Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Merlin napravi više koncerata u Areni nego li na Koševu 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- numanumaye22
- Kontakt:
Jao majko 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa da je pravio na Marakani bilo bi isto

Mada mu se vjerovatno arene vise isplate,u poredjenju s Colinim koncertima u areni duplo skuplje ulaznice.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ne znam kako to ide aranzman, zakupljivanje i sta vec ne, ali ocigledno da mu tamo dobro kapa. Must be nice, ne dici u zivotu nista teze od mikrofona
Ni meni Asteroid nikako nije legao. Vizuelno perverzija, nema tu šta, ali priča potanka.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:37E jesi nasao film, uvjerljivo najlosiji njegov ikad, bas si ga probrao
Bolje da si trazio za Cuvare formule ili Anatomy of a fall recimo![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Korejski Past lives, Wendersov Perfect days, Petzoldov Afire, Fallen leaves od Kaurismakia i novi od Nuri Bilge Ceylana About dry grassesBlejzer10 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:39Aj baci još preporuka, totalno sam outoftheloop (ova dva su sold out)rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:37E jesi nasao film, uvjerljivo najlosiji njegov ikad, bas si ga probrao
Bolje da si trazio za Cuvare formule ili Anatomy of a fall recimo![]()
Lost country isto ima mislim koja ulaznica, a cini mi se zanimljivim
Za domace nisam siguran, al ima ih vise nego ranije na programu, ocito je bilo radno prosle godine
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ocito nisi nikada profesionalno pjevao

Frajer svaki dan sate i sate provede na probama, a o vjezbanju i potrebnoj snazi za 3 sata pjevanja bez prestanka da i ne govorim...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kad je bh pošta uvela naplatu postarine iz inozemstva u iznosu od 3,50 KM?
Teze je zamjesati 3 vrece cimenta na ovom zvjezdanu (fizicki)kraljttbvb je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:52Ocito nisi nikada profesionalno pjevao. Ili imao dodira sa profesionalnim pjevacima.
Frajer svaki dan sate i sate provede na probama, a o vjezbanju i potrebnoj snazi za 3 sata pjevanja bez prestanka da i ne govorim...
Najteze je mjesati cimentu. Zato su ljudi koji mjesaju cimentu uvijek najbolje placeni radnici
Nisu, naravno to moze svako. Ne moze svako biti pjevac logicno, nego samo sa fizicke strane ne lomi se secunde. Tako da stoji sto sam prvo napisao, extra profesija. Ovi narodni pjevaci Bog im samo dao glas, niti pisu textove ni muziku.
-
- Kontakt:
To sto si ti naveo je potrebano samo ovim ozbiljnijim pjevacima koji trebaju stvarno pjevati 2-3 sata. Ovi danasnji reperi/treperi pojave se na sceni 1,5-2, i ne pjevaju uopste, vec puste playback i ponavljaju zadnje rijeci stiha, a opet uzimaju prevelike pare.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:52Ocito nisi nikada profesionalno pjevao. Ili imao dodira sa profesionalnim pjevacima.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:45To sto si ti naveo je potrebano samo ovim ozbiljnijim pjevacima koji trebaju stvarno pjevati 2-3 sata. Ovi danasnji reperi/treperi pojave se na sceni 1,5-2, i ne pjevaju uopste, vec puste playback i ponavljaju zadnje rijeci stiha, a opet uzimaju prevelike pare.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:52Ocito nisi nikada profesionalno pjevao. Ili imao dodira sa profesionalnim pjevacima.

Kud ne odoh u repere

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa realno najlaksa profesija sto se tice fizickog i mentalnog umora. U studiju pola kile trave i 2 litra viskija i ozezi, naravno ne moze svako ni pjevati, ni pisati itd. Ne moze svako ni igrati lopte. Pa ih pola ne moze hodati, eno Batistuta ne moze u wc otic bez bolova, zali sto je ikad sutno loptu. Ove samo droga moze pojesti, direktne posljedice od profesije nemaju. Tako da je hladno najbolja profesija na svijetu.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:45To sto si ti naveo je potrebano samo ovim ozbiljnijim pjevacima koji trebaju stvarno pjevati 2-3 sata. Ovi danasnji reperi/treperi pojave se na sceni 1,5-2, i ne pjevaju uopste, vec puste playback i ponavljaju zadnje rijeci stiha, a opet uzimaju prevelike pare.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:52Ocito nisi nikada profesionalno pjevao. Ili imao dodira sa profesionalnim pjevacima.
-
- Kontakt:
Naravno, ne moze se svak bavit tim profesijama. Ali stvarno je Bog dobro pogledao ove sto im je dao talent za pjevanje i sport, rijesio ih egzistencijalnih muka do kraja zivota 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ASD
- Kontakt:
Znam ih par što su zahebali glas. Ali ono opet, to im je samo uništili pjevačku karijeru. U civilnom smislu nisu imali problema.alemsa je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:50Pa realno najlaksa profesija sto se tice fizickog i mentalnog umora. U studiju pola kile trave i 2 litra viskija i ozezi, naravno ne moze svako ni pjevati, ni pisati itd. Ne moze svako ni igrati lopte. Pa ih pola ne moze hodati, eno Batistuta ne moze u wc otic bez bolova, zali sto je ikad sutno loptu. Ove samo droga moze pojesti, direktne posljedice od profesije nemaju. Tako da je hladno najbolja profesija na svijetu.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:45To sto si ti naveo je potrebano samo ovim ozbiljnijim pjevacima koji trebaju stvarno pjevati 2-3 sata. Ovi danasnji reperi/treperi pojave se na sceni 1,5-2, i ne pjevaju uopste, vec puste playback i ponavljaju zadnje rijeci stiha, a opet uzimaju prevelike pare.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:52
Ocito nisi nikada profesionalno pjevao. Ili imao dodira sa profesionalnim pjevacima.
Mada, svaka profesija ima svoje posljedice. Kod mene otac radio u kancelariji, eno ga sad u penziji proklinje to, zato što sad ima bolove u leđima.
Od fudbala ima posljedice što je koljeno stradalo.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 07 avg 2023, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Te sto su u kancelariji radili pa ih bole ledja i kukaju ne zalim nimalo uz duzno postovanje tvome ocu. To se preventira fizickim aktivnostima. Ukoliko je bio fizicki aktivan, ali ga svejedno bole ledja, onda ne bih znao reci sta je uzrok.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.