FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 05 avg 2023, 23:10

antisisoja1919 je napisao/la:
05 avg 2023, 22:57
Mislim da se prekid bojkota desio najvjerovatnije na inicijativu starijih članova koji su prije bili na vrhu grupe.
Svjesni su vjerovatno situacije da bi ovo bio dobar korak prema gasenju da su se dalje produzili bojkot i nesuglasice.
Problem je sto se ovdje luta bez ikakvog plana i kompasa. Naglo se donose neke odluke bez da se dobro odvaga kakve su dugorocne posljedice.
Opet vrh grupe najbolje zna sta radi.
Sve je tacno, al ako ce ih biti 20 po utakmici, bolje da nisu nista ni pocinjali ovo. Eto prekinuli su "bojkot". Valjda ih se skupi sad makar 150. Valjda ih toliko ima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 avg 2023, 23:14

Zodiac je napisao/la:
05 avg 2023, 22:43
Zato i jesmo tu gdje jesmo,nebitan faktor i 30 g posle rata u jednoj od najgorih liga Evrope.
I bit ce tako sve dok glavno kolo vode Aciji i Buciji bez ikakvih strucnih referenci da budu na svojim pozicijama osim dobropoznatog "voli Slobodu" argumenta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 avg 2023, 23:17

DamirT je napisao/la:
05 avg 2023, 23:10
05 avg 2023, 22:57
Mislim da se prekid bojkota desio najvjerovatnije na inicijativu starijih članova koji su prije bili na vrhu grupe.
Svjesni su vjerovatno situacije da bi ovo bio dobar korak prema gasenju da su se dalje produzili bojkot i nesuglasice.
Problem je sto se ovdje luta bez ikakvog plana i kompasa. Naglo se donose neke odluke bez da se dobro odvaga kakve su dugorocne posljedice.
Opet vrh grupe najbolje zna sta radi.
Sve je tacno, al ako ce ih biti 20 po utakmici, bolje da nisu nista ni pocinjali ovo. Eto prekinuli su "bojkot". Valjda ih se skupi sad makar 150. Valjda ih toliko ima
Ma ne znam brate vise sta da mislim.
Ja zbog ovakvih stavri vise i ne idem u kop, jer se rade neke stvari koje mi stvarno nikad nece biti jasne.
Al opet kako god, imaju moju podrsku. Nije moje da sudim sta je dobro, a sta ne. Svasta bih imao reci, al presutim i uradim i pomognem koliko mogu.
Al evo vidim ovdje neki sebe etiketiraju kao "prave navijace", dok svi oni koji ne dijele njihovo misljenje su vjerovatno izdajnici i ne vode se kao navijaci.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 05 avg 2023, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 avg 2023, 23:26

mk1008 je napisao/la:
05 avg 2023, 20:11

Al mi krivo sto su pustili onog malog Mesica u Igman, dijete super igralo onih zadnjih par utakmica, normalno da nije na nivou nekih jacih igraca, ali jako je dobar bio obzirom da je kod Jahe na klupi sjedio .
Njega mi je zao sto su ga pustili, a i on je cini mi se U 21
Velika je steta i za njega i za Slobodu. Njemu treba utakmica i iskustva, dok u Igmanu sigurno nece igrati bitnu ulogu, osim da bas napravi boom. Kod nas bi imao ozbiljnu minutazu i prostor da se kali, tim vise jer je zasticeno godiste.
Nazalost on se tu najmanje pitao, kao ni sama Sloboda, koja je bila zadnja opcija zbog ispadanja u nizi rang.

On je trebao u Zelju, ali mu se nije mogla garantovati minutaza, a onda je ispao Igram koji je obecao da ce imativise prostora i minuta. Mada, cisto sumnjam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 avg 2023, 23:28

Skupilo se fino Fukara na ovom skupu danas. Nadam se da ce ih i na utakmicama biti pofino.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 avg 2023, 23:33

DamirT je napisao/la:
05 avg 2023, 23:28
Skupilo se fino Fukara na ovom skupu danas. Nadam se da ce ih i na utakmicama biti pofino.
Koja brojka otprilike?
Znam da do sad sastanci nisu bili nesto posebno popraćeni brojkom.
Volim tebe, više od sebe

