FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Nema potrebe za nekim posebnim uigravanjem. Ekipa koja je iznijela drugi dio prosle sezone ce poceti ovu sezonu. Tu fali Onana ali Sommer ako dodje i dan prije pocetka sezone, bez problema ide na gol. U napadu umjesto Dzeke/Lukakua imas Thurama koji je od pocetka priprema tu. O njemu se nesto puno ne prica a ubijedjen sam da ce se on nametnuti od samog starta. Ostatak ekipe je isti. Brozovica ne racunam jer se vidjelo da bez njega Calha, Barella i Miki mogu odigrati vrhunske utakmice a sad imamo i Frattesija koji odmah moze u prvi sastav a vjerujem da i Aslani moze imati dosta ozbiljniju ulogu ove sezone.
-
- Kontakt:
Eto izgleda da cemo dovest skamaku nimalo mi se nesvidja ovaj transfer
Scamacca za 20 mil je ok posao ali sad se piše da West Ham traži barem 30 mil, u tom slučaju bolje još malo dodat i Balaguna za 40 dovest. On barem ima plafon da bude novi Osimhen a Scamacca će u najboljem slučaju bit solidan napadač koji utrpa 10-15 golova po sezoniElPrincipe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 23:34Eto izgleda da cemo dovest skamaku nimalo mi se nesvidja ovaj transfer
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nema se sta dodavati za baloguna, ocigledno su bile opcije scamacca + samardzic ili samo balogun i izabrali smo ovo prvo sto je i po meni puno bolja opcija.
problem je sto Arsenal trazi 60 za Baloguna a iz Intera bi dali maksimalno 40
ako dolazi Scamacca nadam se da to znaci da Correa ide put Arabije, jer nam ne trebaju dva injury prone igraca. Treba jos jedan napadac
ako dolazi Scamacca nadam se da to znaci da Correa ide put Arabije, jer nam ne trebaju dva injury prone igraca. Treba jos jedan napadac
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Meni je Scamacca odlican igrac, ljudi vide tipa od 2 metra i misle da je balvan, a lik je tehnicki strasan igrac, ako dođe dolazi kao zamjena za Dzeku, posto ja mislim da Inzaghi smatra da je dobio zamjenu za Lukakua u Thuramu. Jedino me strah te ozljede koljena, do prosle sezone nije propusta previse utakmica.
Samardzic i Scamacca > Balogun po meni.
Samardzic i Scamacca > Balogun po meni.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
istog sam misljenja, Scamacca je odlican igrac. Tehnicki odlican za svoju visinu, snazan, zna se zagradit i odlozit loptu i ima strahovit sut
jos kad bi mogli kako Correu kome utrpat i dovest Raspadorija, okupit trio iz Sassuola
jos kad bi mogli kako Correu kome utrpat i dovest Raspadorija, okupit trio iz Sassuola
-
- Kontakt:
Od kud se sad ovo ime odjednom pojavi kao novi golman nije se do sad opste spominjao nigdje
Ma ovo s golmanima se pretvorilo u veliku cirkusijadu. Bolje da su odmah dali 15 za Trubina nego se ovako osramotili
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Jos jedno cigancenje za transfer i naravno ko prije djevojci njemu djevojka
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Nadam se da ce se iznervirati Marotta i otici po Davida iz Lillea 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Evo romano javlja da je samardzic here we go.
Uz sve ove zavrzlame oko napadaca ako nista imacemo stvarno super vezni red.

Uz sve ove zavrzlame oko napadaca ako nista imacemo stvarno super vezni red.
Balogun objavio story Ronalda u dresu Intera, jel nam to nešto poručuje? Valjda nećemo i tu rastezat pa da i njega neko s lovom ne ukrade
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
On svakako gura ovaj transfer. Arsenal će sigurno popustiti i pustiti ga.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sommer proso medicinski pregled . Nek se i ovo zavrsi
Benfica dala Šahtaru 40% od buduće prodaje i uzeli Trubina, čudim se da te ekipe koje žive od preprodaje igrača takve ugovore sklapaju. Ali bih zato volio da smo mi sklopili isti takav ugovor pa nam se u budućnosto ne bi isplatilo da ga prodajemo osim ako neko ne ponudi 100+ mil. 

Sta je jos ostalo da zavrse? Defanzivac, napadac i rezervni golman cini mi se ,koji bi trebao biti audero po pisanju romana. Valjda zavrse sve na vrijeme...
Inzaghi produzio ugovor na godinu dana, sto je po meni mjera, ne treba se zalijetati sto bi rekao jedan nas poznati filozof
Inzaghi produzio ugovor na godinu dana, sto je po meni mjera, ne treba se zalijetati sto bi rekao jedan nas poznati filozof

Rezervni golman ce izgleda bit Audero, posudba sa pravom otkupa za 7mil
-
- Kontakt:
6 miliona za sommera bice isplaceno kroz dvije godine ej tugo moja
Evo procita da je brighton spreman ponudit 30 miliona za asllania tako da ce to bit
ako bude istina

Evo procita da je brighton spreman ponudit 30 miliona za asllania tako da ce to bit

-
- Kontakt:
Iako sam Juventini, ali pratim sve, pa me zanima ima li neki dobar youtube kanal na engleskom jeziku posvecen Interu?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.