FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko ce nam bit generalni sponzor? Jel tom cat ili ostaje wwin
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Skupo je to za nas ,a nije zasticeno godiste. Imamo na toj poziciji U21 dobrog igraca.
Prema propozicijama takmicenja 3 igraca U21 moraju poceti utakmicu,a jedan igrac U21 mora zavrsiti utakmicu,cak od pocetnih tri nema mogucnosti izmjene u prvih 45 min ili zamjena U21 za U21. S obzirom na toTomasevic nam ne treba jer imas skupog igraca koji ti samo moze igrati drugo poluvrijeme. Bekic ista stvar,ako dodje onda mora Hasanovic svaku pocinjati ili Dalipagic na golu.
Nama samo odgovara neki top igrac na pozajmicu barem U21,jer starijih imamo dovoljno,ako se vec dovodi stariji mora bas biti dobar kao Bekic ili Sadikovic na veznog ili Cosic Mehmed
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
E kvaka je u tih 1000KM na mjesecnom nivou, nema veze sto bi se klub dodatno ispromovisao i vrlo moguce privukao neke nove sponzore. Da jos i prevoz i sve ostalo vi izorganizujete besplatno, a oni se pocnu hvaliti time i kupiti kajmak, e za te opcije su lesinari.NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:11Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Sigurno da ima raje koja je vani, ili je sprijecena da dodje iz drugih okolnosti, a zeljeli bi vikendom pogledati utakmicu preko neta.
@NKMramor bi nam mogao pomoći dati smjernice, upute.
Onda marketing segment sa odgovarajućim kampanjama, analiza i regulisanje oglašavanja postojećih sponzora, kreiranje sponzorskih paketa i pronalazak novih sponzora. Ništa od toga nije atomska fizika ako se zna konkretno šta i kako treba, plan postoji i ljudski je ponuđena pomoć zbog kluba, ali očigledno nije prihvaćeno, procijenili su da im ne treba to, niko se nije javio i što se mene tiče puno sreće, ja to poštujem. Zahtjev je bio samo da se pokriju troškovi putovanja na mjesečnom nivou u iznosu od 1000 KM (iznos za cijeli tim) (dakle u suštini čitaj rad džaba). Meni sa mojim referencama i portfoliom najmanje treba da idem okolo i molim ako nisu zainteresovani da se neke stvari odrade kako treba (a siguran sam da i ostali momci misle isto, mi smo svoje uradili).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nek gospoda sad bar dovede jos jednog il dva dobra igraca, ojaca roster, prodat je Kapetanović.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- RollingPaper
- Kontakt:
Neka stave da live prenose mogu samo pretplatnici gledat, neka pretplata bude 5KM za live prenos i nek idu pare momcima sto rade prenos
Ne "moguće privukao", nego su neke stvari bile već možda i završene, a znaš da ja ne pričam bez pokrića.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:35E kvaka je u tih 1000KM na mjesecnom nivou, nema veze sto bi se klub dodatno ispromovisao i vrlo moguce privukao neke nove sponzore. Da jos i prevoz i sve ostalo vi izorganizujete besplatno, a oni se pocnu hvaliti time i kupiti kajmak, e za te opcije su lesinari.NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:11Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Sigurno da ima raje koja je vani, ili je sprijecena da dodje iz drugih okolnosti, a zeljeli bi vikendom pogledati utakmicu preko neta.
Onda marketing segment sa odgovarajućim kampanjama, analiza i regulisanje oglašavanja postojećih sponzora, kreiranje sponzorskih paketa i pronalazak novih sponzora. Ništa od toga nije atomska fizika ako se zna konkretno šta i kako treba, plan postoji i ljudski je ponuđena pomoć zbog kluba, ali očigledno nije prihvaćeno, procijenili su da im ne treba to, niko se nije javio i što se mene tiče puno sreće, ja to poštujem. Zahtjev je bio samo da se pokriju troškovi putovanja na mjesečnom nivou u iznosu od 1000 KM (iznos za cijeli tim) (dakle u suštini čitaj rad džaba). Meni sa mojim referencama i portfoliom najmanje treba da idem okolo i molim ako nisu zainteresovani da se neke stvari odrade kako treba (a siguran sam da i ostali momci misle isto, mi smo svoje uradili).

