1. HNL
Re: 1. HNL
Rijeka ocekivano, Osijek je na kraju imao prejakog protivnika, unisteni, vidjet cemo Hajduka.
Osijek se na kraju propisno obrukao, kao da su iz Premijer lige BiH.
Rijeka ce ocekivano proci. Hajduk ocekivano tesko, a i Dinamo ce imati problema protiv AEKa.
Rijeka ce ocekivano proci. Hajduk ocekivano tesko, a i Dinamo ce imati problema protiv AEKa.
I hrvatska liga ima samo Dinamo. Ostalo je kanta za nabijanje.
-
- Kontakt:
I Rijeku bi osrednji protivnik poput Adane olako nakantao.armadarijeka je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:10Čuj meštre, nije Rijeka bila bezveze nositelj u trećem pretkolu sa drugim najvećim koeficijentom. Ne miješaj Rijeku sa Osijekom jer Osijek nije ništa doslovce napravio u Europi.
-
- Kontakt:
Pričaš nešto što ne znaš. Da, krivo mi je što je Osijek dobio po **** večeras, ali je Rijeka jedina uz Dinamo uz zadnjih 10 godina držala hrvatski koeficijent a ti se prvo informiraj o tome pa se onda javi.Beton je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:16I Rijeku bi osrednji protivnik poput Adane olako nakantao.armadarijeka je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:10Čuj meštre, nije Rijeka bila bezveze nositelj u trećem pretkolu sa drugim najvećim koeficijentom. Ne miješaj Rijeku sa Osijekom jer Osijek nije ništa doslovce napravio u Europi.
-
- Kontakt:
Po ovom vidjenom Hajduk tesko da prodje paoka...Beton je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:16I Rijeku bi osrednji protivnik poput Adane olako nakantao.armadarijeka je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:10Čuj meštre, nije Rijeka bila bezveze nositelj u trećem pretkolu sa drugim najvećim koeficijentom. Ne miješaj Rijeku sa Osijekom jer Osijek nije ništa doslovce napravio u Europi.
Nemaju iskustva u Evropi, no Rijeka je opet solidno dogurala. Osijek je dobio jakog protivnika s sjajnim igracima.
Paok je za balkanske klubove uvijek jak protivnik a AEK je cak favorit protiv Dinama po izjavama Biscana. Valjda to nije rekao zbog "loze".
Paok je za balkanske klubove uvijek jak protivnik a AEK je cak favorit protiv Dinama po izjavama Biscana. Valjda to nije rekao zbog "loze".
Kakva utakmica u Puli
Kakva majstorija Ercega za 4:4

Kakva majstorija Ercega za 4:4

-
- Kontakt:
Profa zada ozbiljan udarac Rijeci par dana prije Lillea...
Ocekivao sam ga svakako vrlo brzo na klupi Dinama, no ovo je mozda malo supacki potez
Ocekivao sam ga svakako vrlo brzo na klupi Dinama, no ovo je mozda malo supacki potez
Koja sramota i bruka od kluba,ali to je cijena privatnog kapitala i upravljanja pojedinca klubom!
Čuj otišao im trener u dinamo
Kakvi navijači takav klub!
Rijeka=dinamo
Čuj otišao im trener u dinamo

Kakvi navijači takav klub!
Rijeka=dinamo

Igrač iz Lokomotive prešao u dinamo,baš me čudi to.
Znači nastavlja se otimanje igrača od tzv.klubova,kao što sam napisao jučer!Hebiga,nemožeš dobiti Kulenovića tek tako,mora se trampa zaokružiti.
Iskreno se nadam da će Lokomotiva ispasti ove godine iz lige,pa onda iz druge lige i na kraju ugasiti se,jer ovo je "klub" na sramotu cijele Hrvatske i HNL-a.
Znači nastavlja se otimanje igrača od tzv.klubova,kao što sam napisao jučer!Hebiga,nemožeš dobiti Kulenovića tek tako,mora se trampa zaokružiti.
Iskreno se nadam da će Lokomotiva ispasti ove godine iz lige,pa onda iz druge lige i na kraju ugasiti se,jer ovo je "klub" na sramotu cijele Hrvatske i HNL-a.

Od koga je Dinamo ispao 
Na svakom poslu postoji ugovor, ko je kriv Rijeci sto imaju retardiran ugovor. Pa Bayern je platio milione Leipzigu za Nagelsmana. Ne znam sto se uopce ljute. Ne bi Lillea nikad prosli, jedino ako ovi ne zele igrati Evropu pa igraju s 50%.

Na svakom poslu postoji ugovor, ko je kriv Rijeci sto imaju retardiran ugovor. Pa Bayern je platio milione Leipzigu za Nagelsmana. Ne znam sto se uopce ljute. Ne bi Lillea nikad prosli, jedino ako ovi ne zele igrati Evropu pa igraju s 50%.
-
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da se Sopic nece proslaviti u Rijeci...
Bolje da su isli po Garciu
Slažem se!Sopić nema uopće manire dobrog stratega i trenera,kao ni autoritet,više mi liči na nekog seoskog kabadahiju šta voli kanđijati konjeMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑23 avg 2023, 20:12Ja iskreno mislim da se Sopic nece proslaviti u Rijeci...

Pitao sam se gdje završi Garcia?!
Mogla bi Istra bez njega letit iz lige,lijepo su startali,4 utakmice 2 boda!
Ajde profa Jakire trpaj ove Riječane.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kakav je ovi rezultat u KUPu danas bio

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Joj cirkusa u Osijeku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.