English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa Liverpool i kad bi izvalio te pare ne bi ga dobio:Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:42Ma nema teorije da će Bayern platiti za Caiceda 100miliona funti lol. Liverpool isto, a za Chelsea je moguće. Budale su to.
Odbija nas i najveća fudbalska kurava godine. Nice.Moises Caicedo's heart is set on joining Chelsea. - @AHunterGuardian & @JacobSteinberg
Kako komentarišete činjenicu da 2 najbolja Engleza, Bellingham i Kane, ne igraju fudbal u NBA?
Šta znam.
Odlazak u Španiju, pa čak i Italiju bi mu bio zanimljiviji.
Ali kao Engleski kapiten, najbolji strijelac, ostankom do kraja karijere bi skinuo i Širera. Odlazak u Bundesligu, koliko god trofeja uzeo( a tamo je jedini varijabilan LP) mu je nazad u karijeri.
Sljedece ljeto je FA. Moze birati u koji ce klub u PL.
Ali kao Engleski kapiten, najbolji strijelac, ostankom do kraja karijere bi skinuo i Širera. Odlazak u Bundesligu, koliko god trofeja uzeo( a tamo je jedini varijabilan LP) mu je nazad u karijeri.
-
- Kontakt:
A zašto bi izvalili tolike pare za Caiceda lol. Još jedan u nizu napuhanih igrača kakvih ima na svakom koraku. Onaj Amer iz Chelsea se igra, svejedno mu koliko dao.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dobar je Caicedo fakat. Baš dobar igrač.Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:58A zašto bi izvalili tolike pare za Caiceda lol. Još jedan u nizu napuhanih igrača kakvih ima na svakom koraku. Onaj Amer iz Chelsea se igra, svejedno mu koliko dao.
Jedan igra za najveći klub na svijetu a drugi je otišao u klub koji ima privatnu ligu da u 30tim dođe do trofeja..realno veliki nazadak u karijeri.
nerkolfc je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:59Dobar je Caicedo fakat. Baš dobar igrač.Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:58A zašto bi izvalili tolike pare za Caiceda lol. Još jedan u nizu napuhanih igrača kakvih ima na svakom koraku. Onaj Amer iz Chelsea se igra, svejedno mu koliko dao.
Ma nije ovoliko dobar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Što bi rekao nekadašnji kapiten Manchester Uniteda, ne počinješ fudbalsku karijeru sa ambicijama da osvojiš nagradu za najboljeg strijelca, nego da doneseš trofeje svom timu.Belmin6 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:58Šta znam.
Taj Shearer i njemu slični, to su likovi koji van UK nikome nisu interesantni, trofej najboljeg strijelca će Haaland skinut za 7 godina svakako.
Liverpool koga god bude želio dovesti za tu poziciju moraće ga preplatiti jer svi znaju kakva je situacija. Niti Lavia vrijedi 50, a tu stoju za Caiceda ne želim ni da komentarišem.
-
- Kontakt:
Fudbal je timska igra. Ako je htio da obara individualne rekorde trebao se latiti tenisa. I kakva je to šizofrenija nazivati prelazak iz Tottenhama u Bayern nazatkom u karijeri 

- wadethegreat
- Kontakt:
Sta ovo lafo Celzi hoce Fodena ili Alvareza 

Prelazak iz Tottenhama u Aston Villu je napredak.Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 14:04Fudbal je timska igra. Ako je htio da obara individualne rekorde trebao se latiti tenisa. I kakva je to šizofrenija nazivati prelazak iz Tottenhama u Bayern nazatkom u karijeri![]()
Nije to pitanje.
Napuštaš najjacu ligu na svijetu.
Kane u Bayi ima sansu za zlatnu loptu. To se ne odbija
Ne smije Kane u Bayern zbog orla.Zbog svog odličnog branjena penala dok je bio član Lillea dobio je nadimak Magični orao jer odlično "ubija ptice", tj. brani lopte te ponekad zaista djeluje nesavladivo.
Je.bem li ti hljeb i vijest.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Pa šta ako napušta, ni prvi ni zadnji. Nije liga jedino takmičenje u kojemu se igra. I kao što kaže Coelho ako mu ne obori Haaland rekord oborit će mu neko drugi. A trofeje kada osvajaš to ti ostaje zauvijek upisano u historiji. Pitaj 90% igrača šta im je bitnije osvajati trofeje ili individualne nagrade, većina će ti reći trofeje. Sa izuzetkom narcisa tipa Ronaldo, Lewat i tako ti.Belmin6 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 14:06Prelazak iz Tottenhama u Aston Villu je napredak.Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 14:04Fudbal je timska igra. Ako je htio da obara individualne rekorde trebao se latiti tenisa. I kakva je to šizofrenija nazivati prelazak iz Tottenhama u Bayern nazatkom u karijeri![]()
Nije to pitanje.
Napuštaš najjacu ligu na svijetu.