upravo i to sto je zadnji vezni cini ovu cijenu jos nevjerovatnijom, uz golmane oni su se uvijek "najmanje" placali
ovo mi je u rangu onih para koje je Chelsea bacio na Kepu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
upravo i to sto je zadnji vezni cini ovu cijenu jos nevjerovatnijom, uz golmane oni su se uvijek "najmanje" placali
I nije vala imao nekog izbora, nisu se otimali za njega sad, niko drugi nije ni pokušao.
Može tebi brate bit šta god ti hoćeš, al' fakt je da je Liverpoolu ovo posljednji dio slagalice u sredini, te od sredine Jones-Hendo-Fabinho ulaziš u sezonu sa MacAllister- Caicedo- Szoboszlai.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:27upravo i to sto je zadnji vezni cini ovu cijenu jos nevjerovatnijom, uz golmane oni su se uvijek "najmanje" placali
ti bas toliko uvjeren u kvalitete ekvadorca koji iza sebe ima jednu dobru sezonu u Brightonugaston je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:36Može tebi brate bit šta god ti hoćeš, al' fakt je da je Liverpoolu ovo posljednji dio slagalice u sredini, te od sredine Jones-Hendo-Fabinho ulaziš u sezonu sa MacAllister- Caicedo- Szoboszlai.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:27upravo i to sto je zadnji vezni cini ovu cijenu jos nevjerovatnijom, uz golmane oni su se uvijek "najmanje" placali
Za Fabinha i Hendu se ionako uzelo 52m, Mac se debelo potplatio tako da se ovo s Caicedom nekako izvagalo fino.
Da se razumijemo, mi se prvi nismo ovome nadali, al' et.
Onda ne razumijes.slana_krv je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:38Market je otisao u k… sad ce to biti jos gore ulaskom arapa na trziste… citam jutros man city poslao ponudu za paqueta 101m funti i na kraju ce tim koji se borio za opstanak prosle sezone prodati dva igraca po 100m. Razumijem ja da sad klubovi zaradjuju proporcijalno slicno tranferima, ali pravi Ronaldo je iz barse preso u inter za 25m
Ali kakva propaganda preko luzera Owena i onog alkosa Mersona.HalaMadrid je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:33Cirkus, bgm. ko da je odabrao Young Boys, a ne jedan od top 5 klubova Evrope.
Ali su vas za Whitea razvlačili solidno ako se sjećam
I mi smo mislili da Pogba vrijedi.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:42Od danas uvodimo novu sintagmu za opravdavanje velikog novca bacenog na jednog igraca:
"ON NAMA VRIJEDI TE PARE."![]()
Tu svaka diskusija zavrsava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.