FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

antisisoja1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la antisisoja1919 » 06 avg 2023, 21:27

Legolas je napisao/la:
06 avg 2023, 21:17
Ko dovede ovog hasanbegovica i lijevog beka, očajni su
Momak koji je igrao lijevog beka u 1. poluvremenu puno bolje se snalazi na stoperu.
Kape ako 100% ide, Almir mora bit prioritet da ga dovedu.
Volim tebe, više od sebe

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 06 avg 2023, 21:27

Stoper treba kažete? :D
Još uvijek je na raspolaganju, ako struka misli da treba... :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 avg 2023, 21:30

antisisoja1919 je napisao/la:
06 avg 2023, 21:27
Legolas je napisao/la:
06 avg 2023, 21:17
Ko dovede ovog hasanbegovica i lijevog beka, očajni su
Momak koji je igrao lijevog beka u 1. poluvremenu puno bolje se snalazi na stoperu.
Kape ako 100% ide, Almir mora bit prioritet da ga dovedu.
Kape je otisao, Almir je u prici..
Ma da meni onaj Mujkic i nije loš kad ga pogledas naspram ostalih juniora nivo je iznad.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 06 avg 2023, 21:35

Nemojte im zamjeriti imaju opravdanje Jučer su bili na izljevanju ploče i umorni su a gazda im nije ništa platio stisnuo se Potrošio se sa dva kartona bambuča koje je dao fukarama

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 avg 2023, 22:01

Ubili smo ih 1-1.
Ekipa je odlicna, jos 4-5 vrhunskih igraca i napadamo PL.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 06 avg 2023, 22:07

Utakmica ok, kad je igrala prva postava u drugom poluvremenu izgledalo je dobro. Sad se vidi da je greška velika prodaja Kapetanovica zbog pravila tri igrača U21 pa i prodaja Mehmedovica za kikiriki( trebalo ga je ostaviti do isteka ugovora).
Nemamo rješenje kad igraju tri U21 sa Mujkicem na lijevom beku nipošto , Hasanovic još nedorastao , još ako Hadzibeganovic ima tri žuta onda valja ubaciti golmana U21 Itd.
Delić Dervisagic Said najbolji danas na terenu uz onog mrkog iz rudara
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 06 avg 2023, 22:09

Prvo poluvrijeme 11 Dervisagic uopste mi nije bio kako treba..
Drugo poluvrijeme ko da ga je neko upalio,lik se baca na svaku loptu..
23 ne znam ko je , ako neko ima brojeve igraca da napise bilo bi fino, top igrac
Fali nam stoper visok po mogucnosti, fali nam neko u sredini terena da poveze malo igru
Ogroman plus nam je sto je Delic ostao

Said Husejinovic :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 06 avg 2023, 22:26

mk1008 je napisao/la:
06 avg 2023, 22:09
Prvo poluvrijeme 11 Dervisagic uopste mi nije bio kako treba..
Drugo poluvrijeme ko da ga je neko upalio,lik se baca na svaku loptu..
23 ne znam ko je , ako neko ima brojeve igraca da napise bilo bi fino, top igrac
Fali nam stoper visok po mogucnosti, fali nam neko u sredini terena da poveze malo igru
Ogroman plus nam je sto je Delic ostao

Said Husejinovic :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Broj 23 je Dino Kalesić.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 06 avg 2023, 22:31

Utakmica je dobar pokazatelj šta nam tačno fali, šta ne smijemo vise probati ( Mujkic na beka , Hamzabegovic ili tako nešto na stopera i Dilavera od 1 minute ) nego ići na sigurno prvih pet kola i pojačati se mladim igračima iz inostranstva ako nema kod nas a haman da nema koji žele igrati 1 ligu.
U drugom poluvremenu Lelic i Vazda tanke izmjene. Nema od njih ništa
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 06 avg 2023, 22:38

Ja ne znam et sto mi nikad nismo crnca nekog nafatali, ne pamtim kad je kod nas igrao neki crnac..
A ima ih mnogo, et onaj crnac iz Rudara covjece igraca, pa jedino pistoljem mu mozes uzet loptu..
Onda Rudar je imao i Santosa i Amoaha koji su Zelju odveli do evrope, kako mi ne mozemo nafatat te strance nije mi jasno
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 06 avg 2023, 22:46

