English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Valjda ispadnu sad. Sve oko ovog kluba mi je antipatično.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Žao mi je samo što onaj cigan Ruben nije ost’o da ga vidim kako se provaljuje u ovom rasulu.
Nije ni Sheffield daleko od navedena 2 tima. Rasprodali sve zivo, a sezona krece za 5 dana

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako prosle sezone nisu ispali, nece nikad. Realno su zasluzili da ispadnu. Toliko roknu para u igrace, a zavrse na 16, 17 mjestu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pametan Lopetegui, sta ce gubit vrijeme u tom rasulu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Problem je što većina tih igrača i ne dobije šansu u seniorskom fudbalu a on ih prodaju, Lavia npr, to je sad razlika između pristupa, ako ti je cilj da proizvodiš igrače koje ćeš prodavati prije nego i dođu u prvi tim, ili je cilj da ih vidiš u seniorskom timu, daš im šansu pa onda odlučiš, to je vjerovatno veći rizik, jer onda dosta njih ne bi mogli prodati za cifre za koje sad prodaju. Slično je i Chelsea radio, gdje je akademija vrlo jak izvor prihoda za klub.bodi123 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:11Pa sad i počinju stasati klinci koji su dolazili sa desetak godina u klub od 2014. godine, kad je Akademija izgrađena i predstavljena. Foden je prvi promovisani jer je on dijete kluba i u Cityu je od 3. godine, i prije šejka i svega ovoga, a ostali ovi mlađi tek sada idu na red i može se očekivati da će u narednih 5-6 godina izaći još mnogo talenta kako za City tako i za ostale klubove u ligi.
Akademija je vanserijska, infrastruktura, najbolji treneri, programi za sve živo, edukacije... Cityeve u18 i u21 ekipe su prvaci Engleske već 3-4 godine zaredom, to su sve klinci za koje će se uzeti dobre pare, i neki koji će naravno biti promovisani u prvi tim, oni najbolji.
Evo neki dan su prodali malog Borgesa Ajaxu za 15 miliona eura, njega je i West Ham ganjao, iduće ljeto vidjet ćeš kad Ajax tog istog Borgesa uvali nekome za 70 miliona, a City uzme još 10-15 miliona na procenat, itd, isto kao sa Laviom što je bilo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jah eto scamacca je bio bitan faktor 

Hajde City poguraj to. Taman da im se uvale Hare i Scott za 80mil. 

Znaci City ide na oko 200 miliona potrosnje i to se za njih racuna kao da nisu trosili nikako 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Greenwood kad pročita prvu rečenicu:

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma ovo se ciljano radi. Vise sudijskih gresaka-veci entertainment value
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.