NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Moglo je ovo puno bolje. Oba dresa (domaći i gostujući) su u stilu opreme iz 2004. godine. Ne mogu sebe lagati da mi se sviđaju.
Kako je, tako je.. Žao mi je samo što će sigurno uticati na prodaju i zaradu.
Kako je, tako je.. Žao mi je samo što će sigurno uticati na prodaju i zaradu.
Domaci kao neka retro furka i pocetak 2000tih, gledam video i trazim Brkica u dresu
Gostujuci skoro identicni kao oni joma od prije par godina, mozda za vrijeme turcina ili malo prije.
Izgled necu komentarisati jer je stvar ukusa, ali kvalitet vjerujem da je 10 puta bolji nego no1.

Gostujuci skoro identicni kao oni joma od prije par godina, mozda za vrijeme turcina ili malo prije.
Izgled necu komentarisati jer je stvar ukusa, ali kvalitet vjerujem da je 10 puta bolji nego no1.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pehilj,napadač, ostao u timu
Za prvu godinu ugovora dobijeni su genericki dresovi (mozda od proslosezonske kolekcije). Dres kao dres, kod domaceg nema se tu sta pametovati. Crno-crveno na pruge i to je to. Gostujuci, trebali su iz kluba izabrati svjetliju varijantu,odnosno prijaviti bijeli dres kao gostujuci.
Sto se kvaliteta tice, mislim da je kvalitetniji od Number1, ali dok kupim pa cu reci
Sve u svemu, lijepo zagrijavanje pred pocetak sezone.
Sto se kvaliteta tice, mislim da je kvalitetniji od Number1, ali dok kupim pa cu reci

Sve u svemu, lijepo zagrijavanje pred pocetak sezone.
Evo gledam na stranici, daleko ljepši ovaj crni dres od domaćeg. Što se tiče prodaje, najmanja margina profita je na dresovima, pare se uzimaju na majicama, trener trenerkama i điđama.
Btw, na stranici osvanula slika Pehilja, potpisali ga znaci i to vjerovatno dok Karic i Hrelja se ne oporave i onda noga
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
I Feno je tu, fali mali Basic, izgleda ide na posudbu, a Begic ostaje?
Behadarevic i dalje u timu, znaci i on ostaje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
I Hora ce bez sponzora. Ako se ovako nastavi, ostacemo mi bez Pana 

Mali Bašić je otišao jučer na posudbu u Krivaju kao i jos jedan nas igrac ne mogu se sad sjetit koji
- prisonbreak
- Kontakt:
Odlicni dresovi 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa Hora kad je potpisivao ugovor za Posušje u PL uslov mu je tad bio da nema reklamu tadašnjeg sponzora kladionice na njihovom dresu,tako da i ovdje isto I treba to poštovati ja cak bi isto radio da sam nogometas
Seoski fazoni, qrko bi real madrid uslovljavao da ne nosi bwin

Da nije drugi u krivaji Ibrakovic stoper ili Babic napadac?
Edit: Jeste ibrakovic i krivaja pise da igra na poziciji lijevog beka

Dresovi odlični.
Domaći retro fazon, što ovamo neko napisa u komentarima ko da gledam Senada Brkića.
Gostujući moderni, na stranici se vidi da naprijed ima pattern.
Super za prvu godinu!
Domaći retro fazon, što ovamo neko napisa u komentarima ko da gledam Senada Brkića.
Gostujući moderni, na stranici se vidi da naprijed ima pattern.
Super za prvu godinu!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ma top dresovi, ne znam sta se bunite. Za svaciji ukus, domace ili gostujuce 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- sagitarius
- Kontakt:
To je najgore, ja nigdje nisam vidio da se ovako moze, pa jedan Ribery se slika sa Bayernom za Paulaner.Ne promovise ti tog sponzora vec tvoj klub, nisi Ronaldo da sponzor klib sponzorise zbog tebe… al et
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Fino smo udomili ove izlazne juniore na posudbe
Koje je godiste Behadarevic? Je li on izlazni junior ili je bio prosle godine? Ili i dalje moze igrati za juniore
Znaci Begic je dobio sansu i ostaje u prvom timu i Behadarevic. Jos je ostao Babic da se udomi, pratimo

Koje je godiste Behadarevic? Je li on izlazni junior ili je bio prosle godine? Ili i dalje moze igrati za juniore

Znaci Begic je dobio sansu i ostaje u prvom timu i Behadarevic. Jos je ostao Babic da se udomi, pratimo

Bolje da se nije ni slikaosagitarius je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:43To je najgore, ja nigdje nisam vidio da se ovako moze, pa jedan Ribery se slika sa Bayernom za Paulaner.Ne promovise ti tog sponzora vec tvoj klub, nisi Ronaldo da sponzor klib sponzorise zbog tebe… al et

Behadarević je 2003. godišteTruhlo je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:50Fino smo udomili ove izlazne juniore na posudbe![]()
Koje je godiste Behadarevic? Je li on izlazni junior ili je bio prosle godine? Ili i dalje moze igrati za juniore![]()
Znaci Begic je dobio sansu i ostaje u prvom timu i Behadarevic. Jos je ostao Babic da se udomi, pratimo![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Truhlo je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:56Bolje da se nije ni slikaosagitarius je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:43To je najgore, ja nigdje nisam vidio da se ovako moze, pa jedan Ribery se slika sa Bayernom za Paulaner.Ne promovise ti tog sponzora vec tvoj klub, nisi Ronaldo da sponzor klib sponzorise zbog tebe… al et![]()
![]()
hahahahaha izraz "pobicu vas sve, majku vam...."
Sta je bilo sa onim A. Mehicem, što se vrati u Simm Bau, vidim trebao je i u Jedinstvo?
phillies je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:01Truhlo je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:56Bolje da se nije ni slikaosagitarius je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:43
To je najgore, ja nigdje nisam vidio da se ovako moze, pa jedan Ribery se slika sa Bayernom za Paulaner.Ne promovise ti tog sponzora vec tvoj klub, nisi Ronaldo da sponzor klib sponzorise zbog tebe… al et![]()
![]()
hahahahaha izraz "pobicu vas sve, majku vam...."

Znas sta mi je jos jace, hajmo reci da calsberg i mozzart finansijski ucestvuju sa 20% budzeta kluba, znaci neces da promovises na dresu ok postujem, a je li odbijes primiti 20% od dogovorene plate jer se finansira od istog tog calsberga i mozzarta?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.