NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ovim putem obavještavamo medije, navijače i simpatizere da će se sutra s početkom u 11:30h održati press konferencija NK Čelik.
Prisutnim novinarima obratit će se šef stručnog štaba Armin Duvnjak, prvotimac Kenan Horić i generalni direktor Emir Čerim. 🎙
Pored redovne sportske i klupske teme, na sutrašnjoj press konferenciji Vam spremamo promociju novog klupskog partnera, jednog od najznačajnijih u prethodnih nekoliko godina, koji će također prisustvovati press konferenciji.
#samočelik #presskonferencija

Prisutnim novinarima obratit će se šef stručnog štaba Armin Duvnjak, prvotimac Kenan Horić i generalni direktor Emir Čerim. 🎙
Pored redovne sportske i klupske teme, na sutrašnjoj press konferenciji Vam spremamo promociju novog klupskog partnera, jednog od najznačajnijih u prethodnih nekoliko godina, koji će također prisustvovati press konferenciji.
#samočelik #presskonferencija

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jel to neko novi? Kupile se legle se 

Jedan od najznačajnijih. Svaka im čast!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- sagitarius
- Kontakt:
Velik si starČe!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Natjerat ćemo ih da budu generalnilaudrop je napisao/la: ↑10 avg 2023, 21:04Jesul 12. igrač?![]()
![]()

Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Evo izgleda da bi zrinjski grupu mogo u zenici igrat
Nista ispod 10.000e
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Za te pare klub ne izdaje press salu
Ništa ispod 30.000 eura

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Prva već sutra Sloboda-RudarU cilju afirmacije i popularizacije takmičenja Prve lige Federacije BiH u novoj takmičarskoj sezoni utakmice će se prenositi na MY TV.
Kad gledam ove uslove, cini mi se da Bilino ispunjava cat4? Ako nije cat4, sta nam fali za cat4?
Edit mozda samo u vezi vipa, za cat4 treba 150 vip parking mjesta, hospitality od 400m2 i minimalno 500 mjesta u vip lozi.
Edit mozda samo u vezi vipa, za cat4 treba 150 vip parking mjesta, hospitality od 400m2 i minimalno 500 mjesta u vip lozi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma bit ce nama mal trenutni kapacitet akoboga za 2-3 godine, ako klub nastavi ovim ritmom.Stadion svakako treba renovirati raspada se, al grad čeka pare da uefa i savez daju, ti bi reko ovo nacionalni stadion pa mi koristimo a ne obrnutno.Jug i sjever treba podići u visini zapada da stadion liči na nešto, da se fino zaokruži.Proširivanjem vip lože na istoku i mjesta za novinare smo mu drastično smanjili kapacitet.
aymo sad i mi bez obzira na rezultat u olovu bar na 8000 u drugom kolu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Svi u Olovo, svi na livadu
500+ convicts hu ha

500+ convicts hu ha

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.