Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
43
45%

Ukupno glasova: 96

Bundesliga
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Bundesliga » 05 avg 2023, 13:31

CarlitoBrigante je napisao/la:
07 avg 2019, 09:48
Ovdje se dosta pljuje po Kovaču, a ja bih rekao da je Favr puno veći minus za Dortmund nego Kovač za Bajern. BL trenutno ni nema neki impresivan trenerski kadar, a Niko je sigurno među par najboljih. U LP Bajernu pak s ovakvim kadrom ne bi pomoglo ni da ih vode Klop i Pep skupa.
Znao sam da mi je ovaj stručnjak poznat. Šta reći nakon što je izvalio ovakvu glupost nakon koje je Bayern sa tim istim kadrom kojeg je spominjao uzeo 6 trofeja u sezoni :rol: Sjećam se da je stalno branio Kovača po Bayernovoj temi i provaljivao se.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 05 avg 2023, 13:53

Elber111 je napisao/la:
05 avg 2023, 11:51
Nego kad smo kod transfera jeli Dortmund ikoga potpisao ili imate vec tim spreman za titulu kao i predhodnih 11 godina
Ekipa koja pobjedjuje se ne mijenja ;)

Sadasnja ekipa BVB-a, ekipa koja je duplo jeftinija od Bajerna i koja je titulu zijanila svojom gluposcu, ce iduce sezone biti godinu starija, godinu iskusnija i uigranija. Samo sto ce Haler biti tu od pocetka sezone, Malen proradio i poceo redovno zabijati, a skart iz ekipe je odstranjen.

Ne vidim razlog da se ista mijenja :)

05 avg 2023, 12:43
A liga koja se pretvorila u razvojno-prodajni poligon za Prem i druge lige stvarno zaslužuje kritiku. **** ligu u kojoj je najvažnije prodati igrača.
Da se provod FFP ili da ima salary cap na nivou UEFA-e, Svabama niko nista ne bi mogao.

Poenta je da je Njemacka uredjena drzava i da ne daju da neko trosi ono sto nije njegovo.

Bezveze je i ovo da je Real duzan milijardu, a uzimaju redovno LP. Ocito sa tudjim parama.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 avg 2023, 13:54

05 avg 2023, 13:18
Šta je ova tema neki vaš Safe space u kojem ste zaštićeni od činjenica? :rol: Ako te nešto smara ignoriraj umjesto da se ponašaš ko uvrijeđena tinejdžerka. Meni recimo uopće ne smeta kad FR piše bajke. Čak me ne interesira ni to što se izražava ko najprimitivnija seljačina.

Kako je liga mrtva, tako je i ovaj PDF mrtav, pa dobro da se išta piše. :thumbup:
Nisam ni ja ni ovaj pdf krivi sto si ti intelektualno inferioran jer su te zlostavljali kao dijete. Jedna obicna placipicka koja trola temu, jadnik mjesecima pokusava nesto da dokaze :rol:

Justin zna da je glup, ali ti, ti si posebna vrsta mediokriteta.

Bundesliga bez laznog novca i laznog sjaja ostvaruje rezultate, prosla sezona je dokaz tome.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 05 avg 2023, 14:50

kraljttbvb je napisao/la:
05 avg 2023, 13:53
Elber111 je napisao/la:
05 avg 2023, 11:51
Nego kad smo kod transfera jeli Dortmund ikoga potpisao ili imate vec tim spreman za titulu kao i predhodnih 11 godina
Ekipa koja pobjedjuje se ne mijenja ;)

Sadasnja ekipa BVB-a, ekipa koja je duplo jeftinija od Bajerna i koja je titulu zijanila svojom gluposcu, ce iduce sezone biti godinu starija, godinu iskusnija i uigranija. Samo sto ce Haler biti tu od pocetka sezone, Malen proradio i poceo redovno zabijati, a skart iz ekipe je odstranjen.

Ne vidim razlog da se ista mijenja :)

A liga koja se pretvorila u razvojno-prodajni poligon za Prem i druge lige stvarno zaslužuje kritiku. **** ligu u kojoj je najvažnije prodati igrača.
Da se provod FFP ili da ima salary cap na nivou UEFA-e, Svabama niko nista ne bi mogao.

Poenta je da je Njemacka uredjena drzava i da ne daju da neko trosi ono sto nije njegovo.