Pa jel zvanicno jos odgovor niste dobili?NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:53Ne "moguće privukao", nego su neke stvari bile već možda i završene, a znaš da ja ne pričam bez pokrića.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:35E kvaka je u tih 1000KM na mjesecnom nivou, nema veze sto bi se klub dodatno ispromovisao i vrlo moguce privukao neke nove sponzore. Da jos i prevoz i sve ostalo vi izorganizujete besplatno, a oni se pocnu hvaliti time i kupiti kajmak, e za te opcije su lesinari.NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:11
Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).
Onda marketing segment sa odgovarajućim kampanjama, analiza i regulisanje oglašavanja postojećih sponzora, kreiranje sponzorskih paketa i pronalazak novih sponzora. Ništa od toga nije atomska fizika ako se zna konkretno šta i kako treba, plan postoji i ljudski je ponuđena pomoć zbog kluba, ali očigledno nije prihvaćeno, procijenili su da im ne treba to, niko se nije javio i što se mene tiče puno sreće, ja to poštujem. Zahtjev je bio samo da se pokriju troškovi putovanja na mjesečnom nivou u iznosu od 1000 KM (iznos za cijeli tim) (dakle u suštini čitaj rad džaba). Meni sa mojim referencama i portfoliom najmanje treba da idem okolo i molim ako nisu zainteresovani da se neke stvari odrade kako treba (a siguran sam da i ostali momci misle isto, mi smo svoje uradili).Vjeruj da je i to 1000 za prevoz više stvar principa, da ne bi bilo da volontiramo, mada i ovo ispada džaba. Ne znam iskreno ni šta nam bi da se javimo, valjda čovjek zavoli klub i ne može gledat ovo rasulo, pa ga prenese.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ne bacaj bisere pred svinje, usmjeri svoje vrijeme i znanje za sebe......oni su mudo od Labuda od kluba....cekaju transu ko ozeblo sunce da b mogli voditi klub.....to je skupina mrtvih diletanata i hostaplera..NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:11
Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).
🔴⚫️
Svaka ti cast na trudu i volji.NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:11Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Ti si se ponudio druze, na njima je sad, ako ne zele ne moli nikoga. Okreni se bitnijim stvarima gledaj sebe.
Predsjednik je pridobio fukare, to mu je izgleda bilo najbitnije, kupio ih je dvije gajbe piva, a do prije 2-3 sedmice ga nazivali macak Tom i pozivali da ostane u svojim Kikacima.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Pa oni su svakog zivog prozivali i na kraju lizali to sto izgovore. Azmira isto tako, pa sad molili Boga da dodje on. Cast izuzecima, mada sumnjam da ih ima medju Fukarama.Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 18:22Svaka ti cast na trudu i volji.NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:11Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Ti si se ponudio druze, na njima je sad, ako ne zele ne moli nikoga. Okreni se bitnijim stvarima gledaj sebe.
Predsjednik je pridobio fukare, to mu je izgleda bilo najbitnije, kupio ih je dvije gajbe piva, a do prije 2-3 sedmice ga nazivali macak Tom i pozivali da ostane u svojim Kikacima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prije bi na ovo ulozio pare nego u dva igraca, samo mi nije jasno kako jos odgovor nisu dali.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:35E kvaka je u tih 1000KM na mjesecnom nivou, nema veze sto bi se klub dodatno ispromovisao i vrlo moguce privukao neke nove sponzore. Da jos i prevoz i sve ostalo vi izorganizujete besplatno, a oni se pocnu hvaliti time i kupiti kajmak, e za te opcije su lesinari.NKMramor je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:11Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Cekaj da skontaju mogu li se kako ugraditi, pa ce dati odgovor debiliSkojevska je napisao/la: ↑07 avg 2023, 18:41Prije bi na ovo ulozio pare nego u dva igraca, samo mi nije jasno kako jos odgovor nisu dali.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:35
E kvaka je u tih 1000KM na mjesecnom nivou, nema veze sto bi se klub dodatno ispromovisao i vrlo moguce privukao neke nove sponzore. Da jos i prevoz i sve ostalo vi izorganizujete besplatno, a oni se pocnu hvaliti time i kupiti kajmak, e za te opcije su lesinari.

Bgm me ne bi cudilo da odbiju
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozel nam moderator stavit anketu ono, koje mjesto ocekujemo
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Očekujem plasman od 2. do 5. mjesta.
1.mjesto necemo biti 70-80%.
1.mjesto necemo biti 70-80%.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ljudi, sad sam razgovarao sa odgovornim ljudima za Prvu ligu FBiH. Prvo mjesto cemo osigurati. Lijep pozdrav, vas forumas Damir

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imam osjecaj da nam Sema golgeter vodi oficijalnu stranicu kluba na fb... Sa onim emotikonima podsjeca na Kikače...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Dakle pojačanja ova sto sutra dolaze da vratimo, da se ne troše pare
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ko nam to dolazi? Moze pp ako neces ovdje
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Edis Smajic i Tandir centarfor

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.