Vjerovatno se nije pokazao na pripremnim tekmama ili nije njegova igra ležala duvnjakovoj zamisli.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mislim da će prije biti da je pakaš ispao.

-
- Kontakt:
Baš me zanimaju prepreke na koje je rukovodstvo naišlo u ovom procesu. Previše su zatvoreni bili prema nama, a nadam se da će u ovom izvještaju otvoriti dušu.Klub će u narednom periodu poslati polugodišnji izvještaj o poslovanju koji će uključivati i izvještaj o procesu deblokade računa gdje će biti predstavljene isplaćene i preostale obaveze, ali i opisane prepreke na koje su rukovodstvo i menadžment kluba nailazili u ovom procesu, kojeg smo, čvrsto vjerujemo, uspješno priveli kraju.
Kako dobar dan sa lijepim vijestima iz kluba,ali vjerujem da ce i narednih dana i sedmica biti još lijepih vijesti akobogda 

- Novi Fan shop naredne sedmice
- Isplaćeni svi povjerioci koji su blokirali račun kluba (preostalo je nakon deblokade isplatiti nekoliko s kojima je potpisan sporazum)
- Novi dresovi
- Geosonda novi sponzor kluba
Opasan četvrtak, šta ide dalje?
- Isplaćeni svi povjerioci koji su blokirali račun kluba (preostalo je nakon deblokade isplatiti nekoliko s kojima je potpisan sporazum)
- Novi dresovi
- Geosonda novi sponzor kluba
Opasan četvrtak, šta ide dalje?

