FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
|Znam ja sta su zelje a sta mogucnosti.Svi ovdje racunamo na kikseve Borca a mi cemo to lagano.Smijem se kladit da ove 2 iduce necemo osvojit 6 nego 4 boda.Ovo su 2 nezgodne ekipe u gostima pogotovo Travnik.
Travnik ćemo oderati sigurno, dok je po meni Sloboda nešto nezgodnija. Prije par sezona pređu jednom centar, neki slobodan udarac iskosa sa zapada prema sjeveru, lopta očeše Bajića po kosi promjeni smjer i mi pušiona. Onda ona tekma kad nam pobješe Said Husejnović i zabi nam gol. Ipak, pobjedićemo obje.Alipasino je napisao/la:|Znam ja sta su zelje a sta mogucnosti.Svi ovdje racunamo na kikseve Borca a mi cemo to lagano.Smijem se kladit da ove 2 iduce necemo osvojit 6 nego 4 boda.Ovo su 2 nezgodne ekipe u gostima pogotovo Travnik.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
to je jedna lopta za 90 minuta... znas i sam da takav igrac ne moze igrati u napadu. treba neko agilan, ko zna primiti loptu.. pretrcati igraca i dati gol, a ne ko npr. jamak sa 3 metra dodaje loptu golmanu. kad smo kod Bosne, njihov budzet se ne moze porediti sa budzetom ovih 16 ekipa, i onih ekipa koji su ostali iza njih.. znaci nije sve u novcu. samo treba kvalitetan rad sa igracima i ne traziti igrace koji ce biti dovoljni za PL BIH vec neke koji mogu odigrati na europskom nivou. protiv Hapoela vidilo se da niko veze sa zivotom nema, ali opet ima tu par igraca koji ce kroz godinu-dvije igrati odlicno u Europi cim udju u taj fazon. ipak velika je razlika igrati po nekakvim livadama sa amaterima i odjednom izbiti medju profesionalce... i nas kao navijace, bar mene jedino zanima igra na terenu.. a to koliko imamo para, i ko je kome duzan apsolutno me ne interesuje jer znam da trenutni igracki kadar 100% ne dolazi gladne guzi.ce na trening..a oni su nosioci igre. dakle niti Amar, niti Zujo... niti nego treci..pile87 je napisao/la:Ja nisam gledao tu utakmicu pa sam i izbjegavao da komentarisem, ali kazu da je lazo dobio jednu upotrebiljivu loptu i da je golman odlicno odbranio, Bosna ima para i oni se pripremaju za ovo vec par godina unazad...al eto meni je pomalo dosadilo da svakome obijasnim kako stoje stvari, recimo samo ovaj mjesec se treba dati preko 50 000 neisplacena dugovanja bivsim igracima... vjeruj mi lako je palamuditi o nekom nezadovoljstvu na kraju krajeva nas kao navijace i ne treba da zanima tamo neka dugovanja ali iz prazne ne puca vjeruj mi...lech je napisao/la:neko napisa onaj komentar ali ne znam u koju rubriku da ga svrstam.. glupi ili smijesni
nesto u smislu "sto pljujete lazara, dobro je odigro.. imao je jedan sut na gol" (iako je sut otiso nebu pod oblake)
samo se vi zadovoljite pobjedama na Grbavici, i nekom laznom dominacijom u PL BiH.. a vrhunac je kada izadjemo u Europu. treba gledati malo region i njihove ciljeve.. debilni Dinamo svaku godinu najavljuje LP, Partizan udje u nju.. a do jucer smo igrali u istoj ligi. i nemojte sad filozofirati kako imaju vise para... ni Bosna nema nekih para, ali opet dodjose medju 16 najboljih u Europi.
do duse ta Bosna nema kojekakve limitirane Lazare, Culume...
Ma sve to na stranu, meni ni dan danas nije jasno kako neko ko ubaciti, dodati, šutati, primiti loptu ne zna, može da se bavi profesionalno fudbalom. To je nešto strašno. Ma dovoljno govori što nam je igrač koji grije klupu posljednjeplasiranoj momčadi grčkog prvenstva bio daleko najbolji.
mislim samo za ove sto mi citiraju postove za lazara.Haj et nadjite 3 razumna argumenta sto on zasluzuje i dalje priliku ispred nikolica.Nemoj samo da mi neko kaze amar zna
realno ba,cuj bori se gura trci srcem igra...pa igracu i ja jarane ,ako cemo tako svaki navijac zelje moze igrati ili bilo kog drugog kluba:S pa ako je to jedini kriteriji koji onda k.u.r.a.c. trosimo pare na igrace i na omladinski pogon..ako je smao srce i borbenost vazna hajmo fino ticu telfonirat i nek nadje na jugu 11 likova koji ispunjavju najbolje ove uvjete i dat ih amaru 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Jel istina da da pare od Dzekinog transvera stizu 1.4. ? 

