Salis se jel tako hahaha
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ma kakav Smajic, otisao kod Nikica u Gracanicu

Jedino ko mi pada napamet Almir Bekic. Ako ga nisu kako privukli. Nemam pojma ko bi mogao jos doci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Liga nikad jeftinija
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nama hitno treba stoper neki visok, ranije smo imali Osmankovica i stub nase odbrane Jusica.
Za Jusica je bas velika steta sto nam nije ostao, on bi mogao sluziti nam skroz al et .
Imao je on svojih kikseva al nas je i spasio puno puta.
Treba nam definitivno stoper i vezni red jos pojacat, a mozda ne bi bilo lose ni nekog napadaca naci ako se Dilaver ne pokaze
Za Jusica je bas velika steta sto nam nije ostao, on bi mogao sluziti nam skroz al et .
Treba nam definitivno stoper i vezni red jos pojacat, a mozda ne bi bilo lose ni nekog napadaca naci ako se Dilaver ne pokaze
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Pa koje tri pozicije će nam zauzeti onda mladji od 21 g ako pregovaramo sa Bekicem Radovicem Kerlom i Cosicemmk1008 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:08Nama hitno treba stoper neki visok, ranije smo imali Osmankovica i stub nase odbrane Jusica.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ako dovedu jednog od tih nabrojanih svaka im cast. Previse mi to djeluje dobro da bi bilo istinito. Jedino vjerujem u Bekica jer je "nas". Ove ostale tesko. Jedino ako ko ne zna sta viseHitman22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:39Pa koje tri pozicije će nam zauzeti onda mladji od 21 g ako pregovaramo sa Bekicem Radovicem Kerlom i Cosicemmk1008 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:08Nama hitno treba stoper neki visok, ranije smo imali Osmankovica i stub nase odbrane Jusica.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja znam samo sa Bekicem da se pregovaraHitman22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:39Pa koje tri pozicije će nam zauzeti onda mladji od 21 g ako pregovaramo sa Bekicem Radovicem Kerlom i Cosicemmk1008 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:08Nama hitno treba stoper neki visok, ranije smo imali Osmankovica i stub nase odbrane Jusica.
Pa definitivno Hadzibeganovic, Kurtalic, Dervisagic, oni ce uvijek bit u starnih 11 i tjt
Treba nam ugl stoper, tanko je ono
Zadnja izmjena: mk1008, dana/u 07 avg 2023, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
I Ćosić je naš...DamirT je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:43Ako dovedu jednog od tih nabrojanih svaka im cast. Previse mi to djeluje dobro da bi bilo istinito. Jedino vjerujem u Bekica jer je "nas". Ove ostale tesko. Jedino ako ko ne zna sta viseHitman22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:39Pa koje tri pozicije će nam zauzeti onda mladji od 21 g ako pregovaramo sa Bekicem Radovicem Kerlom i Cosicemmk1008 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:08Nama hitno treba stoper neki visok, ranije smo imali Osmankovica i stub nase odbrane Jusica.
Ništa ja Hitmanu starom trolleru ne mogu vjerovati...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 07 avg 2023, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Samo je Hadzibeganovic ispod 21 od nabrojanih , dervisagic i Kurtalic su stariji
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa ko nam je sve U-21 trenutno?
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ne znam sve igrače , ali sa zadnje utakmice sa Rudarom to su Mujkic Hasanovic Hadzibeganovic Dalipagić golman i onaj napadač Kovačević sto je ušao. Zato je Hasanovic počeo na Delicevom mjestu i Mujkic igrao lijevog beka umjesto stopera prvo poluvrijeme
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Znači po propozicijama trenutno su U-21: Hadžibeganović, Sejranić, Mućaj, Mujkić, Hasanović, Kovačević i Bajrić od ovog što ja vidim na transfermarktu, ne znam da li je neko izostavljen ili je višak.

Edit: i Dalipagić, on još nije unesen kod nas ovamo.
To je to sto si nabrojao. Dakle nama trebaju pojačanja mladja od 21 g. Greška je velika prodaja Kapetanovica standardnog i dobrog a uz to je zaštićeno godište
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ne vidim ko od ovih u21 moze igrati konstantno, a da ima kvalitet. Mucaj i Hadzibeganovic jedino, ali nam opet fali jos jedan. Ovi ostali su neiskusni jos. Dalipagica ne racunam, svakako ne vjerujem da ce braniti bas puno pored Azira
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Mozda bolje pokusavat Kovacevica u prvih 11, vidjeti kako ce s njim ici. Jer od Dilavera je slaba nafaka ocigledno.
