Još putem medija se takmiče ko će plasirati više dezinformacija o fantomskoj ponudi trećeg kluba itd kakvi jadovi.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AshburtonG
- Kontakt:
S obzirom da covjek s ovim kvalitetom provodi najbolje igracke godine u Tottenshitu, zbog cega vas cudi ova situacija? 
Doduse, nije da ga u Bayernu ceka nesto bolje. Ljudi su na istom nivou toksicnosti.

Doduse, nije da ga u Bayernu ceka nesto bolje. Ljudi su na istom nivou toksicnosti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedini nacin da Kane napusti Tottenham je da ga Tottenham otjera. Covjek je primjer lojalnosti kakav su bili Totti, Zanetti, Del Piero. Sada ako prihvate ponudu moze se osjetiti uvrijedjen i prihvatiti da ode.
A oko Caiceda je hype nenormalnih razmjera. Kako on moze opravdati 127 miliona eura ne znam. Moje skromno misljenje je da se za 127 mil eura trebaju dobiti dva Caiceda.
A oko Caiceda je hype nenormalnih razmjera. Kako on moze opravdati 127 miliona eura ne znam. Moje skromno misljenje je da se za 127 mil eura trebaju dobiti dva Caiceda.
Opravdat ce na isti nacin na koji nas navijaci Chelsea pokusavaju ubijediti sa je Enzo odigrao vrhunsku polusezonu i da je na nivou 120m.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa jel to Caicedo zvanicno?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakve Se Sve cifre placaju dobro smo mi prosli sa Enzom
Steta za Caiceda posebno jer smo toliko vremena na tome izgubili.
Dovodili smo neke Francuze I anonimuse mogli taj transfer rijesiti sa tim parama odavno…
Lavia nam izgleda jedini preostaje.
@brokula nije jos ali izgleda da je rijeseno po svim pisanjima. Ne vjerujem da bi matchirali ovu cifru nakon svog cijenkanja…
Ogromna mrlja u ovom transfer Roku nam je ova Caicedo saga…

Steta za Caiceda posebno jer smo toliko vremena na tome izgubili.
Dovodili smo neke Francuze I anonimuse mogli taj transfer rijesiti sa tim parama odavno…
Lavia nam izgleda jedini preostaje.
@brokula nije jos ali izgleda da je rijeseno po svim pisanjima. Ne vjerujem da bi matchirali ovu cifru nakon svog cijenkanja…
Ogromna mrlja u ovom transfer Roku nam je ova Caicedo saga…
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
caicedo went from childhood united fan to wanting to play for real one day to put in transfer request to join arsenal to missing training to join chelsea to finally joining liverpool lol

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad bi tjerali mak na konac, koji je transfer cifrom realan. Plus uzimajući u obzir ovaj profil igrača, na tržištu dostupni gotovo da ne postoje.
Preplaćen jeste, ali nažalost takav je fudbal danas. Props Brightonu.
Preplaćen jeste, ali nažalost takav je fudbal danas. Props Brightonu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pilot je spreman njemacka livada ceka
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Celsi doveo adamsa za 20 miliona koji je bolji igrac od caiceda 

- wadethegreat
- Kontakt:
Mene samo zanima kad će biti breaking point sa ovim transferima, hoće li igrač poput Caiceda za pet godina vrijediti blizu 200m? Lavia sa jedva 30-ak utakmica seniorskog nogometa košta 50, nekakvi Hojlundi i Caicedi idu za besmislene novce. Još ako West Ham proda Paquetu za 100m onda stvarno treba počet gledat Championship.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
110 miliona funti

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
100%. Da je klasa kakvom ga mediji predstavljaju vec bi se o slikao u novom bijelom dresu sa krunom.