svako 3 dana isto pitanje... jeli istina da ne mozes nista novo smislitAldinn je napisao/la:Jel istina da da pare od Dzekinog transvera stizu 1.4. ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
iskreno,daBogda da one ikad dodjunick je napisao/la:svako 3 dana isto pitanje... jeli istina da ne mozes nista novo smislitAldinn je napisao/la:Jel istina da da pare od Dzekinog transvera stizu 1.4. ?

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
AmanijakzO je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hajde Lazare!
ovdje da je bilo kako lijevom klepio po lopti bio bi gol

Por que ? Por que somos los mejores...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Aprilililili...Aldinn je napisao/la:Jel istina da da pare od Dzekinog transvera stizu 1.4. ?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
ma svira k.u.r.c.u ili nezna sta prica ili je pitarelSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.

Nisu ovoliko kukali kad smo se borili da prezivimo sad im kao nesto nevalja, kada su ekipu vodili krunici i k.urc.i palci samir OT koji je izmedju ostalog presao kod pitara i zavrsavo im sudiju u Zenici

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
aa jeste dosadni ...cim neko ima drugacije misljenje od vass ili malo nesto kaze u negativnom smisluu odmah je pitar ili automatski postaje neprijatelj kluba br 1 ...pile87 je napisao/la:ma svira k.u.r.c.u ili nezna sta prica ili je pitarelSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.bice mi drago na kraju sezone zacepiti svima usta samo tako..
Nisu ovoliko kukali kad smo se borili da prezivimo sad im kao nesto nevalja, kada su ekipu vodili krunici i k.urc.i palci samir OT koji je izmedju ostalog presao kod pitara i zavrsavo im sudiju u Zenicima samo opusteno nekako sam kad se ovako pise sve sigurni da smo na kraju prvaci...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pozdrav momci ovo mi je prvi post na ovoj temi najdražeg mi kluba nadam se da cemo lijepo diskutovatipile87 je napisao/la:ma svira k.u.r.c.u ili nezna sta prica ili je pitarelSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.bice mi drago na kraju sezone zacepiti svima usta samo tako..
Nisu ovoliko kukali kad smo se borili da prezivimo sad im kao nesto nevalja, kada su ekipu vodili krunici i k.urc.i palci samir OT koji je izmedju ostalog presao kod pitara i zavrsavo im sudiju u Zenicima samo opusteno nekako sam kad se ovako pise sve sigurni da smo na kraju prvaci...
vec dugo pratim ovaj forum i po meni najbolji likovi na forumu su pile,seyo i banovan(nikad izvini) ima ih još ali su ovo kraljevi
ne znam šta ste više navalili na Osima,nezadovoljni ste bodom u gostima a prije par godina nismo mogli izvuci remi a kamoli pobjediti vi bi možda želili da se vrati hotic pa da poslije svakog poraza u gostima kaže moji momci su se borili samo su nas sudije pokrale
još da kažem nešto o Lazi,pošto je bilo mnogo prozivki na njegov račun,nisam njegov advokat ali moram da kažem da je u Gradašcu imao samo jednu upotrebljivu loptu i da je dobro reagovao
ako Osim kaže da Lazar igra u prvoj postavi, ako cemo na taj način osvojiti titulu ja se onda slažem sa Osimom i u potpunosti ga podržavam
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
banovan je napisao/la:Sad pogledah i pregled. Koliko sam vidio, Zeba je dao samo jednu upotrebljivu loptu, Jamaku. Lopta za Lazara nije bila njegova, nije ni za Radovanovića. Vrlo, vrlo loš učinak. Možda se varam. Al eto, to je neki moj utisak.
Jamak i Zeba najgori na utakmici. Bezveze prozivamo Lazara kao da je on jedini krivac. Kao, da nema Lazara harali bi![]()
Ne bih rekao
[youtube][/youtube]
Ovi strucnjaci nisu ni snimili prvu sansu Jamaka,kod koje je lopta je otisla nebu pod oblake.Siguran sam da je Zeba asistirao,prije toga slomivsi kicmu svom cuvaru.Ne znam kako je po tebi bio los,kad sve sto smo napravili u prvom poluvremenu,je islo po lijevoj strani gdje su dominirali Mirko i Zeba.Stanic i Beslija nisu probili ni jednom Po meni Jamak isto odigrao vrlo dobro prvo poluvrijeme,do drugog promasaj.Poslije toga karton i kraj price.Slazem se za Zebu sto se tice igre u drugom,nije se sasatvio sa loptom,imao jedan kontakt sa loptom do izmjene.
Sad ovako kad gledas ispade da su najgori,da je Jamak ono zabio ispali bi najbolji

