FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tanko je sve ovo , realno mi cemo i sa ovom ekipom biti u vrhu mozda cak i prvi ali necemo praviti neku razliku kao sto bi pravili da imamo jos 2-3 igraca prevage. Da hoce Bekic doci on bi bio Ronaldo za ovu ligu i jos jedan ofanzivni igrac po mogucnosti spic i stoper i da rahat udjemo. Mozda i dodje ali cekaju igraci da im propadnu svi druge opcije
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Odlican je teren, ko i do sad sto je kako je hibridna trava
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
jesu stigle sezonske karte?
Sta je sa onim Jasenkom, ili kako se vec zvao,sto je radio?
Sta je sa onim Jasenkom, ili kako se vec zvao,sto je radio?
& $ ?
Nisu, za nas sto smo ih narucili iza 3 augusta preuzet cemo ih na dan utakmice. Ovi sto su uzeli prije 3 augusta su vec dobili
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
jbm li ga i ja sam uzeo prije 3.avgusta. Kemo bio. Moze li se nazvat i provjeriti
& $ ?
Pa nazovi probaj
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Piše vam na stranici ko je predao zahtjev do 1 augusta do 16h moze podic 3 augusta a oni koji su poslije navedenog popunili bice za vikend protiv Rudara, moci ce se preuzet
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Želim ekspresan povratak u PL i vama i mom Rudaru.
Srećno .
Srećno .
Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Sigurno da ima raje koja je vani, ili je sprijecena da dodje iz drugih okolnosti, a zeljeli bi vikendom pogledati utakmicu preko neta.
@NKMramor bi nam mogao pomoći dati smjernice, upute.
Sigurno da ima raje koja je vani, ili je sprijecena da dodje iz drugih okolnosti, a zeljeli bi vikendom pogledati utakmicu preko neta.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Dobra cvrsta ekipa i nisu puno mijenjali roster koliko znam u odnosu na proslu sezonu.mk1008 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 00:14A kakav je Rudar Kakanj kao ekipa?LaBombonera88 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 00:08Dilaver kesa, godine + neigranje duzi period.
Hasanović se mora probuditi poceti igrati.
Nadam se bar da ce Almir Bekic potpisati, a uz njega jos jedan napadac bar.
Slaba neuvjerljiva igra, nismo mogli dobiti Bratstvo u regularnom dijelu, a ni Rudar evo. Rahica tijesno pobijedili.
Troglav nije mjerilo ni za sta.
Bitno je startovati pobjedom pa bar 1-0, al protiv drugog Rudara ce biti isto zeznuto.
Vidjet cemo pravu sliku protiv Rudara K. kad najjaca postava izadje.
Meni nekako Celik Stupcanica i ovi klubovi sa TK djeluju onako kao malo opasniji protivinici, ovi ostali su mi onako ne smatram ih opasnim protivnicima, al ne poznajem ovu ligu pa me zanima globalno stanje sa ostalim timovima haha
Belmin Kobilica najbolji igrac, i prije 10-tak godina kad smo ispali covjek nam je zabio, vozao nase stopere, evo i dalje igra i on im je najbolji igrac. Očekujem tvrdu tesku utakmicu.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Sta je sa Bekica (Almira)? Jel dolazi ili je propalo?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na danasnji dan 1999 godine poginuo je nas Mustafa Hukic, Huka.
Legenda nase Slobode, Tuzle, Jugoslovenskog fudbala.
Nadam se da ce ova uprava imati sluha da vratimo Memorijalni turnir Mustafe Hukica na Tusanj .
Sramotno je ako se niko ne sjeti otici na mezarje Huki nasem kao kolektiv kluba
MUSTAFA HUKIC

Nadam se da ce ova uprava imati sluha da vratimo Memorijalni turnir Mustafe Hukica na Tusanj .
MUSTAFA HUKIC

FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
mk1008 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:11Na danasnji dan 1999 godine poginuo je nas Mustafa Hukic, Huka.