Nemamo te konekcije izgleda za crnce. Tamo im je neki kao razvojni klub Rudar. Prošlo je desetak stranaca raznih u par sezona kod njih. Sve dobri igrači
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 avg 2023, 22:49

Hitman22 je napisao/la:
06 avg 2023, 22:31
Utakmica je dobar pokazatelj šta nam tačno fali, šta ne smijemo vise probati ( Mujkic na beka , Hamzabegovic ili tako nešto na stopera i Dilavera od 1 minute ) nego ići na sigurno prvih pet kola i pojačati se mladim igračima iz inostranstva ako nema kod nas a haman da nema koji žele igrati 1 ligu.
Lelić igrao 3 minute i ti zaključio od njega nema ništa?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 06 avg 2023, 22:52

Hitman22 je napisao/la:
06 avg 2023, 22:46
Nemamo te konekcije izgleda za crnce. Tamo im je neki kao razvojni klub Rudar. Prošlo je desetak stranaca raznih u par sezona kod njih. Sve dobri igrači
Sve su to agencije, dosta takvih igrača ima po nižim ligama tih država (Brazil, Gana, Angola, Francuska). Možemo i mi tako, može bilo koji klub, jer su te agencije zainteresovane za saradnju. Da je Rudar malo stabilniji klub u PL, mogli bi uzimati dobre pare na tim igračima. Prije 2 sezone su bili Santos i Amoah, a ove Da Silva i drugi Amoah.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 avg 2023, 22:53

Skojevska je napisao/la:
06 avg 2023, 21:03
sviunapad1010 je napisao/la:
06 avg 2023, 20:48
Skojevska je napisao/la:
06 avg 2023, 20:38
Nece biti lako sigurno, ko god je mislio i misli da ce biti tako nije normalan, ljudi misle ova liga je bezveze dobit ces 30 utakmica.
Valja se dobro napatit, imamo mi dobrih tih 10ak igraca za prvu postavu, sad je samo na strucnom stabu kako ce na najbolji nacin iskombinovat to sa 3 U21 igraca.

Da ne pricamo o tome sto se naloze svi kad igraju protiv Slobode kao da je Real Madrid.
Sa ovim rosterom logično da neće biti lako, da se "prošeta" kroz ovakvu ligu. Na ovo treba jos 3-4 igrača koji su iznad kvaliteta ove lige sto mi trenutno nemamo.
Jedino ce biti lakše ako niko drugi nema ambicija da uđe ove godine u Premijer ligu.
Slaba je ovo ekipa da kažeš ulazimo 99% već iduće godine.
Ono sto najvise fali je neki stameniji stoper koji ce da nosi, vec je to bolje kad Vulic igra.
Tesko da na ovo mozes dovest nekog ko ce igrat ovu ligu a da cini razliku, a da to vec nemamo.
Imamo mi naprijed dosta igraca koji cine razliku i jednim potezom mogu rješiti utakmicu, samo je to fazon kako iskombinovati sa ovim U21 igracima koji su ti cesto igrac manje, dzaba sad da dovedes 4 igraca ako ih ne mozes koristit.
Slabo nesto rješavaju nismo u pripremama dobili nijednu ozbiljniju ekipu tim njihovim jednim potezom, ali slažem se da nam je odbrana slabiji dio ekipe trenutno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 06 avg 2023, 22:57

Skojevska je napisao/la:
06 avg 2023, 22:49
Hitman22 je napisao/la:
5 minuta igrao 3 pogrešna dodavanja i 1 izgubljena lopta.
Ako ti je neki rodjak ili sl nemoj šta zamjeriti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 avg 2023, 23:02

Hitman22 je napisao/la:
06 avg 2023, 22:57
Skojevska je napisao/la:
06 avg 2023, 22:49
Hitman22 je napisao/la:
5 minuta igrao 3 pogrešna dodavanja i 1 izgubljena lopta.
Ako ti je neki rodjak ili sl nemoj šta zamjeriti
:clap:
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 avg 2023, 00:08

