RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drH
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drH » 07 mar 2011, 21:29

ANTIFA ! je napisao/la:ljudi dobra je lokacija kod stadiona .. Al problem je prevoz da nam je bar u sjevernom napravljen stadion pa laganini 10 minuta i u Sjeveerni gledat Velez to mi je jedini san neostvareni samo jos da se to desi daj boze da ce se desiti ja se nadam treba se nadati... A i pjeske se mora za Velez ! JA ZA VELEZ ZIVOT DAT CU DAT CU DUSU DAT CU SRCE DAT CU SVE STO IMAM JA !

3 BODA PROTIV BORCA 2 : 1 Zaimovic 1 gol , Okic 1 gol , Maletic 1 gol :D

Na pobjedu pozz !
Vrijedjas nam Peru :mrgreen: :mrgreen:

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 07 mar 2011, 21:33

drH je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:ljudi dobra je lokacija kod stadiona .. Al problem je prevoz da nam je bar u sjevernom napravljen stadion pa laganini 10 minuta i u Sjeveerni gledat Velez to mi je jedini san neostvareni samo jos da se to desi daj boze da ce se desiti ja se nadam treba se nadati... A i pjeske se mora za Velez ! JA ZA VELEZ ZIVOT DAT CU DAT CU DUSU DAT CU SRCE DAT CU SVE STO IMAM JA !

Na pobjedu pozz !
Pero otac jedini :D
Sretno Abidal :´(

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 mar 2011, 21:52

LOPATA je napisao/la:
drH je napisao/la:

Na pobjedu pozz !
Pero otac jedini :D
Braca, dođe li ti išta Halil Lopata iz Opina?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 mar 2011, 22:07

NAŠ IZBOR 17. KOLA:

Igrač kola: Šefko Okić (FK Velež)

Trener kola: Milomir Odović (FK Velež)

Potez kola: Kazneni udarac za Zrinjski u 93. minuti susreta s Čelikom što ga je dosudio Ognjen Valjić

Navijači kola: Red Army (FK Velež)
http://javno.ba/urednikov-odabir/pl-bih ... velea.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 mar 2011, 22:11

Kevin je napisao/la:
NAŠ IZBOR 17. KOLA:

Igrač kola: Šefko Okić (FK Velež)

Trener kola: Milomir Odović (FK Velež)

Potez kola: Kazneni udarac za Zrinjski u 93. minuti susreta s Čelikom što ga je dosudio Ognjen Valjić

Navijači kola: Red Army (FK Velež)
http://javno.ba/urednikov-odabir/pl-bih ... velea.html
slika

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 07 mar 2011, 22:15

Braca, dođe li ti išta Halil Lopata iz Opina?[/quote]
Ne dođe mi taj ništa, ali Meho Krampa iz Opina mi je prvi rođak :D
Sretno Abidal :´(

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 mar 2011, 22:18

Ma na ljeto se pocinje raditi nesto na SJ. Postavit ce se plasticna trava za trening , nadati se da to bude pocetak gradnje u Sjevernom. Nista megalomanski i nikakve fantazije, nego polako stvar po stvar ali za razliku od Vrapcica pocinje se planski i polako ... Ovo je do sada bilo samo pod moranje ii improvizacija !!!

Isto tako od sada ce biti puno pametnije ulagati u one pokretne montazne tribine !!

http://fkvelez.ba/index.php/component/c ... a-stadionu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 08 mar 2011, 00:13

Iako su mnogi bili sumnjičavi što se tiče sudbine Veleža u drugom dijelu sezone, nakon dva kola u nastavku prvenstva, misija opstanak čini se kao veoma izgledna, u šta Odović uopšte ne sumnja.

Ja sam prije odprilike dvadeset dana došao u Velež sa ciljem da ostvarimo opstanak. Mislim da to ova ekipa može, imamo dobar tim sa dosta mladih igrača koji su već sada okosnica ekipe i nadam se da ćemo kako prvenstvo bude odmicalo, napredovati na tabeli Premijer lige.

Velež se sada nalazi na 13. poziciji sa 19 osvojenih bodova, a već u narednom kolu, rođene očekuje težak ispit. U Vrapčiće dolazi lider, ekipa Borca.

Pobjeda protiv Budućnosti je sada iza nas, i od sutra mislimo samo na utakmicu sa Borcem. Čeka nas teška utakmica ali ako ponovimo igru kao u ove dvije utakmice, ne sumnjam u našu pobjedu, kazao nam je Milomir Odović
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 08 mar 2011, 00:17

niko nema veci motiv da pobjedi borca od odovica...em je otud otjeran iako ih je uveo u premijer ligu,em je zeljovac :D :D

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 mar 2011, 00:20

nem73 je napisao/la:Iako su mnogi bili sumnjičavi što se tiče sudbine Veleža u drugom dijelu sezone, nakon dva kola u nastavku prvenstva, misija opstanak čini se kao veoma izgledna, u šta Odović uopšte ne sumnja.