MUSTAFA HUKIC![]()
![]()
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Hahaha dobar, slucajno jbgaSlobodas je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:22mk1008 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:11Na danasnji dan 1999 godine poginuo je nas Mustafa Hukic, Huka.
MUSTAFA HUKIC![]()
![]()
![]()
Evo ovako cemo
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- BatistutA19
- Kontakt:
Mi smo prenosili u Kantonuni u 2 ligi svaku utakmicu i u Zenici i u gostima ,bilo je nekoliko gradova tj stadiona problemi neki cak i nedaju..U FL nemas pravo radit stream utakmice jer Arenasport se tu pita ,mada je to glupo nedaju a prenose 5 utakmica u sezoni ali tako je i zaboravi na stream.Daj boze da ne bude tako.Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Pisao je Mramor nedavno za to. Pregledaj zadnjih nekoliko stranica.Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
"Zbog nemogućnosti da se ovo gleda dalje (a nismo imali šta da vidimo u prethodnom periodu), klub je danas zvaničnim kanalima dobio plan/nacrt raznih PR/marketing aktivnosti u kratkim crtama sa pripadajućim timom koji je spreman da isti plan provede. Plan uključuje PR i marketing sektor razrađen okvirno (između ostalog oživljavanje projekta Sloboda TV, live press konferencije, možda i stream domaćih utakmica ukoliko vlasnik TV prava dozvoli, sve sa našom opremom). Razlog vrlo jednostavan, želja da se pomogne u ovoj situaciji i nemogućnost da se mirno sa strane gleda trenutni razvoj događaja u klubu po pitanju marketinga i PR-a. Svaki član tima osjeća moralnu obavezu i odgovornost da stavi na raspolaganje svoje znanje i da konačno prestanemo da se brukamo kao klub u segmentima koji su u današnjem poslovanju sportskih kolektiva jako bitni."
Evo sta je napisao.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 07 avg 2023, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa eto, klub je prošle sedmice dobio nacrt PR i marketing aktivnosti (koje su između ostalog što se PR aktivnosti tiče uključivale Sloboda TV, live press konferencije, stream domaćih utakmica sa našom opremom, a što se mora ispregovarati prvo sa vlasnikom TV prava, msm da je Arena Sport u pitanju, sve sa našom opremom. Kompletan projekat najave svake naredne utakmice raznim medijskim aktivnostima, afirmacija igrača kroz medije i društvene mreže, pravilan i kvalitetan rad društvenih mreža prije svega).Volkan je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:55Bilo bi dobro organizovati se pa da aktiviramo live stream bar za domace utakmice. Moze li neko strucniji reci sta je sve potrebno da bi radili live stream, i sa upravom kluba popricati o tome.
Onda marketing segment sa odgovarajućim kampanjama, analiza i regulisanje oglašavanja postojećih sponzora, kreiranje sponzorskih paketa i pronalazak novih sponzora. Ništa od toga nije atomska fizika ako se zna konkretno šta i kako treba, plan postoji i ljudski je ponuđena pomoć zbog kluba, ali očigledno nije prihvaćeno, procijenili su da im ne treba to, niko se nije javio i što se mene tiče puno sreće, ja to poštujem. Zahtjev je bio samo da se pokriju troškovi putovanja na mjesečnom nivou u iznosu od 1000 KM (iznos za cijeli tim) (dakle u suštini čitaj rad džaba). Meni sa mojim referencama i portfoliom najmanje treba da idem okolo i molim ako nisu zainteresovani da se neke stvari odrade kako treba (a siguran sam da i ostali momci misle isto, mi smo svoje uradili).
Eno Tomasevic raskinuo ugovor sa Sarajevom. Trebamo vidjeti s momkom je li zainteresovan da dodje. Jedino koliko zeli da igra drugu ligu. Bio je sila kod nas
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
e on bi bio pojacanje za ovu ligu
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Tomašević bi bio najbolje rješenje, bolji od Kapetanovića, Čivića i Bekića. Kod nas je onu sezonu prekucao i otišao u TSC za nekih 150.000KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.