Uz njega jos Harun i Mujkic, tako da si rijesio problem.
S tim da na Haruna mozes racunati za svih 90 minuta.
Volim tebe, više od sebe
To sam i ja kontao. Bolje gurati mladjeg momka nego nekog od 33 godine koji ni nema kondicije za 90 min, a od Kovacevica mozemo profitiratiantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:34Mozda bolje pokusavat Kovacevica u prvih 11, vidjeti kako ce s njim ici. Jer od Dilavera je slaba nafaka ocigledno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma pokusat Almira dovesti i Meho ako bi htio.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:36To sam i ja kontao. Bolje gurati mladjeg momka nego nekog od 33 godine koji ni nema kondicije za 90 min, a od Kovacevica mozemo profitiratiantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:34Mozda bolje pokusavat Kovacevica u prvih 11, vidjeti kako ce s njim ici. Jer od Dilavera je slaba nafaka ocigledno.
Obojica su dvije klase iznad lige, a mogu pokriti vise pozicija.
Almir moze beka, krilo i po potrebi stoper.
Dok Meho bek, krilo a i vezni.
Tako ako vec imaju sansu da ih dovedu, nek ne zale na parama. Ako je istina za cifru o kojoj se prica, fine pare su uzeli za Kapetanovica, pa nek ih iskoriste pametno.
Ne mora bit prioritet neko U21, kao sto pojedini potenciraju, kad vec imas materijala za toga i dovoljno.
Ovoj ekipi trebaju iskusniji i kvalitetni igraci kao Almir i Meho.
Volim tebe, više od sebe
Vidit cemo ovih dana, valjda se isprse malo. Meni ovaj kadar djeluje ko da nije dovoljan da moze uci u PL. Uz pomenutu dvojicu bi to vec bilo realnijeantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:42Ma pokusat Almira dovesti i Meho ako bi htio.
Obojica su dvije klase iznad lige, a mogu pokriti vise pozicija.
Almir moze beka, krilo i po potrebi stoper.
Dok Meho bek, krilo a i vezni.
Tako ako vec imaju sansu da ih dovedu, nek ne zale na parama. Ako je istina za cifru o kojoj se prica, fine pare su uzeli za Kapetanovica, pa nek ih iskoriste pametno.
Ne mora bit prioritet neko U21, kao sto pojedini potenciraju, kad vec imas materijala za toga i dovoljno.
Ovoj ekipi trebaju iskusniji i kvalitetni igraci kao Almir i Meho.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sta drugo ocekivati, zar ste mislili da ce se nesto promijeniti Senadovim vodstvom kluba u odnosu na ranijie. To je covjek egocentrik i on misli da je najpametniji, da sve zna plus ima ljude oko sebe i uz ove sto su ga aminovali da dođe, sekunde se mi necemo pomjeriti u organizacionom smislu. Daj Boze da grijesim ali tako je..NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:11Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Sigurno da ima raje koja je vani, ili je sprijecena da dodje iz drugih okolnosti, a zeljeli bi vikendom pogledati utakmicu preko neta.
@NKMramor bi nam mogao pomoći dati smjernice, upute.
Onda marketing segment sa odgovarajućim kampanjama, analiza i regulisanje oglašavanja postojećih sponzora, kreiranje sponzorskih paketa i pronalazak novih sponzora. Ništa od toga nije atomska fizika ako se zna konkretno šta i kako treba, plan postoji i ljudski je ponuđena pomoć zbog kluba, ali očigledno nije prihvaćeno, procijenili su da im ne treba to, niko se nije javio i što se mene tiče puno sreće, ja to poštujem. Zahtjev je bio samo da se pokriju troškovi putovanja na mjesečnom nivou u iznosu od 1000 KM (iznos za cijeli tim) (dakle u suštini čitaj rad džaba). Meni sa mojim referencama i portfoliom najmanje treba da idem okolo i molim ako nisu zainteresovani da se neke stvari odrade kako treba (a siguran sam da i ostali momci misle isto, mi smo svoje uradili).
Sad ce ti odgovoriti samo da dobiju šifru od maila. Sloboda je svjehu nas ponovo nema sumnje da su otvoreni da navijaci dzaba i kvalitetno rade. Da je tu neko iz Podrinja npr. vec bi bilo upitno da li bi ti odgovorili.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.