NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 07 avg 2023, 15:01

Ako su mjesecni troskovi 40k mi cemo se za 3 mjeseca raspasti opet
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 avg 2023, 15:02

laudrop je napisao/la:
07 avg 2023, 14:59
DamirT je napisao/la:
07 avg 2023, 14:51

Ako nije tajna, sta je uradio? :thumbup:
Isakoviću, koji mu može biti otac, je psovao mrtvo dijete na utakmici. Inače ovaj Mehić Amer glumi vjeru. :puke:

A Čelik ne znam hoće li izdati kakvo saopštenje, pričao jednu priču a radio drugo. Na kraju je dogovorio s Jedinstvom uslove prije par dana a ovamo lagao stručni štab kluba samo da bi otišao. Licemjer pravi iz svih priča koje dođu do mene. :tokralju:
Vratit ce njemu Bog kad mu bude najvise trebalo. Ne bi me cudilo da poslije dzume ode u kafanu da pije....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 avg 2023, 15:03

harden je napisao/la:
07 avg 2023, 15:01
Ja sam vidio poruke od jednog igrača koji je trebao doći gore na potpis, a prijatelj mi je, nuđeno mu je 1400 KM + stan + hrana. Ovaj nije otišao samo jer nije vjerovao da će Jedinstvo to moć ispunit. Nek je takvih 10 igrača sa strane, to je samo na njih oko 22.000 KM. :crazy:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2023, 16:08

Pa jel mi imamo ikakvog sponzora koji daje pare pored grada, ako je grad rekao koliko ce dati, nek sponzori daju jos jedan dio i eto normalno funkcionisanje

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 avg 2023, 16:17

nebeskasila je napisao/la:
07 avg 2023, 16:08
Pa jel mi imamo ikakvog sponzora koji daje pare pored grada, ako je grad rekao koliko ce dati, nek sponzori daju jos jedan dio i eto normalno funkcionisanje
https://nkj.ba/

Na dnu stranice vam stoje sponzori, jakih imena ima ovdje.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 07 avg 2023, 17:33

Odnosi sa sponzorima ce se valjda revidirati ove sezone.
Trenutno se pregovara sa jednim za generalnog, ali je meni receno da je rijec o 20.000 KM sto meni djeluje smijesno za generalnog sponzora.

Ja ne zalim sto je plata 1400 + stan + hrana al da nema kasnjenja i da se s obzirom da je ponuda dobra, dovode konkurentna imena.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 avg 2023, 17:35

Chevalier je napisao/la:
07 avg 2023, 14:57
InatSilniBosanski je napisao/la:
07 avg 2023, 14:30
Chevalier je napisao/la:
06 avg 2023, 20:49
Aljo je odgovorio.

Spreman je poslušati savjet i ući u dijalog.

Naglasio je da on i još 4 čovjeka sve oko kluba rade džaba uz svoje redovne poslove.

Rekao mi je da je mjesečni trošak kluba u ovoj ligi oko 40.000 KM što su mi i drugi prije njega govorili što je stvarno tesko ispratiti.

Vracen je pravi poslijeratni grb kluba kao zvanican jer se u medjuvremenu bio zagubio i naišao na neke glupe i nepravilne varijante.
slika

A spominjali smo i da bi bilo smisleno vratiti ovaj stari moderneziran kad budu neka ljepsa vremena.
slika

Dao sam mu dosta ideja tipa godisnja clanska 10 KM, sezonska za domace utakmice 60 KM, majica navijacka 30 KM, sve to da se moze online, karticom platiti itd…

Da se sa stadiona skinu svi sponzori koji u ovoj godini nisu nista dali. Da oni sto se kače budu samo u crveno-bijeloj boji…
Poslao sam mu neke sponzorske pakete sto sam davno pravio jer mi nema smisla da je sponzor svako ko da 100 KM i dobija jednak tretman kao svi.

Sa svim se vise-manje slaze i on je na tom fonu.

Vjerujem mu da im je tesko uz redovan posao i to sve raditi dzaba i to u takvim okolnostima. Plus navodno je ona ekipa oko visitbihac sto super radi grafiku i drustvene mreze odbila da mu pomogne jer je za dz. sto mene licno vrijedja, ali dobro je Aljo rekao, nemamo svi tu emociju.

