BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Čini mi se da su Canu oba puta igrači pobjegli kod primljenih golova. Čak kod prvog je možda i Haleru pobjegao igrač, nisam siguran ko je igrača čuvao.
Plus sve sto je Haler u prošlom kolu dobro odradio sa 2 gola, danas je sve to ukenjao sa promašenim penalom.
Inace odakle to da on puca penal pored Cana koji ih je nekad sutirao?
Od početka se vidjelo da su sasrani, odmah se vidjelo da će biti mučno gledati današnju utakmicu...
Plus sve sto je Haler u prošlom kolu dobro odradio sa 2 gola, danas je sve to ukenjao sa promašenim penalom.
Inace odakle to da on puca penal pored Cana koji ih je nekad sutirao?
Od početka se vidjelo da su sasrani, odmah se vidjelo da će biti mučno gledati današnju utakmicu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
- Desperado09
- Kontakt:
Sretno Jude. 134 mil je čini mi se najveći transfer Reala ikada. 103 fiksno i 31 mil kroz bonuse.
Treba sad prvo riješiti Alvareza i dovesti još jednog igrača za vezni red.
Treba sad prvo riješiti Alvareza i dovesti još jednog igrača za vezni red.
- Desperado09
- Kontakt:
- Desperado09
- Kontakt:
Danas izlazi raspored za sljedeću sezonu. Međutim, ono što je zanimljivo da je već jucer neko objavio tj da je procurio Kelnov raspored. Tako ispada da prvu utakmicu igramo kući protiv Jarčeva
- Desperado09
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
–Zdravo simpatizeri Borusije!
Važno mi je da kažem nešto lično, imao sam dosta vremena da razmislim tokom odmora, i odlučio sam da predam kapitensku traku. O tome sam juče informisao Edina Terzića i Sebastijana Kela. Sa čašću i ponosom nosio sam tu traku proteklih pet godina. Hvala vam na podršci. Želim da Edin i Sebastijan nađu veoma dobrog naslednika, rekao je Rojs.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Can novi kapetan. Nije bilo nikakve logike micati Reusa, a ni sad ga zamijeniti drugom rezervom. Ako se već mijenjalo, trebalo je dati traku Kobelu ili Brandtu.
- Desperado09
- Kontakt:
Pobjeda 3-2 protiv Uniteda. Solidna tekma. Nekoliko propuštenih šansi 1vs1 Hallera i Adeyemija, te prečka čini mi se Hummelsa. Sabitzer asistencija.
Već treća povreda na US turneji. Nakon Schlotterbecka i Duranvillea, također se i Meunier povrijedio. To još više otežava njegov potencijalni transfer koji je bio tema zadnjih dana.
Već treća povreda na US turneji. Nakon Schlotterbecka i Duranvillea, također se i Meunier povrijedio. To još više otežava njegov potencijalni transfer koji je bio tema zadnjih dana.
-
- Kontakt:
Bio sam juce na tekmi , sta reci , nije izgledalo dobro Chelsea nas je sabio u 16 metara , fulali su tri 100% sanse , mi smo se donekle vratili sredinom drugog poluvremena , kada preuzimamo inicijativu i poveli smo u 80 minuti i ponovo mali pad u koncetraciji i Chelsea poravnava u 89 minuti.
Najbolji kod nas je bio Bensebaini , pravi ratnik na terenu , i debil iz Chelsea pri kraju prvog poluvremena nagazio ga je, mislio sam da ce mu trebati nosila da ga iznesu.
Ali hvala Bogu sve je dobro zavrsilo , ali bilo je mucno za gledati taj start nad njim!!
Kada sve saberem i oduzmem , fali to nesto kod nas da idemo na level vise.
Juce su falili Kobel , Scholti i Duranville.
U nedelju u nasem hramu docekujemo Ajax .
Najbolji kod nas je bio Bensebaini , pravi ratnik na terenu , i debil iz Chelsea pri kraju prvog poluvremena nagazio ga je, mislio sam da ce mu trebati nosila da ga iznesu.
Ali hvala Bogu sve je dobro zavrsilo , ali bilo je mucno za gledati taj start nad njim!!
Kada sve saberem i oduzmem , fali to nesto kod nas da idemo na level vise.
Juce su falili Kobel , Scholti i Duranville.
U nedelju u nasem hramu docekujemo Ajax .
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bensebaini i Nmecha mangupi, bacaju neke laznjake, cini se da ce obojica biti pojacanja
Bensebaini nekakav lagan na lopti, fine pasove daje
Nmecha bolji finisher od Halera, kako samo pametno plasira loptu u nebranjeni dio mreze
. A gradjom isti Jude (visok, tanak)...
Humels ko na pocetku karijere, daje lopte ko rukom. Juce Brantu asistencija ko na igrici
Odbrani opet protivnicki igraci ostaju sami, ubacuju im se iza ledja i zabijaju golove
Bojim se da ce Moukoko ostati vjeciti talenat, ne vidim da moze postati top napadac
Ne znam sto svaki trener zeli da se rijesi Hazarda, decko za ono minuta sto odigra, bude jako korektan na terenu
Kakva je ono boja kose kod Reusa
. Dzaba promjena boje kose i dalje lik nema srece, opet mu golmani nemoguce lopte skidaju 

