To je rukopis i identifikacija sabana iz Zenice.
Navikni se brate jbg
Moderator/ica: GracanicaAA
To je rukopis i identifikacija sabana iz Zenice.
Glumi covjek Talijanaantisisoja1919 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:17To je rukopis i identifikacija sabana iz Zenice.
Navikni se brate jbg
@Zukanovic Kad će biti u našem rosteru?montolivo18 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:15Nama još nisu "prebačeni"Dalipagić,Novak,Vukičević i Lelić...
Pola Zenicana im studira u Tuzli i nas zove seljacimaRollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:36Čimburijada im glavni event, još se ponose tim.
Pravi SeljaZZi![]()
![]()
![]()
ĆimburijadaRollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:36Čimburijada im glavni event, još se ponose tim.
Pravi SeljaZZi![]()
![]()
![]()
Nije to za smijeha, tužno je to brate.RollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:42U Tuzli studiraju a u Sarajevo emigriraju redovno kao Meksikanci u SAD.
Neki dan pročita na netu kaze "Svi ganjaju papire za Njemačku, samo Zeničani za Sarajevo"![]()
Kaze oženio se sa Dobrinje za papire![]()
![]()
A zamisli ove konekcije, ja rentam stan u Sarajevu jednoj Zenicanki. Kakav triangl. A dobra mala.RollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:42U Tuzli studiraju a u Sarajevo emigriraju redovno kao Meksikanci u SAD.
Neki dan pročita na netu kaze "Svi ganjaju papire za Njemačku, samo Zeničani za Sarajevo"![]()
![]()
Ja još nisam upoznao lošu. Kako to postižu?? Mora da je do zraka.Beduin je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:47A zamisli ove konekcije, ja rentam stan u Sarajevu jednoj Zenicanki. Kakav triangl. A dobra mala.RollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:42U Tuzli studiraju a u Sarajevo emigriraju redovno kao Meksikanci u SAD.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.