Ugl., stavio sam mu se na raspolaganje za pomoc, ideje, bilo sta.

Mislim da je vazno vratiti “cool” u Jedinstvo. Zaboraviti “staru slavu” jer je i ona realno upitna. U jugi nam je najveci uspjeh bio ulazak u drugu ligu (prvi put kad smo usli moj did je bio predsjednik) gdje smo bili par sezona samo. Poslije rata smo ubaceni u prvu ligu “bosnjacku” koju smo jednom osvojili, pa se onda ona spojila sa hr i sr. Bili smo NE PRVI predstavnik u europi, nego prvi koji je prosao prvo pretkolo (a te sezone smo otisli u europu samo zato jer smo jedini imali uslove i pare a ne zbog pozicije na tabeli jer smo bili tek 6ti). Premijer ligu kao takvu smo igrali 4 sezone samo… Istina da smo bili tvrd kamen pogotovo kuci ali treba biti realan i reci da to nisu neki aman uspjesi.

Imamo problem sa godinom 1919 na grbu koja je godina dolaska nogometa u Bihac dok se Jedinstvo kao takvo osnovalo 1937. Tu 1919 bi mogli vuci kao nasljednici BASK-a, ali nije to bas pravno logicno.

Ugl. moramo se okrenuti buducnosti, rebrendingu. Bosna, Krajina, Bihac, Una (jedna jedina) i Jedinstvo. Mladi, buducnost. Mora biti cool ici i na 1 FBiH, moramo vratiti ljubav, povjerenje. Ne trebaju nam ljudi koje ce samo rezultati dovesti. Moramo poceti buditi i prodavati emociju i graditi kulturu bodrenja Jedinstva.
Da li si dobio odgovor za dresove, to je ujedno i prilika da nabacimo naslovnog sponzora, ja sam licno ucestvovao dobrim djelom prije par godina da jedan trgovacki lanac dode medutim brzo se bila pojavila prica da napadamo Pl pa to vise nije bilo zanimljivo.

Ja ne mogu da shvatim da su troskovi mjesecbi 40k kako onda opstaju ekipe koje dobijaju 80k od lokalnih vlasti. To sto su ti momci odbili da pomognu je skroz ok to te ne treba cuditi, na kraju krajeva ljudi koji su tu sjedili prije, a neki jos sjede kako ja znam su krivci za to, ali dobro nije u tome stvar ovdje svi zele pomoci bar za sada, ti nam se slobodno obrati ovdje ako ti sta napisu ili ako budes imao neku ideju, a da se moze pomoci dok se ne napravi taj forum o kojem si nam pricao.
Ni meni nije jasno da su mjesecni troskovi 40.000 KM i upravo to, ne znam kako tek onda drugi opstaju.

Za dresove je rekao da ce napokon biti crveno-bijeli kako i dolikuje, a ne ovo u posljednje vrijeme crveno-crno, crveno-sivo…ali nismo ulazili u pricu da se ponovo pokrene prica sa No1 u tom kontekstu. Vjerovatno je nova oprema vec narucena.
hajd super ako je tako, ne mogu da povjerujem da su troskovi toliki bas bi volio ovdje cuti navijace TOSKA, Zvijezde, Buducnosto ne bitno kako se klubovi finansiraju.

to za dresove ako je istina bas mi je drago jedva cekam viditi kako ce izgledati dres, ovo su najruzniji dresovi kluba u povijesti treba ih zakopati negdje, samo se i za dresove zakasnilo jel ih je trebalo sad prodavati kad je dijaspora tu, drago mi je da se poceo slusati glas naroda, Aljosa je dobar momak ispostovao je kako je meni rekao moramo sjesti sa njim sad kad dodem.

