Sloga - FKS 1-0
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U17
Sloga - FKS 1-0
Sloga - FKS 1-0
Izveo Dogan normalnu formaciju, a ne onu divlju s Kjeremehom na beku, pa nismo mi losi uopste, pa na pripremama smo sve dobili, protiv Torpeda obje utakmice bolji bili i onda protiv Sloge ko amateri sa 5 4 1 formacijom
Catakovic i mustafic igraci za ligu prvaka u prijateljskim. Hamza moze highlight reel napravit golova u prijateljskim. U zvanicnim zamahuje i nabija loptu na jug
Ko sto rozman rece, Sarajevo nas ubilo na pripremama i nemoguće je da su za 20 dana zaboravili igrati.
NEMA NAZAD
Je l' Francis povrijeđen il' vadi CIPS?
Nije mi jasno zasto nema video izvjestaja zadnjih nekoliko utakmica
Degenerik i invalid Dal Varešanović opet igrao u prvih 11 
-
Uinatsvima
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ko je ovaj pored Mirvića?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Osttribine
- Kontakt:
Ma to ti je nas neki prosjek sa clanskim sem prosle godine i onih 7k "zahvaljujuci" onom hajpu kod komsija i njihovom nakucavanju clanstva od preko 12k, ali eto ovde nas ubjedjivali bojkotasi da to ide na 7k samo da Mirza i Ajla odu, eto otisli i dobili smo novih mislim oko 900 clanova (sto nije loše). Medjutim, vecina (standardnih) nas je dakle vec bila uclanjena kao sto je i "obaveza" svakog ko se smatra navijacem FK Sarajevo, a na stranu neke borbe grupe sa Upravom i pojedincima, ali hajde.hordasDoboj je napisao/la: ↑04 avg 2023, 16:31Da ponovim ako neko nije vidio, jos se niko nije javio.hordasDoboj je napisao/la: ↑04 avg 2023, 11:02Hajmo se malo aktivirati što se tiče članstva, ja sam svoju obnovio 5 minuta nakon sto je Ajla dobila otkaz. Evo danas cu obnoviti jos 2-3 za clanove porodice![]()
Nudim 2 clanske da platim ko ne moze sebi da plati trenutno, neka mi posalje samo podatke u pp. Ajde bolan da se aktiviramo![]()
PETAK 21:00 SVI NA KOŠEVO!
P.S. Neka je rahmet našem bivšem igracu Nerminu Crnkicu, a porodici sabur, strasna vijest zaista, mlad momak.
E jbghazarder je napisao/la: ↑05 avg 2023, 20:24Brat Nazor strikes again!![]()
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 05 avg 2023, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Mensure ostani 
Igrao Pena..
Hajduk igrao trening utakmicu, mi dali golove sa distance oni imali 50 sansi ok..
Ovo je sigurno i dogovoreno u saradnji sa ibrom da se malo vrati samopouzdanje.
Hajduk u zvanicnoj utakmici bi nam dao sa drugim timom 4 gola
Hajduk igrao trening utakmicu, mi dali golove sa distance oni imali 50 sansi ok..
Ovo je sigurno i dogovoreno u saradnji sa ibrom da se malo vrati samopouzdanje.
Hajduk u zvanicnoj utakmici bi nam dao sa drugim timom 4 gola
Opet Trako kasni ovdje,neznam jesmol ovdje gol primili ali ova lopta ako je prošla covjek gore sam
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jak je Hajduk ko crna zemlja, ove sezone mislim da konačno uzimaju titulu, Dinamo je dosta oslabio.
Ove prijateljske ne znam šta bih reko, na njima izgledamo ko Barselona vazda, a onda dođe zvaničan meč i svi odjednom zaborave igrat.
Ove prijateljske ne znam šta bih reko, na njima izgledamo ko Barselona vazda, a onda dođe zvaničan meč i svi odjednom zaborave igrat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Vlasnik tv prava ne omogucava klubovima da prave svoje sazetke utakmica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, JavierBosnia i 19 gostiju.