Ovo što vi radite sa transferima može raditi i obično dijete kad mu daš novac.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ovo što vi radite sa transferima može raditi i obično dijete kad mu daš novac.
Na papiru ta sredina djeluje najbolja u liZi, ili ako ništa rame uz rame sa Arsenalom i Cityem, al vala ne vrijedi 110 mil funti taj Caicedo, nikad me nije oduševio nešto kad sam gledao Brighton, za Belinghama bih razumio da ste odriješili kesu, doduše morao je Henry nečim kupiti mir kod navijača, ovako se može hvaliti da je nadjebao Boehlya, što bi rekli henryev masterclass
Odabrali su sigurniju opciju jer imate već McAllistera tako da ste haman prenijeli Brightonovu sredinu kod sebe, tako da će biti manje problema u startu, jest skuplje al šta bi, vrijeme je bilo da i Henry odriješi kesu. Jedino mađar sad djeluje upitnik jer on nije igrao Prem, za ovu dvojicu nema zime.
Samo nemojte kukati kako ne trošite
Ko im je još ostao da je vrijedan pomena, Mitoma i Ferguson
Tako sam i ja skontao. Međutim, nisam baš siguran za koeficijent, s obzirom ko ove godine predstavlja EPL u Evropi.
Jedino City siguran za prolaz grupne fazejose je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:08Tako sam i ja skontao. Međutim, nisam baš siguran za koeficijent, s obzirom ko ove godine predstavlja EPL u Evropi.
Znači priznaje da sere
Joj brukanja svega miHarry Kane was on his way to the airport in London, as he already had the green light for his flight to Munich. But now Tottenham want to renegotiate again!! - they're currently hindering the move and have revoked Kane's permission to fly [@Plettigoal, @SkySportDE]
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, VivaLaStella i 7 gostiju.