Ko će ga znati, možda je ovaj Forbs upravo ta zamjena.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Ja sam Medića spominjao već predprošle godine. Gotovo je sada.DaVinci je napisao/la: ↑07 avg 2023, 10:40Gledaj usput znatizeljno i Medica ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:31Valja u strahu i neznanju gledati ovaj Eredivise.
Šta će nam dvojac Hamulić Tahirović donijeti samo Bog zna.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Hrvati imaju Gvardiola i Šutala, dva strašna štopera. Plus im za dvije-tri godine dolazi mladi Vušković. Iako je 2007-o godište, već se sad vidi da je buduća svjetska klasa.
S par utakmica seniorskih već sad vrijedi sigurno više nego kod nas 90 posto reprezentativaca.
S par utakmica seniorskih već sad vrijedi sigurno više nego kod nas 90 posto reprezentativaca.
Jos ce im doci i stariji Vuskovic. Onaj sto je suspendovan zbog dopinga. Sumnjam da ce oni htjeti Medica. Treba ga sto prije zaganjati, ako on odbije jbg, mi smo uradili sto je do nas.ASD je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:37Hrvati imaju Gvardiola i Šutala, dva strašna štopera. Plus im za dvije-tri godine dolazi mladi Vušković. Iako je 2007-o godište, već se sad vidi da je buduća svjetska klasa.
Ako je budala, pa da ceka Hrv koju sigurno nece docekati svaka mu cast
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čini mi se da Hrvati nisu nešto posebno ni zagrijani za njega.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neče da igra za Bosnu, 100% provjerena informacija. Druzi se sa jaranom iz Zenice (u Hamburgu). I da ne zaigra za nikada za Hrvatsku, neče da igra za nas!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
hvala brate na infuIgmanskiVukovi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:26Neče da igra za Bosnu, 100% provjerena informacija. Druzi se sa jaranom iz Zenice (u Hamburgu). I da ne zaigra za nikada za Hrvatsku, neče da igra za nas!!!

edit: btw ovo su insajderske, direktno u kost, crno na bijelo, javno pred svima
⚜️~⚜️~⚜️
Brigada na aparatimaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:44hvala brate na infuIgmanskiVukovi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:26Neče da igra za Bosnu, 100% provjerena informacija. Druzi se sa jaranom iz Zenice (u Hamburgu). I da ne zaigra za nikada za Hrvatsku, neče da igra za nas!!!
edit: btw ovo su insajderske, direktno u kost, crno na bijelo, javno pred svima

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Brigada reaguj, posalji Medicu poruku preko messengera, preklati ga na nasu stranu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma ovo bi bio jozo simunovic broj 2.. goni ga u 3 lijepe ako nece..19vendetta87 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 01:11Brigada reaguj, posalji Medicu poruku preko messengera, preklati ga na nasu stranu
Ma brigada brat napada ovdje kad neko nesto napise, a on jos nista konkretno nije donioDamirT je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:52Brigada na aparatimaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:44hvala brate na infuIgmanskiVukovi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:26Neče da igra za Bosnu, 100% provjerena informacija. Druzi se sa jaranom iz Zenice (u Hamburgu). I da ne zaigra za nikada za Hrvatsku, neče da igra za nas!!!
edit: btw ovo su insajderske, direktno u kost, crno na bijelo, javno pred svima![]()

-
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:02Ma brigada brat napada ovdje kad neko nesto napise, a on jos nista konkretno nije donioDamirT je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:52Brigada na aparatimaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:44
hvala brate na infu
edit: btw ovo su insajderske, direktno u kost, crno na bijelo, javno pred svima![]()
![]()

Ne napadam nikog, samo ne volim se zamarati polupismenim hadaljima koji su i dan i noc godinama na forumu a nista konkretno nisu doprinijeli osim smaranja i glumljenja nekih znalaca.
Ja dok sam konkretno pisao svima ovde, odma su me ti nesposobni proglasili lazovom, manipulatorom...ne mogu nesposobnkakovici podnijeti da neko za dvije godine na forumu uradio vise nego hadalji od 2007 godine.

I onda kontam sad cete ku ..inu dobiti ..bar da ima dam materijala da me vrijeđaju s razlogom.
A naravno ima nas desetak tu umjerenih i momaka koji su tu iz ljubavi prema repki i koji nisu smarači, sto je najbitnije i kojima jedina kvalifikacija nije da su 20 god na forumu.

Takvi dobiju prave info na vrijeme, naravno.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Brigada: idem da vam sredim xy igraca, selektora i pomocnike.
(to ne uradi)
Forum: brigada lazes, nisi nista uradio, insajderi su ti go wrac
Brigada: ma ja vas trollam, dajem vam materijal da pricate o meni
(to ne uradi)
Forum: brigada lazes, nisi nista uradio, insajderi su ti go wrac
Brigada: ma ja vas trollam, dajem vam materijal da pricate o meni
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Nemam namjeru da se pravdam, ali opet ponavljam, volio bih da mi neko kaze sto sam to slagao, ne radi mene.
I opet ponavljam, nisam ja nikakav menadzer niti ja dovodim igrace, samo mogu urgirati i prenijeti kada se nesto desava, valjda bar to do sad ste mogli shvatiti.
Za selektora, naravno bilo je iz inata se od zajebancije, ko sam ja da dovodim selektora...
Selektor je trebao biti Sergej, ali Vicko nije dao, ali zato pomoćnici Ce biti 'mrak'.

I opet ponavljam, nisam ja nikakav menadzer niti ja dovodim igrace, samo mogu urgirati i prenijeti kada se nesto desava, valjda bar to do sad ste mogli shvatiti.
Za selektora, naravno bilo je iz inata se od zajebancije, ko sam ja da dovodim selektora...
Selektor je trebao biti Sergej, ali Vicko nije dao, ali zato pomoćnici Ce biti 'mrak'.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- ASD
- Kontakt:
Kodro: Sve smo se brzo dogovorili, imajednabrigada je bio korektan u pregovorima.
Zeljković: Da nije bilo ijb (op.imajednabrigada). Mi ne bi imali ni selektora, niti igrača, a možda bi nas i Nato bombardovo.
Idi yebi se ba haahhahaha

naprijed rejal
-
- Kontakt:
Dovoljno nam je sto nas vas dvojica bombardujete godinama, NATO nije potreban
-
- Kontakt:
Starta veceras, dobili info nakon rucka.
Veceras na SK 4 ima prijenos
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je