Ahahah, nisam ni znao da imajose je napisao/la: ↑02 avg 2023, 21:36Ima - > F5VivaLaStella je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:02Imam f3 i mislio ga dati ocu, a da ja sebi uzmem f4, ali mi sada bezze ako nije bas nikakav upgrade. Ima li neki xiaomi da je bolji od f4, a da nije bas preko 1000KMQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑02 avg 2023, 02:30
zavisi, ako imas f3 onda se ne isplati upgradeovati naravno, ako se dvoumis izmedju ta dva, onda f4. ipak ima malo svijetliji display, bolja kamera i ostale sitnice. vise je neki refresh f3 nego upgrade.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Donnie Darko je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:46Nemam nikakvih bugova. Sad kako su vrućine zna se ugrijat pofino, to je rekao bih mana, ostalo nemam problema.Robust je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:03kako si ti do sada zadovoljan sa pixelom mjerkam 7pro da uzmem izletio mi jedan da nabavim znam da je kamera i softver bolest jer sam imao 3xl, al me zanima jesi li imao bugova i tih cudesaDonnie Darko je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:52
Svaki base iphone je smeće u odnosnu na pro i pro max varijantu. Ne bih preporučio obični 14 ni najgorem neprijatelju, sjebo sam se kad sam vidio koliko malo dobiješ sa tako skupim telefonom, tj koliko premium stvari ne dobiješ, a cijena je itekako premium. Pogotovo ako kod nas uzimaš.
Pogotovo sad pred izlazak iPhone 15.
Sljedeći telefon će def također biti Pixel, vjv 9 Pro sljedeće godine. Osim ako se nešto značajno ne promijeni na tržištu.

perverzija od telefona, kamera je bas brutala i fino su napredovali od 3xla, a pixel software cake su uvijek bile vrhunske samo sam morao dat četrdesetak maraka za spigen masku ja klizaviji mobitel u životu nisam vidio isto kao mokri komad sapuna

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam uzeo Redmi 12 8 GB verzija kao zamjenski mobitel i za ove pare ti bukvalno ne možeš manu naći, još je i dizajn jako lijep. Kad bi baš morao nešto negativno istaći onda bi i ja spomenuo kameru ali ne možeš i to očekivati a platiti ovako malo za mobitel koji je bukvalno izašao prije 2 mj.harden je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:30Redmi Note 12 5GRosicky je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:027 godina skoro kako imam S8 i zao mi je što ću ga morati zamjeniti jer gubim bateriju non stop.
Mobitel mi se puni svaka 2,3h iako sam mjenjao 2 put bateriju pomaka nema.
Sad,sta uzeti? Gledati novo i polovno a da je pouzdan seller..ne daje mi se nešto previše para,do 400km
Samsung Galaxy A24
Ja uzeo nedavno ovaj prvi, radi fino, dobra baterija, odlican displej, kamera onako - koliko para toliko muzike.
Uglavnom topla preporuka za ovaj i slične modele kome treba zamjenski ili kome treba novi mobitel a neće/ne može da plati puno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nikad sa S serije silaziti na bilo koju drugu kod Samsunga. Bolno iskustvoharden je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:30Redmi Note 12 5GRosicky je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:027 godina skoro kako imam S8 i zao mi je što ću ga morati zamjeniti jer gubim bateriju non stop.
Sad,sta uzeti? Gledati novo i polovno a da je pouzdan seller..ne daje mi se nešto previše para,do 400km
Samsung Galaxy A24
Ja uzeo nedavno ovaj prvi, radi fino, dobra baterija, odlican displej, kamera onako - koliko para toliko muzike.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Do sada sam imao sam 2 mobitela u životuBrokula je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:51Nikad sa S serije silaziti na bilo koju drugu kod Samsunga. Bolno iskustvoharden je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:30Redmi Note 12 5GRosicky je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:027 godina skoro kako imam S8 i zao mi je što ću ga morati zamjeniti jer gubim bateriju non stop.
Samsung Galaxy A24
![]()

Samsung galaxy s5 kada je tek izašao uzeo sam ga na preorder u to vrijeme i poslije njega sam ga zamjenio sa S8 kada je izašao.
Mjenjao sam bateriju na S8 dva puta ali nije bilo pomaka nikakvog i već mi je dopizdilo.
Sinoć odem do grada sa 94 posto baterije i pošaljem 2 poruke curi i tjt..kući sam došao nakon 4h on je dropp na 30tak posto
- Donnie Darko
- Kontakt:

Ja idem sirovo, bez maskice i bez stakla, fuck it jednom se živi

Magic Johnson vibesDonnie Darko je napisao/la: ↑07 avg 2023, 18:47![]()
Ja idem sirovo, bez maskice i bez stakla, fuck it jednom se živi![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Za ove pare osim kamere bas ne mogu naci zamjerku. Obicni Redmi Note 12 bez 5G ima nesto stariji i losiji procesor, al eto i taj radi sasvim ok.MortemHz je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:06Ja sam uzeo Redmi 12 8 GB verzija kao zamjenski mobitel i za ove pare ti bukvalno ne možeš manu naći, još je i dizajn jako lijep. Kad bi baš morao nešto negativno istaći onda bi i ja spomenuo kameru ali ne možeš i to očekivati a platiti ovako malo za mobitel koji je bukvalno izašao prije 2 mj.harden je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:30Redmi Note 12 5GRosicky je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:027 godina skoro kako imam S8 i zao mi je što ću ga morati zamjeniti jer gubim bateriju non stop.
Samsung Galaxy A24
Uglavnom topla preporuka za ovaj i slične modele kome treba zamjenski ili kome treba novi mobitel a neće/ne može da plati puno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pozdrav, kupio mobitel prije 2 sata u Bhtelecomu (na šalteru)....nažalost nije odgovarajuci mobitel....
Produžili su mi postojeći paket na 2 godine, odnosno uzeo sam mobitel na 2 godine uz extra net...
Da li mogu stmutra ujutru otici i tražit storniranje računa, da ponistim kupovinu? Napomena, kutija nije ni otvorena.
Hvala unaprijed
Produžili su mi postojeći paket na 2 godine, odnosno uzeo sam mobitel na 2 godine uz extra net...
Da li mogu stmutra ujutru otici i tražit storniranje računa, da ponistim kupovinu? Napomena, kutija nije ni otvorena.
Hvala unaprijed
Kako mislis nije odgovarajuci, tebi se ne svidja? Il nije onaj koji si ti trazio?djonla je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:55Pozdrav, kupio mobitel prije 2 sata u Bhtelecomu (na šalteru)....nažalost nije odgovarajuci mobitel....
Hvala unaprijed
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije taj koji sam trebao uzeti.....klasična fula.....kupljen evo maloprije, u 20:35h....ni otvoren
Pa daj reci koji je, specifikacije, ako ne budes mogao vratit a neces moci jer ce ti reci kako je proslo kroz sistem, logicno, kolko mozes uzet para na piku i sl.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja još nisam skontao jesi li ti fulio ili oni?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja, do mene je
Pa kako skoro svaka radnja/firma napravi povrat robe, valjda imaju neku opciju storno....
Pa kako skoro svaka radnja/firma napravi povrat robe, valjda imaju neku opciju storno....
Zadnja izmjena: djonla, dana/u 07 avg 2023, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ni ja nista skontao nisam.. al mi se cini da nece dobiti drugi

edit: ma nista od zamjene
Mislim da je suština da sam ga uzeo na salteru i samo sam htio pitati da li postoji opcija storniranja računa....
Ako može može, ne može ne može....idemo dalje, šta ima veze
provjerim u poslovnici sutra svakako
Ako može može, ne može ne može....idemo dalje, šta ima veze

Jesi li provjerio?
Naravno da mora moći, kakav sistem i bakrači. Odmah im inspekciju pošalji, ako ne budu htjeli uzeti nazad.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Sta ce im slati inspekciju zato sto je on pogrijesio

Kakve veze to ima, imaš mogućnost da vratiš robu u roku od 7 dana bez da kažeš razlog zašto vraćaš.
Pa danas hrpa ovih žena ide po buticima, uzme haljinu ili torbu, izađe za vikend i u ponedjeljak vrati u radnju. Bitno je da je neoštećeno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Meni jos nije jasno kako mozes uzeti pogresan mobitel, hajd pogriješiti kod kupovine odjece i sl ali ovo jos nisam cuo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.