Bensebaini nekakav lagan na lopti, fine pasove daje

Nmecha bolji finisher od Halera, kako samo pametno plasira loptu u nebranjeni dio mreze

Humels ko na pocetku karijere, daje lopte ko rukom. Juce Brantu asistencija ko na igrici

Odbrani opet protivnicki igraci ostaju sami, ubacuju im se iza ledja i zabijaju golove

Bojim se da ce Moukoko ostati vjeciti talenat, ne vidim da moze postati top napadac

Ne znam sto svaki trener zeli da se rijesi Hazarda, decko za ono minuta sto odigra, bude jako korektan na terenu

Kakva je ono boja kose kod Reusa

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima li igdje prenos BVB-a?
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hvala druže

Utakmica ko i bila zanimljiva prvih 20-ak minuta, dok Borusija nije dala 2 gola za 2 minuta.
Nakon toga ko kakva prijateljska, laganica prava...
- Desperado09
- Kontakt:
Haller odličan u kombinovanju sa saigračima, Sabitzer isto bez greške. Drugi krug potvrđen.
P. S. Berger piše da smo u poodmaklim pregovorima sa Bella Kotchapom koji se zadnjih nekoliko mečeva nalazio na Flickovom spisku. Mada planovi BVBa još nisu 100% jasni, jer se traži napadač, stoper nakon odlaska Coulibalya u Royal Antwerpen i eventualno bek.

P. S. Berger piše da smo u poodmaklim pregovorima sa Bella Kotchapom koji se zadnjih nekoliko mečeva nalazio na Flickovom spisku. Mada planovi BVBa još nisu 100% jasni, jer se traži napadač, stoper nakon odlaska Coulibalya u Royal Antwerpen i eventualno bek.
-
- Kontakt:
Kako se po jutru dan poznaje , izgledi su svi da cemo imati preslikanu proslu sezonu.
Bez ideje , sistema , tko muhe bez glave!!
Bez ideje , sistema , tko muhe bez glave!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Oci krvare od loše igre...
- Desperado09
- Kontakt:
Još jedna sezona koja će nam iscrpiti svu energiju i volju za životom. Kakav srećan gol za pobjedu, igrača koji ima dvije lijeve noge . Žao mi Kolna, zaslužili su najmanje bod.
Kakav ono cirkus oko izmjena? Gittensa vrati ponovo na klupu nakon konsultacije sa Kehlom. Izgleda da Terzić nema hrabrosti da napravi izmjenu i da stane iza nje. No me gusta.
Jedino pozitivno Kobel.
Kakav ono cirkus oko izmjena? Gittensa vrati ponovo na klupu nakon konsultacije sa Kehlom. Izgleda da Terzić nema hrabrosti da napravi izmjenu i da stane iza nje. No me gusta.
Jedino pozitivno Kobel.

-
- Kontakt:
Trebamo biti realni , Watzke i ekipa pucaju na kvalu za ligu prvaka svake godine , da li biti 2 , 3 ili 4 bitno je kvalifikovati se za istu.
Tu je vec na startu mislim oko €30 milki , plus svaka pobjeda i prolaz grupne faze , dodatni novac.
Sljedeci je Adeyemi za prodaju , spominje se Real da je zainteresiran i tako iz godine u godinu prodaju se najbolji igraci , pa do kada vise ima li tome kraja?
Zamislite da su zadrzali Dembele , Sancha , Haalanda i Jude Bellinghama mogli bi komotno napasti bayerna za titulu , ovako samo kada pomislim da ce Watzke nastaviti istom politikom , obicni covjek i simpaziter BvB izgubi svaku nadu!
Od prodaje igraca zadnjih 8 godina uzeli su skoro miljardu evrica , a Watzke nonstop kuka kako su u minusu.
Eno citam juce da bi izdvojili izmedju 15-20 miliona za Armel Bella Kotchap , prvo moraju prodati igraca!!
Cemu tu covjek da se vise nada i sta da ocekuje.
Tu je vec na startu mislim oko €30 milki , plus svaka pobjeda i prolaz grupne faze , dodatni novac.
Sljedeci je Adeyemi za prodaju , spominje se Real da je zainteresiran i tako iz godine u godinu prodaju se najbolji igraci , pa do kada vise ima li tome kraja?
Zamislite da su zadrzali Dembele , Sancha , Haalanda i Jude Bellinghama mogli bi komotno napasti bayerna za titulu , ovako samo kada pomislim da ce Watzke nastaviti istom politikom , obicni covjek i simpaziter BvB izgubi svaku nadu!
Od prodaje igraca zadnjih 8 godina uzeli su skoro miljardu evrica , a Watzke nonstop kuka kako su u minusu.
Eno citam juce da bi izdvojili izmedju 15-20 miliona za Armel Bella Kotchap , prvo moraju prodati igraca!!
Cemu tu covjek da se vise nada i sta da ocekuje.
Zadnja izmjena: eaglebvb09, dana/u 20 avg 2023, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Objasnio je Kehl, Gitens je trebao uci umjesto Malena ali se Ryerson pozalio na povredu pa je Terzic napravio last minute change, izgledalo je nezgrapno ali nije nista on kriv tu.Desperado09 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 00:38
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.