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Fino fino ovo sve ide, jos pobjeda u nedjelju i da se kompletira ova sedmica.
Dresovi solidni, vise mi se sviđa gostujuci neka je crn, nase su boje crna i crvena sta ce nam bijeli. Mozda nekad u buducnosti sto sam davno pisao da imamo i trecu garnituru koja bi bila van nase teme neki specijalni dizajn, ili zuti npr.
A to za Horu sto nece da ima sponzore mislim da je ok svako ima pravo na svoj izbor, ne bih ni ja isto. Malo je kontradiktorno to sto nece da ih nosi na dresu a prima platu koja uglavnom potice od tih sponzora ali njegova stvar.
OLOVO!
Dresovi solidni, vise mi se sviđa gostujuci neka je crn, nase su boje crna i crvena sta ce nam bijeli. Mozda nekad u buducnosti sto sam davno pisao da imamo i trecu garnituru koja bi bila van nase teme neki specijalni dizajn, ili zuti npr.
A to za Horu sto nece da ima sponzore mislim da je ok svako ima pravo na svoj izbor, ne bih ni ja isto. Malo je kontradiktorno to sto nece da ih nosi na dresu a prima platu koja uglavnom potice od tih sponzora ali njegova stvar.
OLOVO!
PonosniSmogovci je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:30Baš me zanimaju prepreke na koje je rukovodstvo naišlo u ovom procesu. Previše su zatvoreni bili prema nama, a nadam se da će u ovom izvještaju otvoriti dušu.Klub će u narednom periodu poslati polugodišnji izvještaj o poslovanju koji će uključivati i izvještaj o procesu deblokade računa gdje će biti predstavljene isplaćene i preostale obaveze, ali i opisane prepreke na koje su rukovodstvo i menadžment kluba nailazili u ovom procesu, kojeg smo, čvrsto vjerujemo, uspješno priveli kraju.
Po čemu je klub bio zatvoren? Pa neće druže kad se svaki povjerioc isplati da se piše o tome. Baš vas nekad ne razumijem
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Da igrači u mozgu svare i prihvate informaciju da igraju za Čelik i da se tako postave na terenu protiv svakog protivnika i da daju svoj maksimum i da on njih, njihovih partija i rezultata mnogo toga zavisi.
I to im neko treba fino reci bez ikakvog pritiska.
Razumijem ja da je zadnjih 10 godina srusen do pepela i imidz i reputacija kluba ali da ne uživa prevelik ugled danas u svijetu fudbala u Bosni ali da igraju oni danas za legendarni klub, trostrukog i prvog šampiona Bosne sa najljepšim stadionom, za klub koji je poznat od Vardara do Triglava, koji je dao igrače od Buze, Hajduka do Krstajica, Šabića, Hibića, Bolića itd. Kojeg je gledalo po 30 000 ljudi kako pobjedjuje Zvezdu, Hajduk, Dinamo, Fiorentina itd. Dovoljno.
pobjeda u olovu minimalno 7000,poraz u vrh glave 1800
nas mentalitet,svejedno sta ova uprava radi mi smo takvi,ja sam na bilinom drugo kolo pa makar (nedo bog,alah) 7-0 protiv olovljana izgubili
CELIK je CAST svi nas iz ZENICE
SAMO CELIK
nas mentalitet,svejedno sta ova uprava radi mi smo takvi,ja sam na bilinom drugo kolo pa makar (nedo bog,alah) 7-0 protiv olovljana izgubili
CELIK je CAST svi nas iz ZENICE
SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Za deblokadu ima tu procedura boga pitaj kako to ide ali i to ce se uskoro rijesit jer nije sve ni do kluba...
Sto se tice dresova logika ne mozes ko Zrinjski odmah da se radi dres po zelji odmah,imas ove klasicne i to je to biraj kakve ces.Nadam se u Fan shopu da ce bit svega tu za kupit i da ce bit sirok asortiman.
CELICNI jel ovo zezas za utakmice Celika ili sta ,ko ce to prenosit utakmice to nisam nigdje procito ili lozis raju ..
U Nedelju odigrat srcem pa kako bude a tek je 1 kolo nit je pobjeda nesto posebno nit je nerijeseno nit je poraz tragedija,treba uzivat u sezoni i dolazit na stadion.
Sto se tice dresova logika ne mozes ko Zrinjski odmah da se radi dres po zelji odmah,imas ove klasicne i to je to biraj kakve ces.Nadam se u Fan shopu da ce bit svega tu za kupit i da ce bit sirok asortiman.
CELICNI jel ovo zezas za utakmice Celika ili sta ,ko ce to prenosit utakmice to nisam nigdje procito ili lozis raju ..
U Nedelju odigrat srcem pa kako bude a tek je 1 kolo nit je pobjeda nesto posebno nit je nerijeseno nit je poraz tragedija,treba uzivat u sezoni i dolazit na stadion.
Nek nam Horin i Fenanov dres budu najveći problem. Vidimo se u Olovu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nije ložiona još jedan izvor mi je potvrdio ono što je isto prije dva dana laudrop rekao da se pregovara sa MY TV i samo dodali da bi trebali vjerovatno nas prenositi sad u nedelju, ali još ništa nije zvanično zato nigdje nemaš da pročitaš.Kod nas ti je sve zadnji dan, a savez ko savez ispričana priča.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 14:20Za deblokadu ima tu procedura boga pitaj kako to ide ali i to ce se uskoro rijesit jer nije sve ni do kluba...
Ima li gdje my tv online, na kodiju? Zna li neko koja je procedura aktivacije mojatvweb ?
- BatistutA19
- Kontakt:
Cito sam ovdje to od vas ali zvanicno nigdje nista,MY TV moze dogovorit sa Celikom samo mislim domace utakmice i da ide na njihovom kanalu a sto se tice dodatnog placanja ne moze klub tu nista ni dobit ni uticat a za gostujuce moro bi opet svaku pojedinacnu dogovarat sa domacinom.Sad tu finansije kome se sta isplati MY TV ili Čeliku ne znam ali valjalo bi zbog navijaca pogotovo dijaspore jer mi ovde mozemo bar u Zenici gledat a na gostovanje ide se kad ko moze uz standardnu Robiju njima kapu skidam u Centru gdje god je se islo ma nijedan problem nisu napravili nigdje.Celicni je napisao/la: ↑10 avg 2023, 15:23Nije ložiona još jedan izvor mi je potvrdio ono što je isto prije dva dana laudrop rekao da se pregovara sa MY TV i samo dodali da bi trebali vjerovatno nas prenositi sad u nedelju, ali još ništa nije zvanično zato nigdje nemaš da pročitaš.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 14:20Za deblokadu ima tu procedura boga pitaj kako to ide ali i to ce se uskoro rijesit jer nije sve ni do kluba...
- BatistutA19
- Kontakt:
Bati malo strpljenja samo,na dobrom je to putu da se riješiBatistutA19 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 14:20Za deblokadu ima tu procedura boga pitaj kako to ide ali i to ce se uskoro rijesit jer nije sve ni do kluba...
Pobjeda u Olovu = 13909 na Bilinom protiv Radnika 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.