Bezveze je i ovo da je Real duzan milijardu, a uzimaju redovno LP. Ocito sa tudjim parama.
Hahahahhaa
Hajde nek ti bude,ekipa koja pobjedjuje....samo me interesuje koga i kad.
Kao hajde neka bude da ce Haller praviti prevagu....Moram iskreno reci da ovo sto je igrao mene nije nicim impresionirao.
Osim mozda onim promašenim penalom.
Malen solidan,igra sve bolje.
Ali brate zar zaista misliš da je to to.
Ja se nemogu sjetiti full tima Dortmunda kad ste zadnji put uzeli titulu ali bi bas volio usporediti taj i ovaj tim nesto mi resko povjerovati da su i blizu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 avg 2023, 15:28

kme kme kme
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 05 avg 2023, 16:33

05 avg 2023, 13:53

Dzaba to objasnjavas ovoj zaostaloj balavurdiji koja uglavnom navija za klubove iz arapsko naftaske lige.

Ili recimo za propalu Barcelonu koju bi u uredjenoj zemlji poput Njemacke davno sutnuli u 5. ligu zbog katastrofalnog finansijskog stanja.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 avg 2023, 17:36

Kako se i ocekivalo, Union Ce na svom terenu biti favorit protiv svakog.

Nista od raspada forumski stručnjaci...

Jesu prijateljske, ali su se bundesligasi izivljavali na nejaci iz NBA lige. :rol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 avg 2023, 02:13

Lukeba zavrsen.
Za Geertruide ponudjeno 30 mil eura.

Leipzig se priblizava cifri od 200 mil eura.
U pripremnom periodu Openda pokazao da Ce biti lider ovog tima.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 06 avg 2023, 07:57

FRANK RIBERY je napisao/la:
06 avg 2023, 02:13
Lukeba zavrsen.
Za Geertruide ponudjeno 30 mil eura.

Leipzig se priblizava cifri od 200 mil eura.
U pripremnom periodu Openda pokazao da Ce biti lider ovog tima.
Leipzig je odradio fantastičan posao ovo ljeto.
Ako dodju i Lumena i Gertrude imace fantastičan tim,plus veliki broj igrača je relativno mlad i ako nastave svoj razvoj i napredak Leipzig ce opet imati igrace koji ce vrijediti 80-90 miliona za godinu dvije.
Realno jako pametno poslovanje ulozeni novac od prodaje u ozbiljna pojacanja i bice ih zanimljivo pratiti koliko mogu ove sezone.
Leverkusen Juce pregazio West Ham Bonafice postigao gol,kao i Hoffman.
Ceka nas zanimljiva borba za titulu i Ligu prvaka.
Frankfurt prodao i Sowa,i od njih zaista resko mozemo ocekivati da ponove predhodnik sezone bez obzira sto su tu dosli neki zanimljivi igraci,jos ako ode Muani u PSG,bice to tesko sve izbalansirati.
Jos cekamo Kejna i Walkera u Bayernu i realno to bi moglo biti to od Bundesligasa,uz mozda jos po koji transfer prije svih Frankfurta ako ode Muani,eventualno Dortmunda mada oni izgleda zaista ne misle pojacavati ekipu vidjecemo koliko je to pametno

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2023, 11:54

slika
Mračna budućnost Bundeslige. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2023, 11:58

Ne bojim se ja za Leipzig da će naći dobre igrače i napraviti ih još boljima. Samo, treba probati pokojeg i zadržati. Nadam se da im je to idući korak. Boniface odličan u Leverkusenu, visok, jak. Openda novi Nkunku u Leipzigu, momak ima šlifa za fudbal odmah se vidi. I killer je pred golom.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 avg 2023, 16:35

RB isto radi sto i BVB, samo jedni vam valjaju, a drugi ne valjaju :rol: :rol:

Fuj, kako ste dvolicni :puke: :puke:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2023, 16:44

06 avg 2023, 16:35

Dortmund postoji preko 100 godina, a Leipzig 14 godina. Ako i za 20 godina budu radili što sada onda će se i njih kritikovati.

bayernmiasanmia
Kontakt:

Post Postao/la bayernmiasanmia » 06 avg 2023, 17:57

Bundesliga je napisao/la:
06 avg 2023, 16:44

Dortmund postoji preko 100 godina, a Leipzig 14 godina. Ako i za 20 godina budu radili što sada onda će se i njih kritikovati.
Radice isto i za 20 ili 100 godina , konzerve su vec navucene na to , nista novo a trebamo biti realni forumas kraljttbvb je ovaj put u pravu . :kafa:

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 06 avg 2023, 18:39

Brate svi ovdje kritikuju upravu Dortmunda jer ne ulaze dobijemo novac od transfera.
Leipzig je do sada zaradio koliko 220 manje vise potrošili su manje vise 70-80 posto tih novca na pojacanja a jos ce Doci taj stoper iz Lyona i Fejnorda.
Dortmund je potrošio manje od 50 posto i jos je prica kako imaju tim za titulu.
Eto sta s ekritikuje,svi ovdje zele jaci Dortmund za bolju ligu isto kao i Leipzig ali brat bratu ko je aktivniji ovo ljeto sam reci

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 avg 2023, 23:05

slika

Ovaj levat Nmecha, inače dečko sa klupe Volfsburga na kojeg je Borusija bacila pare, odmah na debiju dade 2 gola :salut:

Očito još jedan flop BVB-a :kafa:

bayernmiasanmia
Kontakt:

Post Postao/la bayernmiasanmia » 07 avg 2023, 00:26

06 avg 2023, 23:05
slika

Ovaj levat Nmecha, inače dečko sa klupe Volfsburga na kojeg je Borusija bacila pare, odmah na debiju dade 2 gola :salut:

Očito još jedan flop BVB-a :kafa:
:rol:

CarlitoBrigante
Kontakt:

Post Postao/la CarlitoBrigante » 07 avg 2023, 18:17

Bundesliga je napisao/la:
05 avg 2023, 13:31
07 avg 2019, 09:48
Ovdje se dosta pljuje po Kovaču, a ja bih rekao da je Favr puno veći minus za Dortmund nego Kovač za Bajern. BL trenutno ni nema neki impresivan trenerski kadar, a Niko je sigurno među par najboljih. U LP Bajernu pak s ovakvim kadrom ne bi pomoglo ni da ih vode Klop i Pep skupa.
Znao sam da mi je ovaj stručnjak poznat. Šta reći nakon što je izvalio ovakvu glupost nakon koje je Bayern sa tim istim kadrom kojeg je spominjao uzeo 6 trofeja u sezoni :rol: Sjećam se da je stalno branio Kovača po Bayernovoj temi i provaljivao se.
Ajd sad počni izvlačiti postove o nastanku novih sila Wolfsburga, Herthe, Leipziga...To je nepresušni vrelo genijalnih misli.

Kovač je dokazano odličan trener. To što nekome ovdje smeta njegova nacionalnost pa ga pljuje i kad treba i kad ne treba je druga stvar.

6 titula ti je uvelike plod Korona sezone u kojoj se Bayern najbolje snašao i uzeo LP. Tko zna kako bi se stvari razvile u normalnim okolnostima. Sezona je bila toliko bizarna da je čak Paris došao do finala, a Leipzig i Lyon do polufinala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 avg 2023, 18:24

Čim je Bayern osvojio odmah je sezona bizarna a da je neko drugi osvojio rekli bi najjača ekipa univerzuma. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 avg 2023, 18:27

07 avg 2023, 18:17
Ajd sad počni izvlačiti postove o nastanku novih sila Wolfsburga, Herthe, Leipziga...To je nepresušni vrelo genijalnih misli.

Kovač je dokazano odličan trener. To što nekome ovdje smeta njegova nacionalnost pa ga pljuje i kad treba i kad ne treba je druga stvar.

6 titula ti je uvelike plod Korona sezone u kojoj se Bayern najbolje snašao i uzeo LP. Tko zna kako bi se stvari razvile u normalnim okolnostima. Sezona je bila toliko bizarna da je čak Paris došao do finala, a Leipzig i Lyon do polufinala.
Vidi ga i dalje se provaljuje. Koga briga koje je nacionalnosti Kovač, pljuvalo se i Salihamidžića, jel i tad bilo zbog nacionalnosti :urnebes:

11-0-0 skor u Ligi Prvaka i ono ima obraza pričati o nekakvim korona sezonama :rol:

Ne znam što je čudno da je PSG došao do finala, imali odličan tim plus Tuchela.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 0 gostiju.