Ali moje misljenje je da su igru u prvom poluvremenu nosili Zeba,Jamak,Mirko,Svraka i Lazo.
Sad ce opet salve kritika na racun Laze,ali nema veze.Na tekmi u Gradačcu je dobi podrsku na samom pocetku utakmice od sviju nas,nismo ga prozivali osim jednog lika od nas 250-300 dobar prosjek.Ali zato na forumu pljuvaci dominiraju

P.S mma_hz dobro drago mi je zbog tebe i nivoa

1921-2011
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
To sam i mislio, nego nisam bio siguran vidim vecinu kritikujes, sto u potpunosti djelim misljenje sa tobom, raja treba malo ohladiti glavu i shvatiti gdje zivimobanovan je napisao/la:Lijepo objašnjenje, uz napomenu da sam iznad tih postova, uključujući i njegov napisaospielführer_21 je napisao/la:Mislim, zapravo sam siguran da nije mislio na tebe, već na "njih" koji nisu zadovoljni. Da je mislio na tebe napisao bi "ti i takvi NISTE išli na utakmice" a ne "ti i takvi NISU išli.." Dakle ovo "ti" ne označava drugo lice jednine- tebe, već "njih". Kao npr. ti su ljudi takvi i takvi.. Nadam se da ne griješimVasa Ladacki je napisao/la: Ili ja nisam shvatio tebe, ili ti nalazis neke mane u mom postu?
pa sam onda naveo njegov, elsaikov, nickov i još par postovabanovan je napisao/la:Pored svih gluposti i DEBILIZAMA koje su gore spomenuti napisali, ima i pametnih komentara. Da ja sad ne bih lajao bolje je da im odgovorim sa već napisanim postovima.

Nama je Željo svetinja jedina.
Stančeski se i ne čuje od kad je tamo, Đe nestade čovjek
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 08 mar 2011, 03:59, ukupno mijenjano 2 puta.
To ti kažem. Da se razumijemo, nije u pitanju ekskluzivitet "da samo navijači koji idu na gostovanja imaju pravo da komentarišu" nego je u pitanju nebuloza koja govori da se utakmica haman nije ni završila a već počinje pljuvanje po Lazaru a nije bio najgori.Esii TM87 je napisao/la:
Ovi strucnjaci nisu ni snimili prvu sansu Jamaka,kod koje je lopta je otisla nebu pod oblake.Siguran sam da je Zeba asistirao,prije toga slomivsi kicmu svom cuvaru.Ne znam kako je po tebi bio los,kad sve sto smo napravili u prvom poluvremenu,je islo po lijevoj strani gdje su dominirali Mirko i Zeba.Stanic i Beslija nisu probili ni jednom Po meni Jamak isto odigrao vrlo dobro prvo poluvrijeme,do drugog promasaj.Poslije toga karton i kraj price.Slazem se za Zebu sto se tice igre u drugom,nije se sasatvio sa loptom,imao jedan kontakt sa loptom do izmjene.
Sad ovako kad gledas ispade da su najgori,da je Jamak ono zabio ispali bi najboljiCudni sam rezoni.
Ali moje misljenje je da su igru u prvom poluvremenu nosili Zeba,Jamak,Mirko,Svraka i Lazo.
Sad ce opet salve kritika na racun Laze,ali nema veze.Na tekmi u Gradačcu je dobi podrsku na samom pocetku utakmice od sviju nas,nismo ga prozivali osim jednog lika od nas 250-300 dobar prosjek.Ali zato na forumu pljuvaci dominiraju![]()
Hoće ljudi da komentarišu, poštujem. Hajmo komentarisati i kritikovati krivce od utakmice do utakmice. Jel Lazar bio najgori u Gradačcu, ni blizu. Jel neko bio gori, jeste. Khm, kuc-kuc, đe je zapelo