Dilaver kesa, godine + neigranje duzi period.
Hasanović se mora probuditi poceti igrati.
Nadam se bar da ce Almir Bekic potpisati, a uz njega jos jedan napadac bar.
Slaba neuvjerljiva igra, nismo mogli dobiti Bratstvo u regularnom dijelu, a ni Rudar evo. Rahica tijesno pobijedili.
Troglav nije mjerilo ni za sta.
Bitno je startovati pobjedom pa bar 1-0, al protiv drugog Rudara ce biti isto zeznuto.
Vidjet cemo pravu sliku protiv Rudara K. kad najjaca postava izadje.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 07 avg 2023, 00:14

LaBombonera88 je napisao/la:
07 avg 2023, 00:08
Dilaver kesa, godine + neigranje duzi period.
Hasanović se mora probuditi poceti igrati.
Nadam se bar da ce Almir Bekic potpisati, a uz njega jos jedan napadac bar.
Slaba neuvjerljiva igra, nismo mogli dobiti Bratstvo u regularnom dijelu, a ni Rudar evo. Rahica tijesno pobijedili.
Troglav nije mjerilo ni za sta.
Bitno je startovati pobjedom pa bar 1-0, al protiv drugog Rudara ce biti isto zeznuto.
Vidjet cemo pravu sliku protiv Rudara K. kad najjaca postava izadje.
A kakav je Rudar Kakanj kao ekipa?
Meni nekako Celik Stupcanica i ovi klubovi sa TK djeluju onako kao malo opasniji protivinici, ovi ostali su mi onako ne smatram ih opasnim protivnicima, al ne poznajem ovu ligu pa me zanima globalno stanje sa ostalim timovima haha
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 07 avg 2023, 09:11

Treba istaci da je Rudar Prijedor odlična ekipa, pa mozda cak i bolja od nas. Naša najveca prednost je fizička spremnost, u zadnjoj trecini utakmice Rudar se povukao i nije mogao vršiti presing i parirat kao u prvom poluvremenu. Mislim da smo najspremniji u ligi i da će to biti naša prednost najveća.

Kurtalicu ce trebati vremena da se malo snadje u ulozi glavnog veznog igrača koji će preuzimat loptu od stopera i sprovoditi dalje u kreiranju napada, sto mu je bio zadatak juce. Vjerovatno je zato Kalesic igrao ispred jer da je on bio nazad umjesto Kurte ostali bi bez bilo kakve kreativnosti u veznom redu.

Ne znam kakva su u21 pravila ali dosta bolje bi to funkcionisalo u sredini da su počeli Kalesic-Delic-Kurtalic sto se vidilo u drugom poluvremenu.

Mali Hasanovic nije los ne boji se igrati. H.Beganovic se mora malo dozvati, po njegovoj strani je najvise "sijevalo".

Husejinovic nase najvece pojacanje. Dobro se spremio i po prikazanom, mogao bi po 90 minuta odigrati dosta utakmica u sezoni, sto je odlicno za nas jer majstor vuče po 3 igrača na sebe, uvijek otvori prostor.

Posebno bih pohvalio Kalesica (covjek nije imao niti jedan kiks u 90 min, igrač za PL) i Dervisagica (mali je prespreman, igrao se sa bekom Rudara cijelo vrijeme, odličan igrač i mozda bi se na njem moglo i zaradiit. Jos se neumorno vraća nazad i pomaze u defanzivi, za svaki respekt).

Dilaver, vidi se kad se zagradi i primi loptu da je prekaljen napadač za ovaj nivo, iako je odigrao skoro do kraja mislim da mu treba jos dosta fizicke spremnosti i kondicije da bi "mogo meda".

Vulic i Lelic nit smrde nit mirišu.

Mujkic dobar.

Azir dobar.

Iskreno mislim da ne mozemo očekivati nikakav ekspresan ulazak i bjezanje po 10 bodova od drugog mjesta, za to bi nam trebala stamena stoperčina i neka 9ka bolja i spremnija od Dilavera.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 07 avg 2023, 09:27

Kakav je teren na Tusnju?

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.