@laudrop legendo ja ne znam hocu li biti tu da popijemo sta god vjerujem da ce te momci docekati, a zbog toga sto si rekao za clansku imas od mene dres, rijetko gdje vidim da neko voli ovaj dio zemlje i ima oskecaj da i ovdje pomogne bilo cemu
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 07 avg 2023, 17:36

laudrop je napisao/la:
07 avg 2023, 16:17

Ma stoje, ali kao sto sam govorio i prije. Bojim se da su ti neki dali po 200 KM jednom i tu vjecno stoje…
Jednom sam bio toliko izrevoltiran tim prostupom da sam rekao da cu sam dati 2000 KM, da stoji moje ime i prezime kad vec tako ide.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 avg 2023, 17:54

Chevalier je napisao/la:
07 avg 2023, 17:36
laudrop je napisao/la:
07 avg 2023, 16:17

Ma stoje, ali kao sto sam govorio i prije. Bojim se da su ti neki dali po 200 KM jednom i tu vjecno stoje…
Jednom sam bio toliko izrevoltiran tim prostupom da sam rekao da cu sam dati 2000 KM, da stoji moje ime i prezime kad vec tako ide.
nije 200 nego 150 ja svojim ocima gledao, a bio je problem kad sam ja molio da se stavi zastava jednog marketa na ulaza jel nije Jedinstvo prodavnica.

20 000 za generalnog sponzora jeste malo, ali bolje je i to nego nista kao sto je bilo svih ovi prijasnjih sezona od nekuda moramo poceti, ako neko pristane da bude generalni sponozor treba ga max ispromovisati od karte, dresa, bannera i slicno Celik je recimo to jako dobro radio sa PAN pivom
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 avg 2023, 17:58

laudrop je napisao/la:
07 avg 2023, 15:03
harden je napisao/la:
07 avg 2023, 15:01
Ja sam vidio poruke od jednog igrača koji je trebao doći gore na potpis, a prijatelj mi je, nuđeno mu je 1400 KM + stan + hrana. Ovaj nije otišao samo jer nije vjerovao da će Jedinstvo to moć ispunit. Nek je takvih 10 igrača sa strane, to je samo na njih oko 22.000 KM. :crazy:
da al nemas potrebe za takvih 10 igraca trenutno, ne znam o kome se radi, ali glupo je spominjati bilo kakav napad na vrh tabele.

Od nase proslogodisnje ekipe da je bilo sacuvati okosnicu, plus dovesti jakog defanzivnog veznog, lijevo krilo i spica i golmana boljeg bili bi top 5 ekipa predvodjeni fenomenalnim Merdovicem, bas smo to pisali neki dan iz zadnje tri sezone da smo sacuvali najbolje bili bi svemirski brod
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2023, 20:47

Jeste velika steta sto se rasula ekipa, ali nadam se da ce i ova sad biti dobra. Cak mi se i trener Beganovic svidjao.
Izvlacio je maksimum iz ekipe.
Za tog sponzora, nisu lose pare, moze bolje ali dobro ke i to, uz jos par manjih sponzora bila bi to fina cifra.
Bitno da klub barem 2-3 sezone bude u nekom vrhu, da bude stabilan, sa tim bi privukli jos veca imena tu. Da isplacuju plate redovno, da igraci budu zadovoljni, a ne da se svake sezone pise kako smo duzni 2 3 plate

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 09 avg 2023, 11:25

Nogomet na našem kantonu je odavno dotakao dno. Pojedinci uvijek pričaju kako baza trebaju biti kantonalni igrači, ali raspalo Jedinstvo sa skupinom novih igrača koji se nikada nisu vidjeli dobiju po 5-0 Vitez iz Bužima i Slogu iz Bosanske Otoke, toliko o tome kakav je kvalitet kantonalnih igrača.

Sistemski se mora minimalno pet godina raditi na cijelom kantonu da bi mogli imati kvalitetne igrače na ovome području.

Iskreno sam se nadao da će Jedinstvo po prvi put zadržati okosnicu ekipe i trenera iz prošle sezone, te dovesti 3-4 igrača što bi bilo dovoljno siguran sam za top 3, ali kao i svake godine idemo ispočetka. Ne znam kakva je to politika i kako je moguće da nemaju novac da zadrže igrača, a imaju novac da dovedu 20 novih.