Što se tiče Jamaka

Ostajem pri svojoj tvrdnji, Jamak = flop of the match

Zašto Zeba. Od kreatora igre očekujem kreaciju. Jedna-dvije upotrebljive lopte za 80 minuta utakmice od playa igre je blago rečeno malo. Čovjek ne igra odbranu, ostaje nam napad. Dvije upotrebljive lopte, ma daj. To je grozno, slabo, loše i malo ako uzimamo u obzir činjenicu da se borimo za vrh tabele. To može uraditi pola igrača iz ove lige, tako nekako. Isto tako, par puta sam naglašavao, ova kritika se odnosi na njegovu igru u gostima, na Grbavici je dobar.
Opet, Zeba fuli prazan gol protiv FK Hrenovki na Grbavici. Zeba fuli prazan gol protiv Slobode, čini mi se. Zebe nema nigdje na terenu protiv Travnika, Širokog, Borca i mi sve te utakmice gubimo a čovjek je kreator igre.
Definitivno nije samo do Lazara. Kao potvrdu, evo zanimljivog posta sa orga koji prenosim. Sumnjam da će se naš statističar ljutiti
Za one koji ne znaju. Jure Guvo je ostao navijačima Želje u sjećanju kao "dobar napadač" ; S druge strane Lazar je označen kao odron odrona. Zanimljivo, zar nePrije par dana sam dobio pitanje za koje sam rekao da ću odgovoriti na forumu. Zadatak mi je bio uporediti najuspješniju Guvinu sezonu u Želji sa Popovićevom prošlom.
Jure Guvo u Želju došao je na zimskoj pauzi sezone 2001/2002 i na proljeće je u devet prvenstvenih utakmica postigao dva gola. Jedinu puna sezona mu je bila 2002/2003 i tada je imao 25 nastupa i 8 golova. U sezoni 2003/2004 je odigrao samo dvije prvenstvene utakmice prije nego je napustio klub i otišao u Kinu. S druge strane, Lazar Popović je došao ubrzo nakon početka prošle sezone (tj. 2009/2010). Ukupno je sakupio 23 prvenstvena nastupa i postigao 8 golova.
Prema tome, odgovor je: Lazar je "za dlaku" uspješniji od Guve u njegovoj najboljoj sezoni.

Još 3 sata do izvlačenja. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
kakvi negativci...kakva negativnost! izlazi iz većine dječaka ovdje, ali i onih "iskusnijih".
Pa firme u kojima radite su "zdrave" i "u evropi konkurentne" nakon promjene menadžmenta (koji diriguje posljednjih 1,5 godinu) aaaaa? i vi koji idete u školu, neki osnovnu? pa i vaše obrazovanje je sjajno..a?
čitam ovdje priče o "travnik slučaju", o "lazaru koji je najveći promašaj", o najtrofejnijem treneru u našoj historiji kojem se postavlja pitanje "da li je zna šta želi", ili "njegov tim nema prepoznatljivu fizionomiju, stil igre, ne zna se ništa" ....ha ha ha, dragi mladići i iskusni teoretičari nogometa. jeli treba neki odgovor VAMA?
NE....jer ste previše negativni, neki i nedorasli da uvažite jednostavne činjenice.
Prije Amara, promjenite prvo nešto u svom životu i taktici.
Pa firme u kojima radite su "zdrave" i "u evropi konkurentne" nakon promjene menadžmenta (koji diriguje posljednjih 1,5 godinu) aaaaa? i vi koji idete u školu, neki osnovnu? pa i vaše obrazovanje je sjajno..a?
čitam ovdje priče o "travnik slučaju", o "lazaru koji je najveći promašaj", o najtrofejnijem treneru u našoj historiji kojem se postavlja pitanje "da li je zna šta želi", ili "njegov tim nema prepoznatljivu fizionomiju, stil igre, ne zna se ništa" ....ha ha ha, dragi mladići i iskusni teoretičari nogometa. jeli treba neki odgovor VAMA?
NE....jer ste previše negativni, neki i nedorasli da uvažite jednostavne činjenice.
Prije Amara, promjenite prvo nešto u svom životu i taktici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.