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 avg 2023, 23:34

mk1008 je napisao/la:
05 avg 2023, 22:40
Realno gledano glupo je sto su ovako postupili, kad neko udje na stranicu i cita sva ona saopstenja njihova od pocetka do danas, krajnje je neozbiljno sve ovo.
Prvo azmir pa borimo se pa svi smo za azmira , pa bojkot i sad tek tako sve okej kao da nista nije bilo. Al tako je kako je. Jedina pozitivna stvar je to sto cemo makar eto sad bit svi ili bar vecina jedinstveni, nema razdvajanja na ove one, za protiv, svi smo tu da bodrimo klub za ulazak u PL i tjt. Mozda bi da je bojkot potrajao dugo, raspalo se tj razislo i ovo ljudi sto ima , a nije zavidna brojka..
Npr horde su par mjeseci bile u bojkotu ali tu se radi o velikoj skupini.
Mislim da bi trebali, oni kao pripadnici navijacke grupe ici na neka druzenja,neke aktivnosti sa omladinom, srednjoskolcima, pogotov medju djecom od 16-17 god i starijima da se sad ta brojka dize polako, a mozemo to.
I pokusati ponovo organizovati crveno crnu noc , to je jedna od stvari za kojima najvise zalim sto nam nisu postale praksa..
Realno nakon neuspješnog pokušaja dovodjenja na silu AH i slabog odziva na proteste očekivani je prekid bojkota. Ne treba se vracati, šta je bilo , bilo je. Kreće prvenstvo i pritisak treba praviti na upravu da budemo najbolji i da povratak ne dolazi u pitanje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 avg 2023, 23:46

05 avg 2023, 23:33
DamirT je napisao/la:
Koja brojka otprilike?
slika

Nije sad neki ogroman broj, ali bitno da su poceli dolaziti.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 05 avg 2023, 23:58

DamirT je napisao/la:
05 avg 2023, 23:46
05 avg 2023, 23:33
DamirT je napisao/la:
Koja brojka otprilike?
slika

Jesi siguran da je ovo od veceras? Ja mislim da je ovo starija slika
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 avg 2023, 00:01

mk1008 je napisao/la:
05 avg 2023, 23:58
DamirT je napisao/la:
05 avg 2023, 23:46

slika

Jesi siguran da je ovo od veceras? Ja mislim da je ovo starija slika
Djeluje mi ko da je od danas. Ako sam pogrijesio halalite :urnebes:

Edit: Starija je ipak slika, moja greska :rol:
Ali eto sta fali da makar ovoliki bron Fukara bude na tribinama? Ne mora se uvijek cekati kljucna utakmica, pa da se aktiviraju
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 06 avg 2023, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 06 avg 2023, 00:07

Starija je slika , ima na stranici fukara, al nema veze, da hoce ih se ovako svaku utakmicu vrtit oko ove brojke.
Da osim povratka u PL , da se i navijacka grupa malo popravi.
Samo treba sto vise aktivnosti da organizuju, crveno crna noc, aktivnosti razne sa srednjoskolcima, kakve god ideje samo da privuku jos omladine..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 avg 2023, 07:51

Moj Reufe, sramota da ne moze veca, moj Reufe
nije samo da nemamo muda, nego nam je i obraz dzon.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

GameOn
Kontakt:

Post Postao/la GameOn » 06 avg 2023, 09:32

Koji cringe sa ovim "bojkotom". Sad ne razumijem ni šta su oni zapravo bojkotovali. Isto kao da dijete kaže da neće ići u školu dok traje raspust, pa se onda početkom septembra predomisli.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 avg 2023, 10:15

Ovdje se više ne zna ko koga...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 06 avg 2023, 10:53

simonknows je napisao/la:
05 avg 2023, 20:04
Nije uopšte bit u pritisku, fulali ste svi. Bit je u tome kako se pljuje ta peta liga u Njemačkoj, a i ne zna se da je ta opcija (i zbog nekih drugi stvari) momku 10x isplativija od Premijer lige, a ovdje se priča o nekim ambicijama. Da li bi vi radili u popularnoj firmi za male pare ili u nekoj žnj firmi gdje imate dobru platu? Koga briga za ambicije, momak ide gdje mu je bolje iz milion razloga.

*I još ovo da se ne shvati pogrešno, ne odnosi se ovo samo na Maksimovića, on i jest bio loš. Odnosi se na to kako mi svakome nađemo neku manu, a po konkretnim djelima smo 0 od navijača. I to cijela država kaže. Golubović kad je došao pričalo se da boljih ima u federalnoj, šta dalje reći.
Otišao je igrat u amatersku ligu, dakle ne polu-profesionalnu, nego amatersku. Kako mu je 10x isplativija od Premier Lige? Jel ti znaš plate u 5. ligi Njemačke ili onako vjeruješ nekom na rekla-kazala?

On mora imati posao gore mimo tog fudbala, jer of fudbala u petoj ligi ne možeš preživjeti.