Zna li neko ima li šta od pomoćnog terena, kada bi to Grad Bihać mogao završiti, jer Jedinstvo ima katastrofalne uslove za treniranje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 09 avg 2023, 13:08

Bihacit1937 je napisao/la:
03 avg 2023, 13:45
Amer Mehic iz celika potpisao za jedinstvo. Igrao za tosk i sim bau,strasan igrac. Odigrao u prvoj ligi federacije hrpu utakmica. Bice ovo fina ekipa na kraju. Ocekuje se jos provjereni igraca do pocetka. Sa ovim trenerom koji svaku utakmicu ide pobjedu bez obzira na protivnika bice to dobro aBd...
Na kraju nije ni potpisao, skontali i vaši da je licemjer :tokralju: Poslije Čelika nakon ovog poteza navijam za vas u narednoj sezoni! :salut:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 avg 2023, 15:08

laudrop je napisao/la:
09 avg 2023, 13:08
Amer Mehic iz celika potpisao za jedinstvo. Igrao za tosk i sim bau,strasan igrac. Odigrao u prvoj ligi federacije hrpu utakmica. Bice ovo fina ekipa na kraju. Ocekuje se jos provjereni igraca do pocetka. Sa ovim trenerom koji svaku utakmicu ide pobjedu bez obzira na protivnika bice to dobro aBd...
Na kraju nije ni potpisao, skontali i vaši da je licemjer :tokralju: Poslije Čelika nakon ovog poteza navijam za vas u narednoj sezoni! :salut:
Ode u Simm Bau na kraju, kakav lik :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 avg 2023, 15:25

laudrop je napisao/la:
09 avg 2023, 13:08
ma ti si nas svakako
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 10 avg 2023, 02:08

NeRi_K je napisao/la:
09 avg 2023, 11:25
Nogomet na našem kantonu je odavno dotakao dno. Pojedinci uvijek pričaju kako baza trebaju biti kantonalni igrači, ali raspalo Jedinstvo sa skupinom novih igrača koji se nikada nisu vidjeli dobiju po 5-0 Vitez iz Bužima i Slogu iz Bosanske Otoke, toliko o tome kakav je kvalitet kantonalnih igrača.

Sistemski se mora minimalno pet godina raditi na cijelom kantonu da bi mogli imati kvalitetne igrače na ovome području.

Iskreno sam se nadao da će Jedinstvo po prvi put zadržati okosnicu ekipe i trenera iz prošle sezone, te dovesti 3-4 igrača što bi bilo dovoljno siguran sam za top 3, ali kao i svake godine idemo ispočetka. Ne znam kakva je to politika i kako je moguće da nemaju novac da zadrže igrača, a imaju novac da dovedu 20 novih.

Zna li neko ima li šta od pomoćnog terena, kada bi to Grad Bihać mogao završiti, jer Jedinstvo ima katastrofalne uslove za treniranje.
Pomoći teren koji se svake godine kao počne praviti, isto tako novca nema, a dvorana nije završena pa do kad više???

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 avg 2023, 16:02

Znamo li ko ne moze igrati prvo kolo?

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 10 avg 2023, 16:18

Iceplayer je napisao/la:
10 avg 2023, 02:08
NeRi_K je napisao/la:
09 avg 2023, 11:25

Pomoći teren koji se svake godine kao počne praviti, isto tako novca nema, a dvorana nije završena pa do kad više???
Pa upravo zbog Bihaca i Jedinstva je na kantonu katastrofa, logican redoslijed bi bio da se talenti skupljaju vec sa 13-15 godina i dovode u Bihac a ne da oni ostaju i igraju za Brekovicu,Buzim, Polje itd.

Da nije ove C-Lige sto cazinjani rade mi ne bi imali nista preko ljeta. Ovakl barem imaju momci gdje igrat Pa makar to bio mali nogomet
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 11 avg 2023, 14:13

Bilo bi dobro sutra napuniti stadion koliko se moze.

Odavno 1 FBiH nije bila u najavi zanimljivija kao ove sezone.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 11 avg 2023, 15:11

Chevalier je napisao/la:
11 avg 2023, 14:13
Bilo bi dobro sutra napuniti stadion koliko se moze.

Odavno 1 FBiH nije bila u najavi zanimljivija kao ove sezone.
zavisi kako kome kod nas je uvijek zanimljivo :njanjanja:

ja aBd dolazim u nadi da cu viditi te nove dresove, igra nam je nebitna nas zanimaju samo zadnja kola
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.