Ja sam prije odprilike dvadeset dana došao u Velež sa ciljem da ostvarimo opstanak. Mislim da to ova ekipa može, imamo dobar tim sa dosta mladih igrača koji su već sada okosnica ekipe i nadam se da ćemo kako prvenstvo bude odmicalo, napredovati na tabeli Premijer lige.

Velež se sada nalazi na 13. poziciji sa 19 osvojenih bodova, a već u narednom kolu, rođene očekuje težak ispit. U Vrapčiće dolazi lider, ekipa Borca.

Pobjeda protiv Budućnosti je sada iza nas, i od sutra mislimo samo na utakmicu sa Borcem. Čeka nas teška utakmica ali ako ponovimo igru kao u ove dvije utakmice, ne sumnjam u našu pobjedu, kazao nam je Milomir Odović
Pozdrav za sve navijače Veleža,drago mi je što se Velež polako diže iz krize Rođeni su se vratili na tribine i stali uz Svoj Velež imate jednu solidnu ekipu nadam se da cete ostati u ligi ove sezone a sljedece sezone napasti evropu pozdrav od MANIJAKA :D :D 8-)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 08 mar 2011, 01:09

Borac mora pasti :D

Antifa !
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 mar 2011, 01:26

U Velezu je svake godine ista prica, nikada nikakvih ambicija, nikada love, nikada pravih pojacanja, aktivnih ljudi u upravi. Vise nista ne vjerujem dok ne vidim prave pomake jer mi je pun dzon supljih prica iz godine u godinu.
I pticama na grani dojadilo. Eto, samo da ne ispadnemo, jer onda smo bas donji... a ko zna sta ce se sve desit, cudna je ovo liga, a jos cudnija drzava u kojoj se odrzava.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 01:35

Dobro je za vas naravno, što ste uzeli Banoviće, jer uz poraz od Borca bili bi već jednom nogom u jendeku a ovako ostaćete i dalje da plešete po ivici provalije

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 mar 2011, 01:56

Dejan, BL je napisao/la:Dobro je za vas naravno, što ste uzeli Banoviće, jer uz poraz od Borca bili bi već jednom nogom u jendeku a ovako ostaćete i dalje da plešete po ivici provalije
Ja mislim da cete nas razvaliti :o
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 02:04

Samo spremite teren da se može igrati, mada u Hercegovini to ne bi trebao biti problem i sreća za nas što prva dva kola po ovom kijametu ne igramo negdje u blatu do koljena nego dole u Hercegovini gdje su uslovi ipak bolji i teren suvlji.
Nego ako se nekom da napisati šta je to sa stadionom kad se počinje graditi i koliki kapacitet i jel to novi ili dogradnja postojećeg

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 08 mar 2011, 02:54

Na ljeto 2013. bi trebao biti gotov, a radovi bi trebali sad u šestom mjesecu početi. Trebao bi nekih 35 000 sjedećih mjesta imati.

:roll: :roll: :roll:
Who dares, wins !

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 03:05

NeToBoLa je napisao/la:Na ljeto 2013. bi trebao biti gotov, a radovi bi trebali sad u šestom mjesecu početi. Trebao bi nekih 35 000 sjedećih mjesta imati.

:roll: :roll: :roll:
Da da da, sjajno, ti si kao neki šaljivdžija ovdje. Poslaćuti pabiza pa njemu daj te informacije.
Ako bude imao 5 000 sjedećih to je odlično. Aj u zdravlje, pa da u subotu ovjerimo kvalifikacije LŠ

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 08 mar 2011, 04:30

stadion bi bio u sklopu Sjevernog logora koji čeka na gradnju jer se u gradskoj upravi odavno nemogu složiti za regulacijske planove za Centar 2/Sjeverni logor.... duga priča....
uglavnom gradnja može početi dogodine, možda za 10 godina... sve je do politike.... :roll:
slika
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 mar 2011, 11:58

LOPATA je napisao/la:Braca, dođe li ti išta Halil Lopata iz Opina?
Ne dođe mi taj ništa, ali Meho Krampa iz Opina mi je prvi rođak :D[/quote]

Ma šalim se brate,a postoji Halil lopata u Opinama, možda si i čuo za njega.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 08 mar 2011, 15:24

Možda je ovo Alijin profil. :lol:
Who dares, wins !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.