Ma dobro to su bili zlocinci, mada su onog doktora (Mengele) bili nasli u Argentini pa je pobjego za Brazil, i tamo su ga bili nasli ali izbio rat u Izraelu i nisu ga odradili, osto je u Brazilu vjerovatno do smrti. A ovo je balo koji nije svjestan svoje nesvijesti, hoce paznju, klikove i preglede na pogresan nacin. Moze ga fatat glave kostat bezpotrebno, jer je slino obicini.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:16Samo da jednog ovog "frajera" neko izbode ili da mu zapali kuću, ne bi se oni više qrcili.
Lijepo je to Mosad radio iza WWII - nadju zločinca i samo ga mrak pojede. Kakva sudjenja i gubljenje vremena, par ovih javno presudili i objesili, ostali nestali sa lica zemlje...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kako cu s uzitkom glasati protiv na referendumu.
Koji je cilj ovih nipovaca ovo?
Slozicemo se svi da Mandic nije neki nacelnik al da su zbog tog ga opozvali to su price za malu djecu
Slozicemo se svi da Mandic nije neki nacelnik al da su zbog tog ga opozvali to su price za malu djecu
Baš mi nije jasan ovaj potez, pritom Tanović je bar dvostruko lošiji načelnik.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa da, zivim u opstini gdje je TAnovic lika svi mrze.

Mislim kad bi se opozivali nacelnici teski da bi ijedan u drzavi ovako opstao 3 mjeseca
Ima ovdje neki drugi veci cilj ovih nipovaca
Sve i da ne prođe referendum, Mandić je nula bodova. Isto kao i Tanović. Obojica su odsvirali svoje na slijedećim lokalnim. Tu je šansa za familiju Ademović.

41:34
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžibajrić je već odletio, Mandić ide na ''testiranje'' kod građana. Tanović isto tako samo što on sad ima podršku SDA pa ćemo vidjeti te razne kalkulacije, fali valjda jedna ruka da se to desi. Od gradskih općina i načelnika istih u biti samo će Efendić ostati kojeg ne može niko smjeniti a i sve da nekako dođe do toga ne vjerujem da bi narod podržao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Chapman1886
- Kontakt:
sarajevo će sutra da smrdi od droge alkohola bluda i nemorala. sramota je šta se dešava u sarajevu za vrijeme gay film festivala. one jajare i podrumaši što su biježali od linije u ratu i "gledali filmove" sad su face ovih dana a naši borci nemaju marke za kafu. fuj.
Samo Sloboda | COYG
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo pasos

Ne sjecam se kad su zadnji put trazili saobracajnu uopste, a idem cesto
Kamo te na kafu u Tr

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VensanKasel
- Kontakt:
To što borci nemaju marke za kafu se obrati svom nadležnomChapman1886 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 19:56sarajevo će sutra da smrdi od droge alkohola bluda i nemorala. sramota je šta se dešava u sarajevu za vrijeme gay film festivala. one jajare i podrumaši što su biježali od linije u ratu i "gledali filmove" sad su face ovih dana a naši borci nemaju marke za kafu. fuj.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
Život mi se sveo samo na posao, danas mi je 11-ti dan da radim zaredomrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 20:16Samo pasos![]()
Kamo te na kafu u Tr![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- majestic24
- Kontakt:
Neka,neka...raspali se da Bog da.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma neka ponese sve sto ima, meni na granici iza Posusja trazili saobracajnu. Ja samo vlasnicku ne nosam.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 20:16Samo pasos![]()
I neka izvadi putnicko zdravstveno za nedaj Boze.
Eto te k'i ja, ja sam na 17om zaredom. Sutra imam da zavrsim poso, trebo pocet drugi, reko nista do ponedeljka.Marsal je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:04Život mi se sveo samo na posao, danas mi je 11-ti dan da radim zaredomrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 20:16Samo pasos![]()
imam radit sutra i subotu pa sam nedjelju slobodan pa opet 6 dana zaredom
![]()
48 dana mi je rekordalemsa je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:25Eto te k'i ja, ja sam na 17om zaredom. Sutra imam da zavrsim poso, trebo pocet drugi, reko nista do ponedeljka.Marsal je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:04Život mi se sveo samo na posao, danas mi je 11-ti dan da radim zaredomrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 20:16
Samo pasos![]()
imam radit sutra i subotu pa sam nedjelju slobodan pa opet 6 dana zaredom
![]()

Kako sam došao s mora u akciji sam 16dana i vrlo vjerojatno ovsj tempo do 10mjeseca.
Najgore sto mislim da necu jos dugo

Radim fizikalije od 14te godine aktivno a u zadnjih 6-7g baš extremnije

Idem na pub kvizove,rekreacija nogomet,izađem nekad s društvom i s curom sam skoro svaki dan i taj dio mi je okej ali nekad mi se povraće kad legnem spavat jer znam da sam sutra i do 20h na nogama

Ne moze se vise burazeru toliko, ne znam koliko ti je godina, meni je 35-a, u zadnje vrijeme pocinjem osjetit. Trebo danas zavrsiti, otiso kuci u 1, ostavio 4-5 sati za sutra, sutra imo drugi poso sto bi mi trebalo 3 dana (znaci i subota i nedelja), odgodio za pon, ne mogu nemam inspiracije nakon 17 zaredom.Rosicky je napisao/la: ↑11 avg 2023, 01:3348 dana mi je rekord
Kako sam došao s mora u akciji sam 16dana i vrlo vjerojatno ovsj tempo do 10mjeseca.
Najgore sto mislim da necu jos dugo
Radim fizikalije od 14te godine aktivno a u zadnjih 6-7g baš extremnije
Idem na pub kvizove,rekreacija nogomet,izađem nekad s društvom i s curom sam skoro svaki dan i taj dio mi je okej ali nekad mi se povraće kad legnem spavat jer znam da sam sutra i do 20h na nogama![]()
Rekorda se i ne sjecam, manjak spavanja mi nikad nije utico ni danas, proslu subotu sam zalomio do 3 ujutru, u 6 usto i do 6 radio, rega. Zna se desit u 6 ujutru izadjem iz kuce u 11 navece dodjem, pa opet ujutru u 6 na poso. Sad mi je to rijetkost, obicno se oko 5 kupim kuci, osim ako mi je ostalo jos sat-dva da zavrsim onda jeb.aji ga ostanem.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ubijala je i UDBA...kraljttbvb je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:16Samo da jednog ovog "frajera" neko izbode ili da mu zapali kuću, ne bi se oni više qrcili.
Lijepo je to Mosad radio iza WWII - nadju zločinca i samo ga mrak pojede. Kakva sudjenja i gubljenje vremena, par ovih javno presudili i objesili, ostali nestali sa lica zemlje...
Ko je nama kriv što nismo face pa nam to smetaChapman1886 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 19:56sarajevo će sutra da smrdi od droge alkohola bluda i nemorala. sramota je šta se dešava u sarajevu za vrijeme gay film festivala. one jajare i podrumaši što su biježali od linije u ratu i "gledali filmove" sad su face ovih dana a naši borci nemaju marke za kafu. fuj.

U desetak dana dizel sa 2.61 skace na 2.71, negdje i 2.76.
U Hrvatskoj od utorka dizel ide za minimalno 10 centi.
U Hrvatskoj od utorka dizel ide za minimalno 10 centi.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot], Google [Bot], JackW i 12 gostiju.