Ovo za navijače... pa u svakom je klubu tako. Znači ne treba nikad kritikovat igrače, nego ama baš šta god urade na terenu hvaliti ih i davati podršku taman i da 5-0 gube svako kolo?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 avg 2023, 11:41

Sky9 je napisao/la:
06 avg 2023, 10:15
Ovdje se više ne zna ko koga...
Zna se, Secer, Nino, Aco & Co. yebu i ne vade vol. 2.....krivi navijaci za ispadanje i psihicko zlostavljanje nase djece koja moraju otici i raditi u supermarketima i igrati fudbal, neki u Njemacku, neki na Kipar konobarisati, a ovi zbog nanesenog dusevnog bola morali tajno organizovati skupstinu i "tajno" postaviti najveceg tuzlanskog sina Acu kovertu za predsjednika skupstine najveceg tuzlanskog brenda........vidis da se zna.....necemo se praviti da neznamo.
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 06 avg 2023, 11:56

baboedindzeko09 je napisao/la:
06 avg 2023, 10:53
simonknows je napisao/la:
05 avg 2023, 20:04
Nije uopšte bit u pritisku, fulali ste svi. Bit je u tome kako se pljuje ta peta liga u Njemačkoj, a i ne zna se da je ta opcija (i zbog nekih drugi stvari) momku 10x isplativija od Premijer lige, a ovdje se priča o nekim ambicijama. Da li bi vi radili u popularnoj firmi za male pare ili u nekoj žnj firmi gdje imate dobru platu? Koga briga za ambicije, momak ide gdje mu je bolje iz milion razloga.

*I još ovo da se ne shvati pogrešno, ne odnosi se ovo samo na Maksimovića, on i jest bio loš. Odnosi se na to kako mi svakome nađemo neku manu, a po konkretnim djelima smo 0 od navijača. I to cijela država kaže. Golubović kad je došao pričalo se da boljih ima u federalnoj, šta dalje reći.
Otišao je igrat u amatersku ligu, dakle ne polu-profesionalnu, nego amatersku. Kako mu je 10x isplativija od Premier Lige? Jel ti znaš plate u 5. ligi Njemačke ili onako vjeruješ nekom na rekla-kazala?

On mora imati posao gore mimo tog fudbala, jer of fudbala u petoj ligi ne možeš preživjeti.

Ovo za navijače... pa u svakom je klubu tako. Znači ne treba nikad kritikovat igrače, nego ama baš šta god urade na terenu hvaliti ih i davati podršku taman i da 5-0 gube svako kolo?
Ko je rekao da će mu plata biti 10x veća? Jedno je plata 10x veća, drugo je da je ta opcija 10x isplativija.
Svi ovdje vadite stvari iz konteksta, da znate neke igrače malo više osim preko TVa i sa tribine znali bi i zašto neko ide na Kipar, neko u Njemačku a neko u... Nebitno, još uvijek stoji konstatacija da smo najgori navijači na svijetu nevezano samo za ovo i to opet kažem, tvrdi kompletna država. Sve mi znamo, ali nas okrenu 2 čovjeka bez da išta o tome znamo. Toliko o nama.

Gdje sam ja rekao da ne treba pljuvati? Kažem da u dosta slučajeva pretjeramo i ugasimo jedne, a dižemo druge koji su ništa manje neznalice. A uz to klasična ona naša "šta će oni, šta će on, treba ovo...", a kad treba nešto konkretno nema nas nigdje nego na fb i forumu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 avg 2023, 12:57

Joj al kad pogledas komentare po fb, ili su ljudi koji ne prate Slobodu ne dolaze na utakmice i komentarisu dabogda se ugasili, ili su lazni profili, ili dijaspora koja "mozda" dodje na jednu utakmicu u sezoni.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 06 avg 2023, 13:09

Narod prica svasta, komentarise i ko treba i ko ne treba .
Pola nas forumasa je islo na okupljanja fukara i u kavez i kad smo isli pred stadion u znak podrske grupi.
Ispalo je kako je ispalo, vidjet cemo sta ce se izroditi iz svega ovog. Prekid bojkota podrzavam samo iz jednog razloga, a to je sto se bojim da bi se duzim bojkotom grupa raspala, sto se ne smije dozvoliti.Inace sav onaj hajp oko Husica i to, bolje da nisu najavljivali bojkot neg ovo, al hajd uci se iz gresaka valjda.. Kakvi god bili opet su nesto radili pokusavali su nisu digli ruke..
Pozitivno nam je krenulo ovo sa clanskim kartama prodano je preko 200 karti za par dana, a UG slobodasi su za to najvise zasluzni, kako ja vidim..
Nadam se da ce nam ovo ispadanje bit potpuni reset i kluba i navijacke grupe i svega i da se vratimo bolji i jaci u PL
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 avg 2023, 13:36

Zapetljo se Simon ko pile u kucinu. 😂😂😂😂
Ne zna ni sam vise sta je napisao, sta mislio... simone, nastavi pisati tebrice, oblake razbijas u ovo tmurno doba. ❤️

Poceo sam nafile klanjati i nijetiti da mi Sasa i ostali zamalo profesionalni igraci halale sto im zgadismo Slobodu da nisu ni pomisljali produziti ugovor. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.